- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata netatalk telepítésvel kapcsolatban Debian 12 alatt? A gond az, hogy kiszedték a stabil repoból (rég óta nem volt gazdája githubon, amúgy ismét van), csak unstable maradt meg. Így csak onnan lehet felmókolni. Erről találtam pár infót, de nem igazán működnek nekem. Avahi sem megy, és ha direktbe IP címmel próbálok csatlakozni, az sem megy. Nem értem mi lehet a baja, nyilván belebonyolódtam. De igazából inkább újra raknám az egészet, de már olyan infók alapján, amik bizonyosabbak. Ezért kérdezném, hogy mit ajánlotok?Másik gépen Ubuntu alatt apt install netatalk avahi, és minden ment mint a karikacsapás afp.conf beállítás után. Most meg izzadok unstable sources-zal, apt pinninggel meg egyéb nem halandónak való furmánykodásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Alienware 17r4 olvass
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest