Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ha valaki 2008 januárjától kergeti azért az már 1 év, az már valami. Azért csak lesznek ilyenek páran, majd próbálok leskelődni más fórumokban is.
Nekem 975-ben Asus-om volt, a P5B-Deluxe, nem nagyon emlékszem mennyit lehetett adni a RAM-nak maxra, nekem 2V körül elég volt akkor, sokkal inkább a híddal voltak gondjaim, volt hozzá egy mókuskerék hűtő, de hiába volt összekötve pipával középre is kellett egy venti, különben bestruált az orthos alatt. Egy darabig szenvedtem egy rack venti rádrehálásával volt megoldva, de végül be is vizeztem. Akkor volt először H2O a gépemben. Ment az mint a veszedelem, de nagyon fűtött, jó volt, de a meleg miatt annyira mégsem. Nem szeretem a lapokat vizezni, mert állandóan variálják a deszkákat és nehéz eladni a blokkokat. Egyszeri használatra meg drágák. A mostani EP35-DS4 gigámban is lehet adni gazdagon a feszt a ramnak, szóval ez nekem nem tűnt még fel, amit mondasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest