Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Pubszon
üzenetére
miért lennénk idegesek? meg miért lenne igazad?
azonkívül hogy kicsit p@r@szt vagy senkit nem érdekel a bajod. persze majd szem előtt tartjuk és nem írunk a ph-ra helyesen
persze persze szard le. csak arra gondolj hogy ilyen hozzáállással te is le leszel vastagon. de mondom innentől nem érdekelsz.
azt és úgy írsz ahogy akarsz engem nem zavar de nem te fogod megszabni hogy én hova írok.....ui: nem nyitunk ph-s bunkósági listát?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
azonkívül hogy kicsit p@r@szt vagy senkit nem érdekel a bajod. persze majd szem előtt tartjuk és nem írunk a ph-ra helyesen
azt és úgy írsz ahogy akarsz engem nem zavar de nem te fogod megszabni hogy én hova írok.....