- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hun-man
tag
válasz
DokiBaxxi #3211 üzenetére
Ha valakit érdekel, akkor vannak most már PVP szerverek (legalábbis ősszel voltak), ahol mindenki full gearben kezd (fegyverekkel, tárakkal, katonai ruházattal együtt) valamelyik városban vagy az északi reptérnél aztán mehet a móka. Valami pvp mod a neve és először fel kell menni a teamspeak szerverükre és csak azután látod a dayz-s szerverüket.
-
hun-man
tag
válasz
Scrake^;DD #3124 üzenetére
A .60-ast kell megvárnod, hogy kijöjjön stable-ra és akkor legalább látsz majd valami fejlődést a játékon.
-
hun-man
tag
-
hun-man
tag
válasz
PeeterssoN #2958 üzenetére
Jól gondolom, hogy ugrál pixelek között a célkereszt? Nálam is volt ilyen, távcső nélkül is ugrált.
-
hun-man
tag
válasz
PeeterssoN #2847 üzenetére
Lehet, hogy volt nálad egy lábas? Azzal lehet cuccokat egyedül duplikálni vagy akár duplán duplikálni.
Azt ne kérdezd hogyan, mert én nem tudom és nem is érdekel.
-
-
hun-man
tag
válasz
#65537792 #2817 üzenetére
"Morning folks! After reviewing the data from last nights experimental update - we're not going to be updating stable to 0.58 today. Server crashes, and items stuck in hands bugs both cause issues that would impact the major gain on 0.58 (12 hour uptime, and persistence) so we're going to work on another experimental update to resolve these. Once we're confident in these fixes, we'll do an unscheduled maintenance period to update stable branch to 0.58."
Brian Hicks
-
hun-man
tag
válasz
zgergyeni78 #2814 üzenetére
Nem lesz.
-
hun-man
tag
Láttatok már V3S-t kilenc emberrel?
[link] -
hun-man
tag
-
hun-man
tag
válasz
PeeterssoN #2586 üzenetére
Próbálj olyan helyeken lootolni, ahol eddig nem szoktál. Például autóknál, kisebb fészerekben, ipari területeken. Nem fogod elhinni miket lehet találni. Kardot, láncfűrészt, ak-t, high capacity vest-et, késelés elleni mellényt stb.
-
hun-man
tag
Hát tényleg elég fura lett ez a loot system. Egy rendőrségen találtam egy mp5-t hozzá 7 tárat meg egy pm73 tárat, meg televolt rakva rendőrségi ruhával. Kamyshovoban három kisházban 3 sátrat. Meg kardot is. Azt mondják, most bármi spawnolhat bárhol.
Szerk.: Ez valami 500% loot szerveren volt.
-
hun-man
tag
Befejezhetnék már a fejlesztést, mert csak egyre rosszabb lesz...
-
hun-man
tag
válasz
PeeterssoN #2561 üzenetére
Simán!
-
hun-man
tag
válasz
BlackDevil #2547 üzenetére
Inkább jöjjenek be és lássam őket, minthogy csak halljam, hogy össze vissza ütnek és meghalok.
-
hun-man
tag
válasz
BlackDevil #2522 üzenetére
Próbáld meg a steamen belül indítási opcióba beírni ezt a kódot : -maxMem=2047
-
hun-man
tag
válasz
PeeterssoN #2482 üzenetére
Próbáld a C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\DayZ -ban lévő sima DayZ-t elindítani. Vagy rendszergazdaként.
-
hun-man
tag
Seprű
-
hun-man
tag
válasz
PETEE78 #2320 üzenetére
Vannak Public és Private szerverek. Ha a barátoddal Public szerveren találkoztatok és a szerver "külső" nézetes, de te szeretnél ugyanúgy külső nézetes szerveren játszani, akkor ugyan úgy kezdhetsz egy új karaktert egy Privát szerveren. Vagyis vegyük azt hogy csak 3rd playeres szervereken játszol. Ha a szerver Public (ebből van a legtöbb) akkor ugyanazt a karaktert tölti be. Bármelyik szerver ami Public ugyan azt tölti be. Ha Privát akkor csak egy szerverre vonatkozik a karaktered, vagyis ha felmész például a WOBO Privát szerverére akkor csak azon marad meg a karaktered a többi Privát szerveren más, mind-mind különböző lesz.
-
hun-man
tag
Tegnapi nap képekben
(senki sem ismerte egymást, mégis több mint három órát együtt "játszottunk")http://imagerz.com/QBVAX0tvAwMMUltPGQVR
http://imagerz.com/QBVAX0tvAwMMUltPGAVR
http://imagerz.com/QBVAX0tvAwMMUltPQAVR
http://imagerz.com/QBVAX0tvAwMMUltPQwVR
Összesen kilencen voltunk.
-
hun-man
tag
15 perc alatt nulláról...
(mondjuk végén magát a Mikulást kellett meglőnöm az álcaruháért, próbáltam megmenteni de hát az utóbbi patch óta nem enged bandage-olni)
-
hun-man
tag
-
hun-man
tag
Kijött az új exp, lehet végre normálisan játszani.
https://www.youtube.com/watch?v=_junY8pp698 -
hun-man
tag
válasz
BlackDevil #1959 üzenetére
Hát féléve sokkal jobb volt a hegyzet.
Most elment Dean és úgylátszik nélküle semmit se ér az egész. -
hun-man
tag
Meghalok és exe hiba, meg úgy random is.
-
hun-man
tag
válasz
BlackDevil #1860 üzenetére
Nem látok semmi visszaszámlálást, de ha páe óea van hátra akkor valószínűleg a holnapi black friday-hoz van köze.
-
hun-man
tag
Experimentalon új anti-cheat system van.
-
hun-man
tag
Úgy tűnik ez a volt a szerencsehetem.
Ma találtam egy SPOSN Tortilla Backpack-et. Bár ami benne volt annak jobban örültem. Ak 74u+3 tár, 3 gránát, 1 flashbang, rangefinder, magnum, több mint 200 mosin lőszer, quickloaderek. -
hun-man
tag
Maradj is az! Sokkal több élményben lesz részed (még ha párszor lelőnek is), mint azoknak akik ha látnak valamit ami mozog és egyből lőnek. Múltkor is 6 fegyveres, jól felszerelt játékos, köztük én is összetalálkoztak, és együtt mentünk tovább, cserélgettünk cuccokat, lootoltunk stb. Mondjuk ennek is ugyan az lett a vége, mint ami szokott ilyenkor.
(a néma ölt)
-
hun-man
tag
Szerintetek egy intel i5 4670, hd7770 1gb és 8gb 1600mhz memória, közel maximum grafikán hány fps-t hozhat?
-
hun-man
tag
válasz
BlackDevil #1751 üzenetére
Kár pedig jó lenne a csapat chat, vagy legalábbis kipróbálni amíg nem lesz a játékban jármű.
-
hun-man
tag
A vehicle chat-et még ugye semmire sem lehet használni?
-
hun-man
tag
Én sosem nézem melyik szerverre megyek csak a játékosok létszámát, de még nem is resetelődött. ( Szerverenkénti karakter meg sosem lesz.)
Viszont ezt a baromságot, hogy a déli partvidékre is lehet spawnolni azt rögtön kivenném. Ennél nagyobb hülyeséget még nem raktak bele.
-
hun-man
tag
Nekem 160 órám van és kb 7-8 embert öltem meg. De több barátra leltem.
-
hun-man
tag
Egyik megoldás a hátizsákok spawnolásának vissza szorítása. Semmi értelme, hogy mindenki hátizsákkal rohangáljon felszedjen minden cuccot a bambik meg csak néznek, hogy hová tűnt a loot. Sokkal a játékhoz illőbb ha mi csináljuk a hátizsákokat, csak alig találni kötelet. Amúgy szerintem eddig sem volt több fejsze, mint most
-
hun-man
tag
válasz
BlackDevil #1547 üzenetére
Találtam.
Itt van a többi (nem tudom benne vannak már mind). [link]
-
hun-man
tag
2:20-nál kezdődik.
-
hun-man
tag
https://www.youtube.com/watch?v=ozejuCWWY1k&list=UUWwvHomIgJeLFpisnuNHg7A
-
hun-man
tag
Lehet hülye kérdés, de a számítógép újratelepítésével törlődik a karakterem?
-
hun-man
tag
Nem tudtok valamilyen megoldást a folyamatos játékból való kilépésre? 10-20 percenként azt írja, hogy a játék működése leállt.
-
hun-man
tag
Valaki tud valamilyen új trükköt amivel lehet dombnak felfele-lefele sprintelni? Úgy tűnik a patch-el ezt most kivették...
-
hun-man
tag
válasz
Silent77 #1016 üzenetére
Értem
Más kérdés. Ha a mikrofonom működik (TS-en fel tudom venni a hangom) akkor játékban, miért nem? Hogy lehetne megnézni, hogy felismeri-e, az az opció nem jó, hogy megkérdezek valakit, mert nem hallanak.
Egyébként, most találkoztam panel tetőn emberekkel, az egyiküket lelőtték. Csak a defibrillátor hozhatná vissza? Ha csak eszméletlen akkor jó a sárga endorphine ( vagy valami ilyesmi).
-
hun-man
tag
Hogyan tudom kideríteni a velem szembejövő ember nevét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest