Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koccy
csendes tag
Hi.
Processzor tuninggal egészen tisztában vagyok. Csakhogy elértem az E8400-al 7-es szorzóval a 532-es busz sebességet, és a Kingmax RAM-jaim így pont 1066-on járnak, 5-5-5-18 időzítésekkel, 1,94V-on. Mi az a fesz, amit szerencsétlen ramok könnyedén túlélnek a mindennapi használatban borda nélkül, jól szellőző házban. És még valami, ha túl nagy sebességet állítok be az fsb húzás által, károsodhatnak, vagy egyszerűen nem működnek? Mert ha nem károsodhatnak, akkor ugye az általatok ajánlott max feszen emelhetem az fsb-t, nem történhet probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- ASUS routerek
- Diablo IV
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Asztalos klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi