- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Teljesen egyet értek. Az arma 3 képi világa után, hááát.. Oké az A3-hoz is kell vas lássuk be ha úgy alá vágsz a beállításoknak, de aránylag némi optimalizálási próbálkozásokat észre venni nyomokban.
Rendben a Dayz még egy elkészületlen játék ez is tény, tehát valahol nem jogos az eszmefuttatás
-
z0l1ka
aktív tag
Nektek minden rendben volt a 0.54-es patchel ? Nekem játszhatatlan lett a game
maximum 5 percet tudok játszani vele , betöltésnél minden ok majd pár perc múlva elkezd akadni de nagyon ,aztán az FPS beesik 3-7 -re és kész is , a grafó is szét csúszik rendesenPatch előtt semmi ilyen gond nem volt ..
Itt egy kis videó amiről beszélek 1:10 -nél kezdődik ami lényeges ,érdekes dolgok ezek
Dayz 0.54 Patch -
PeeterssoN
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #2491 üzenetére
Igen tudom. Azért is használom a Comodo-t mert ingyenes és sok beálitási funkciója van.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
PeeterssoN #2490 üzenetére
Na örülök, hogy sikerült
Ilyen előfordul. Kivételekhez hozzá ad (egész Dayz mappa), plussz az alkalmazásokhoz a battle eye és ennyi.
A comodo egyébként egy szuper jó kis program, de ilyen előfordul. Ajánlom az Avirát, németek fejlesztik, naponta frissül, ingyenes és mára már elég korrekt kis program lett. Jó ideje tesztelem,, hibamentes.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2489 üzenetére
Igen. A Comodonak nem tetszett, és nem vettem észre.
De hogy miért vette malewarenek?Amúgy a játékról: Szebb lett a kép, zümmőgnek a bogarak. Szitakötőt is láttam.
Továbbra is bugos a zombival való közelharc. -
PeeterssoN
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #2487 üzenetére
Na a Comodo kavarhat be mert maleware-nek tekinti.
-
BlackDevil
aktív tag
Na most azért pakoltak be cuccokat
Lehet amperkodni! -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
PeeterssoN #2485 üzenetére
Random én is beléptem , de egyedi esetről lehet szó. A battle eye ami összeakadhat valamivel, vagy valami más program blokkolja/nem engedi frissíteni. Próbáld külön a battle eye-t leszedni, frissíteni. Minden olyan programot amit a hiba előtt tehettél fel azokat nézd át, töröld.
Hasonló gondja, volt ismerősömnek talán a Battlefield sorozattal ahol manuálisan kellett neki frissíteni talán a Punk Buster volt ő, igen. Semmi program hiba nincs nálad ez a Battle eye-nak vmi nyűgje.
Egyedi probléma lehet.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2485 üzenetére
Eddig ezt nem csinálta ?! Sajnos nem tudom mi lehet
Ma megkapjuk a 0.54-es patchet stable-ra ,hátha megoldódik a problémád.
-
hun-man
tag
válasz
PeeterssoN #2482 üzenetére
Próbáld a C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\DayZ -ban lévő sima DayZ-t elindítani. Vagy rendszergazdaként.
-
Evome
senior tag
válasz
DokiBaxxi #2476 üzenetére
Hát nem tudom eddig esetek 95%-ban kerültem a PvP-t.
Volt olyan is hogy rám lőttek és automatikusan F2-t nyomtam pedig sorozott a gyerek nagyon
Élvezem benne a túlélést és a gyűjtögetést. Persze van 1-2 olyan pillanat amikor vadászni van kedvem egy 30 fősz szerveren, de mindig ilyenkor van az hogy max egy kapa vagy seprű amit találok..
Majd most lehet azt csinálom hogy felg earelem magam és elmegyek a reptérre vadászni egy teli szerveren
Legalább PvP ben vesszen el a lootom ne pedig megint zombi által sick.... -.- -
DokiBaxxi
őstag
-
Evome
senior tag
válasz
kisborda #2470 üzenetére
Direkt 4-5 fős szerverekre mentem.
Amikor valami újat csinálok nem merek megijedniFelszerelem a szobámba az új lámpámat aztán megyek fel gear-elem magam, és nekiindulok megkeresni az első autót a játékban amit én találok
Még heli crash-t se láttam.. mondjuk még nincs 200-300 órám vele
-
vorosmarti
senior tag
válasz
PeeterssoN #2468 üzenetére
Rendszergazdaként telepítsd, mert service-ként fogja installálni.
-
Evome
senior tag
Olvasgattam hogy mi ez a sziget amiről beszélgettek itt és gondoltam kipróbálom. Hát első órám tapasztalata:
oda értem majdnem éhen / szomjan haltam SZÓ SZERINT SEMMI MÁS könyveken és karperecen kívül !!!!
3 szerver csere után KÁNAÁN
Mióta játszok első működő AK-m tárral + szép tussal, tortilla backpack , ELSŐ GÁZÁLARCOM , unlimited étel italEddig legalábbis ennyi jóság esett 20~ perc
Ja és a hab a puncstorta csúcsán.. egy mocsok zombi sincs -
PeeterssoN
őstag
Van akinél nem indul a játék?
Valami battle eye problémája van amit nem tud instalálni. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Gilthanas #2463 üzenetére
+1 Igen abszolút
Érdekes látni, hogy a parton és az erdőben mennyire szép "lenne" a játék és gyors.
Már az arma 2 Dayz-ben is végig kellett szenvedni ezt a város problémát, bár lekopogom a guide segítségével nincsenek a játék rovására történő demoralizáló jelenségek, csak hát rossz látni, hogy a vas tudna többet is, csak a játék még nem tart ott.DayZ Hírek:
A tegnapi napon élesedett az 0.54-es patch az Experimental szervereken. Az 542 Mb-os frissítés legszembetűnőbb újítása az új menü. E mellett néhány új karakter animáció, és új tárgyak is bekerültek, továbbá dolgoznak még a BattleEye megfelelő működésén, csiszolják a persistance-t és néhány új helyszín is kilátásban van.
Minden egyben valószínűleg csak a Stable-re fog felkerülni a következő hetekben.Forrás: Dayz Hungary
-
spank309
csendes tag
Így igaz, a legnagyobb loot forrás kajából is tonna számra van, viszont a legveszélyesebb hely is, én azt ajánlom mindeninek főleg a kezdőknek hogy kora reggel menjenek oda amikor szinte nincsenek a szervereken, de még úgy is elhalálozhat
Jelenleg a legveszélyesebb hely, a legjobban felszerelt emberekkel, Én most is ott vagyok de már meguntam úgyhogy távozok elég fullosan 5db ak csigatárral
fullos akm-el már csak scope kéne rá, általában taktikai sint is találni ott amire rámegy a lámpa.
Szerk. Haveromnál 11db 30-as mp5 tár van
és folyamat találni...
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2461 üzenetére
Erdőben meglehet a 60 fps (ultrán), de a városokban lecsökken az fps, mert a játék optimalizálatlansága droppoltatja a videókárátyák órajelét.
Tehát hiába tud a kártyám 1080 mhz-et csak 600-700 on ugráltatja a városban (minimumba is). Emiatt van az fps dropp. Városokba nem emiatt nem járok mert felhúzSSD-vel sem jobb a város
Tehát egyetértek, aki azt mondja, hogy Chernoban 60 fps-en "locsol" (ultrán) az IMAX 4K-3D-ben vetít..
MÁS: Valaki volt már darálni a börtönszigeten? Milyen? Mennyi idő átúszni?
-
1m1s
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2461 üzenetére
500+ órám van a játékban, de egy ideje nem játszottam vele, most tettem újra.Ismerem ezeket a beállításokat, bár tény hogy nem állítottam még be mindent, de azok nélkül se 15fps-nek kellene lennie.
Mikor megvettem a játékot ennél sokkal jobban futott, valamit nagyon elrontottak... -
HartgeH3-2.8
addikt
Ugyan ezt hallottam közvetlen ismerősömtől egy i7 + GTX 780 társaságában, tehát nincs benne meglepő.
Aránylag jól azért be lehet lőni, pl ezt ajánlom: [link] Perfomance Guide
Nvidia profilban érdemes neki saját beállításokat megadni és a high perfomance mellett , még érdemes bekapcsolni a "Prefer to maximum perfomance opciót" is, ha netán fps gondjaid lennének, de igazából nem tudsz vele mit csinálni mert "bugemia" interaktív.
Ígérik soha napján kis keddre az "Enfusion"-t amivel szebb kép + nagyobb teljesítmény várható, de hiszem ha látom. Egyedi stílust képvisel a játék, de saját maga ellensége ezzel az optimalizálatlansággal, és bugokkal.
A guide alapján szépen be lehet lőni, ajánlom.
Aki azt mondja magas beállításokon, soha semmi fps droppja nincs az konkrétan hazudik. SSD-vel igaz még nem próbáltam, de később majd arra tolom.Szerk: Ne feledd, ez még egy béta fázisba "se" lévő játék. Fejlesztgetik, foltozgatják, de ez még annyira alfa, hogy ennél alfább nem is lehetne, inkább a felhasználók mennek le lassan alfába, hogy 30 euróért mit kaptak.
-
1m1s
tag
mi az hogy i52400+gtx660 elektroban 15fps?ezt a játékot hogy b@szhatták el így?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #2457 üzenetére
Ja, hogy úgy helit.... ember, heli crash-t írj, így azt hiszi az ember, hogy működő helit keresel
Amúgy elég ritkák, keresgéljÉn már feladtam a reményt
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #2454 üzenetére
Tekintve, hogy nincs heli a játékban, szerintem sehol
Majd később.... -
Beckett
tag
válasz
spank309 #2448 üzenetére
Abból már egy jó ideje kinőttem, hogy kamuzzak/felvágjak
mint az oviba (ráadásul mi értelme lenne ismeretleneknek egy fórumon), de a mosoly jeled miatt iróniának veszem a felvetést és nem sértődök meg
.
Azt viszont egy életre megtanultam, hogy ez nem GTA
. Abban nem reménykedtem, hogy van olyan opció mint GTA-ba, hogy kirántom, de mivel a kocsi kezdett megállni, gondoltam akkor leszek jó poziba golyók nélkül, ha odamegyek a fülke ajtajához és megpróbálom kinyitni az ajtót és beverni egyet vagy ha ki akar szállni akkor mielőtt fegyvert tudna elővenni lecsapom, csak sajna a hátsó kerekek kijjebb lógnak a vezetőfülke síkjából, így feltételezem mikor odaszaladtam még nem állt meg teljesen és bedarált a kerék (you are dead felirat miatt ezt sajna már nem láthattam - amúgy jó lenne, ha halál után pár mp-t még kivűlről láthatnánk, hogy mi is történt, persze az már nem lenne túl életszerű
)
-
PeeterssoN
őstag
Helit hol a búbánatban találok??? Körbejártam már a térképet és nincs sehol!
-
Beckett
tag
Első néhány napos Dayz élmények (bocsi ha hosszú lesz):
Néhány halál után egész jól sikerült felgearelnem egy karit, ak csigatárral távcsővel, gorka sisak stb. Izgi volt felfedezgetni a térképet, jók a tájak és a hangulat. Napokig fejlődtem, mive senkivel nem futottam össze. Aztán Elektroban végre megláttam valakit.Egy bambi volt, semmi nem volt nála. Jó lett volna tesztelni az AK-t, de békésen indultam neki. Csak valami orosz vagy szláv büfögést tudott produkálni így már gondoltam lelövöm első próbashotként
de pár zombi betámadott akiket együtt legyaktunk. Befutott egy házba, aztán lövések. Benézek egy jól felszerelt csávó meg egy lelencül felöltözött másik áltt velem szembe. Ravasz meghúz, enyhe visszarúgás, feküdt mind a kettő
Kimentem járkálok, egyszer csak látom mögöttem guggol a kútnál egy melegítős skac. Integet, iam friendly stb. Nem bántom, dumálok neki, erre mögülem jön egy csóka és csákánnyal fejbepakol. A sisak megvédett, kapott gyorsan 4-5 golyót. A guggoló csávó meg se moccant, de mivel az volt a gyanúm, hogy együtt voltak és figyelemelterelés volt (nameg zubogott az adrenalin) fejbelőttem őt is
. Mire áporoztak rám a golyók ismeretlen helyről. Elfutottam az erdőbe, bekötöztem magam, mire kickeltek is s szerverről
Ruháim jól szétmentek, megyek vissza balota utáni military base-re lootolni. Mire végzek jön szembe egy csávó, nem bántanám de előugrott egy másik mosinnal így beletoltam vagy 30 skulót mindkettőbe. MAradt 9 golyóm. Máris jön egy kocsi az úton, meglát elkezdem lőni, de elcsesztem és kifogytam. Sebaj balta elő, próbálom kikapni a járműből, de sajna az egyik kerék bedarált
Ez volt az első komolyabb karim élete, a vége izgi volt, állati a hangulat. Most északon emberkedek az új kezdő karimmal.
ui.: Ha valaki csatlakozna írjon rám steambe nyugodtan, csapatban több a lehetőség
(steam név Tbeckett28). Maxx köszi, hogy felvettél friendnek, ha majd tolod szólj nyugodtan
-
wjbhbdux
veterán
válasz
vorosmarti #2444 üzenetére
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, a modnak rengeteg féle változata van, van amelyik bázis építésre, küldetésekre, vagy mindenhol halomban álló fegyverekre és minden sarkon parkoló kocsikra koncentrál, változó hogy épp mi a népszerű. Modban több pálya is van, és az arma 2 inventoryját használja.
-
vorosmarti
senior tag
Lehet hogy naiv a kerdesem, de nem találtam semmit róla: A standalone verzió és a mod, ugyanazokat a szervereket használják? A kinézetétől eltekintve ugyanolyan a 2 játék működése?
-
BlackDevil
aktív tag
mindenki zabálja meg igya tele magát mindig!
healthy all time!
-
mk86
tag
Sziasztok! Olyan problemam van, hogy mikor belepek a jatek fomenujebe, akkor még szines az egesz, de mikor szerverre megyek, fekete-feherre valik. Miert? Megoldas? Koszi a valaszokat.
Ui: mknight3999 a skype-om, jelenleg is jatszom egy haverral, aki szeretne, csatlakozhat!
-
Beckett
tag
Sziasztok!
Nem bírtam ki én is megvettem.Az első pár halál után sikerült megmaradnom és már harmadnapos a Karim elég harcképtes állapotban. Még emberrel sose találkoztam de így is jó a felfedezés, bár már jó lenne valami akció is. Ha valakinek van kedve szívesen tolnám csapatban, úgy az igazi. Steamen felvehettek barátnak ts-em is van
a szem nevem TBeckett28.
További jó túlélést. -
spank309
csendes tag
Most volt frissités de már tele van hackerekkel, örök élet falon átmenés, lerágott... Miért jó ez?
-
PeeterssoN
őstag
A presictence off szerók miért 0.45 ösek?
Illetve ezeken nincsenek járművek. Ugye a helicrash miatt keresem ezen szervereket.
Hogy lehet ezekre szűkíteni a keresőben? -
Spancho
senior tag
Azt tudom, hogy mitől van ,csak azt nem értem ,hogy miért nincs 1 szerver sem azon a patchen.
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Jó rég nem játszottam már ,gondoltam kipróbálom megint egy kicsit a játékot.
Szépen lefrissítette magát aztán a serverlist-nél csak régebbi szerverek voltak
v0.53.126398 -ra frissített nekem és nem találok olyan szervert.
Nem tudtok egy ip-t vagy valamit erre a verzióra ?
Köszi. -
spank309
csendes tag
Srácok nektek sikerül a tűzgyújtás frissítés óta? Többször is csináltam már de most nem csinál semmit, nincs Ignite a gyufával, a fát se rakja rá grafikusan csak Iventory-ban látszik.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2422 üzenetére
Egész jó kis vidi
Én még most is azt mondom , sok a bug meg vannak benne idegesítő dolgok ,de még most is azt mondom ,hogy számomra legjobb survival game
-
PeeterssoN
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #2416 üzenetére
Nyílpuskához úgy tudom nem lehet csinálni. Találni kell! Esetleg gyártott nyíllal kipróbálni.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2416 üzenetére
Találni lehet nyilat ,de ha jól tudom craftolni is
de hogy azt ne kérdezd
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Silent77 #2415 üzenetére
Igen vissza kapcsoltam, és úgy már tökéletes
Ami érdekes, hogy ezzel most a játék alatt durván 3,5GB környékén stagnál a memória kihasználásom. Én arra tippelek, hogy a másik esetben ahogy haladtam városról városra végig betöltött mindent a memóriába. Aztán az meg véges.
Kíváncsi lennék 16 gigánál bekajálná e mindet
Balota környékén tök véletlen találtam egy Crossbow-t!
Ahhoz lehet találni/craftolni nyilat? -
válasz
HartgeH3-2.8 #2414 üzenetére
Ezzel a peccsel nekem is csinálja.
Haveromnak 4Gb rammal nem csinálja.
Virtuális memóriát nyugodtan kapcsold vissza, ha azt kikapcsoltam dayz sokszor dobott hibát. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
spank309 #2412 üzenetére
A konfig tökéletes , semmi más játék nem használ ki ennyi memóriát nálam mint Dayz.
Mindösszesen annyi történt , hogy SSD (64GB) miatt kikapcsoltam a virtuális memóriát, hogy azzal is több hely álljon rendelkezésre. 8 giga fedélzeti memóriánál meg felesleges a virtuális memória. De lehet vissza kapcsolom és akkor megszűnik.
Hosszú évek óta tökéletesen üzemel a konfigom tehát egy félkész játék miatt nem fognám egyből a gépre
-
spank309
csendes tag
Nálam max 4-ig megy fel a ram, 8Gb Kingston HypeX Fury-m van 1600mhz, sosem akasztottam még ki semmivel, neked szerintem valami gond lehet a konfiggal.
Szerk.: Amit nagyon használ a játék az a winyó, haveromnál is betöltésnél pl. 100-on megy, nem hiába írták oda fps boost-nál hogy az ssd nyom rajta a legtöbbet.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Végre egyszer találok egy teherautót ami megy is, aztán beleolvadtam a környezetbe úgy mint a kolléga fent, annyi az eltérés, hogy én voltam a hülye mert a térkép végén jártam elfogyott az út és elsüllyedtem mintha tengerbe értem volna ami zöld XD
Ami bosszant, hogy folyamatosan elfogy a 8 giga ramom..
Levettem már mindent nullára, még a felbontást is visszavettem és mégis. Pár várost elérek és jön a windows üzenet. Egyébként ez alapján lőttem be a játékot: [link] tehát a parancsokat beírtam, hogy használja a négy magot és a 8 gigát. (-maxMem =8192)Ti 16 gigával toljátok?
Hihetetlenül lassan haladnak a fejlesztésekkel, 1 éve már EA..
Szerintem visszanézek kb fél év múlva akkor talán esetleg játszani is lehet normálisan -
PeeterssoN
őstag
Az milyen már hogy nem hat a lövés egy sks el 50 mről? Az meg leszed egy pisztollyal épphogy kiugorva a fal mögül...LOL
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2408 üzenetére
Hát nem ,egyedül a börtön sziget ami jó ötlet volt ..a többi csak kacat
jó hát ilyennek is lenni kell benne
Majd talán a kövi patch tartalmasabb leszTudtommal 1,2 Giga lett!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ez tényleg nem egy nagy eresztés: [link]
Azt nem tudom, ez hány mb lett végül.
-
HartgeH3-2.8
addikt
..és olvastam olyat is, hogy béta fázisban 35 a teljes kiadás pedig egy három A címes árat azaz 45 eurot is elérheti a legvégén amikor "elkészül". Most adtak el belőle eddig 3 milliót. (amikor bejelentették előtte vettem meg pont,
lehet én voltam a 3 milliomodik balek), és még nincs vége. SzámoljPersze elmondják, hogy egy ilyen pénz mennyi fele oszlik, és 80 emberrel dolgoznak
akik egyébként mi a ****t csinálnak, de hát akkor is még szerény becslés szerint is irgalmatlan pénzek mennek be.Esetleg majd lehetne fordítani belőle némi optimalizálásra.
Szerk: ..de el kell mondjam, semmi más játék nem tudta vissza adni nekem a "túlélő érzést", egyedül a bugémia terméke. Ezért "kényszerültem" a vásárlásra. Jó lesz ez a naív usereknek, mivel nincs jobb....
-
Evome
senior tag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #2401 üzenetére
"Az Enfusion mindemellett a DirectX11-re való átállást is lehetővé teszi."
Még jó, hogy jön a DX12
-
Macka
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #2401 üzenetére
Mondjuk repül feléd a levegőben...
-
HartgeH3-2.8
addikt
Erre gondoltam:
Q1 2015
Basic vehicles
Central economy (advanced loot distribution)
New renderer
New Zombie AI
Basic stealth system (zombies, animals, ...)
DiseasesAz egyik leginkább szembetűnő 2014-es eredmény a játékmotor totális átírása. A játékmotor ilyen szintű fejlesztése a későbbiekben meghatározó hosszútávú hasznot hozhat a DayZ-nek és 3 000 000 játékosának. Az új játékmotor neve: Enfusion. A leginkább kiemelkedő haszna az új motornak a renderelés globális fejlődése, mely így szembetűnő teljesítményjavulást eredményez a játékosok számára és ugyanakkor a majdani esztétikai és "részecske" effektek javulását hozhatja. Az Enfusion mindemellett a DirectX11-re való átállást is lehetővé teszi.
Reméltem mivel itt "nem sűrűn" frissítenek, hogy esetleg már a 0.53-al érkezik.
Amúgy egy csalót, hogy lehet egyáltalán észre venni?
Remélem az új BattleEye azért használ majd valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest