Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koccy
csendes tag
Hi.
Processzor tuninggal egészen tisztában vagyok. Csakhogy elértem az E8400-al 7-es szorzóval a 532-es busz sebességet, és a Kingmax RAM-jaim így pont 1066-on járnak, 5-5-5-18 időzítésekkel, 1,94V-on. Mi az a fesz, amit szerencsétlen ramok könnyedén túlélnek a mindennapi használatban borda nélkül, jól szellőző házban. És még valami, ha túl nagy sebességet állítok be az fsb húzás által, károsodhatnak, vagy egyszerűen nem működnek? Mert ha nem károsodhatnak, akkor ugye az általatok ajánlott max feszen emelhetem az fsb-t, nem történhet probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Eladó ddr5 ram
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest