- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
Most így a patch után AK-74 tárat hol lehet a legnagyobb gyakorisággal találni?
-
miazmá
tag
válasz
BlackDevil #2095 üzenetére
Am nem mentünk neki semminek, legalábbis nálam nem, csak szó szerint elnyelte a föld a kocsit
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas #2092 üzenetére
Tudom
4 nappal ezelőtt jártam pedig úgy ,hogy simán lelőttek pedig fegyó se volt nálam , azt hittem elmegy mellettem de nem
visszajött ő is aztán ránk szaladt két zombi egyik rám a másik rá
mondta , hogy baltázzam le az egyiket ,megtettem
még mondta is ,hogy "nice thx" nála volt egy shotgun ő lelőtte a másik zombit aztán szemrebbenés nélkül rám fordult és lelőtt
Akkor megfogadtam ,hogy előbb lövök aztán kérdezek ,de ez valamiért tegnap elmaradt pedig már csak a bal egeret kellett volna megnyomnom
-
Gilthanas
aktív tag
Azert ilyen makod tobbet nem lesz
A dayz nem segit es nem bocsat meg
En egyszer probaltam segiteni valakinek amint latta, hogy az inventoriban turkalok azonnal lelott. Akkor fogadtam meg, hogy akinel fegyver van azt elkerulom vagy lelovom rogton
akinel nincs lofegyver annak segitek ha engedi.
-
z0l1ka
aktív tag
Na hát azért még mindig vannak jófejek is a játékban
Összefutottam ma egy gyerekkel véletlen ,ő is meglepődött meg én is
elég fullos volt már de ami a lényeg nem lőtt és én sem lőttem, mondta is hogy friendly friendly dehát ugye ezt sokan mondják
és aztán szépen tovább ment majd eszébe jutott valami és visszafordult (nah gondoltam csak megakar halni
) és erre megkérdezte nem e kell full ghillie szett
természetes elfogadtam
és szépen elköszöntünk és elment
Így karácsony utolsó napján ez jó volt
-
spank309
csendes tag
Valami nem stimmel nálam ma, kb. minden szerver restartnál új karakterem lesz :/
-
spank309
csendes tag
Ó én szép számmal találok mindent csak azt nem ami kéne
Ezeket a tárakat pont hali crash-nél találtam, De most meghaltam, rengetegen kempelnek sosem vagyok elég óvatos. Volt már M4-em is elég fullosan felszerelve csak akkor meg épp táram nem volt
Mindig összeszedek mindent aztán mire ott tartok h egész jó vagyok meghalok
Szar a gépem, full minimum grafikán játszom és így is elég gáz, néha akad a játék.
-
z0l1ka
aktív tag
Szia!
Érdemesnek érdemes ,maximum más játékoknál jól jönvagy később biztosan jó lesz ha normálisan optimalizált lesz a játék vagy amikor új fizikai motort kap a game
egyenlőre nekem is hiába van 8 mag nem használja ki a játék és ugyan úgy nagyobb városokba az fps a béka segge alá esik ,ami nagyon bosszantó
spank309 M4-el én még nem ,de még AUG-al semGondolom ezek heli crash-nél vannak illetve lennének ha lenne heli crash mármint én nem találtam a patch óta egyet sem
-
deatom
tag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy egy amd fx6300 as processzort érdemes-e egy amd fx8350- esre cserélni? lenne-e valami érdemi különbség a dayz sa-ban. -
spank309
csendes tag
Sziasztok, találkozott valaki már M4-el találtam hozzá 3 fullos tárat
-
BlackDevil
aktív tag
Összeszedtem a hozzávalókat!
Volt 2x4 nettingem + nagy nehezen összeszedtem a burlapokat is! Most hogy már meg van a szett, érdekes hogy burlapeső van meg stb..
Már csak egy jobb gorka felső kéne mert az 6 helyet ad meg kéne egy 5Rnd Clipja meg kéne egy High Capacity Vest!!!!!
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2078 üzenetére
Grat
Kinyírtál valakit érte ?
Nekem valami jó grafikai beállításra lenne szükségen ,eléggé idegesítő hogy nagyobb városokba alig- alig van fps
-
BlackDevil
aktív tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
Nincs valakinek véletlen felesleges burlapja?
Adok érte nettinget -
z0l1ka
aktív tag
válasz
nanorambo #2070 üzenetére
Ez kell hozzá Burlap és még kell hozzá ez is netting kettőt kombinálod és kész is..
Persze ha jól tudom 3 Bulapból lehet a fejedre álcát és a fegyódra is aztán négyből meg mellény álcát lehet készíteni, ha teljes szett kell tetőtől talpig ahhoz meg 10 db Burlap kell + a netting abból nem tudom mennyi(Burlapot ne felejtsd el elvágni késsel
)
-
miazmá
tag
Sziasztok!
Tegnap én is elhatároztam magam és a karácsonyi sale-ra szánt 30 ojrómat lényegében eltapsoltam a gammára
Azt kell mondjam eléggé bejön a cucc csak egyedül kicsit unalmas és nem is igazán vágom mi micsoda meg h-h működnek a dolgok, de azért pár órát már kibirok egyhuzambanSzal ha lenne vki aki esetleg vágja már nyagyvonalakban a dolgokat és mentorálna akkor vegyen fel Steam-en
a nevem miazmá. A profilképem egy Dayz-s kép -
hun-man
tag
15 perc alatt nulláról...
(mondjuk végén magát a Mikulást kellett meglőnöm az álcaruháért, próbáltam megmenteni de hát az utóbbi patch óta nem enged bandage-olni)
-
Evome
senior tag
Megvettem játszottam vele tapasztalatok:
Sokat kell menetelni mire jó helyre jutsz és jó cuccaid lesznek
Nehéz épp a talált fegyverbe való lőszert találni
Megharap egy mocsok utána én nem sokat bírtam mert beteg lettem vagy akármi mindig beszülkült a kép és nyomtam egy suicidet /// persze eső is esik megfázok kész... -.-
Nincs semmi fix amit lerakhatok és tartalék lenne későbbre ha pl meghalok és megint egy szál trikóban kezdekViszont a kontrák
Ha meg tudsz valakit ölni PvP akkor k***v@ nagy sikerélményed van
Megadta nekem azt az érzést amit annó az Arma2-es Dayz adott hogy küzdjek az életben maradásért 70% hogy valaki igazat mond és minden beszédbe elegyedés nagy kockázat
Kézi fegyvert könnyen találok akárhol és zombikat le lehet csapni ha rájössz a módjára // viszont néha alaktomosan halkan jönnek morgás nélkül és akkor dobom el az egeret mert becsinálokEzek mind saját vélemények kérem senki se szóljon be HOGY AZ NEM ÚÚÚGY VAN AZZZZZZ HACA CA CA CA CA
remélem segítettem
-
zedok
őstag
Amúgy. Úgy kell elképzelni ezt a játékot kb mint a minecraft? Tehát zombis túlélős-építgetős?
-
z0l1ka
aktív tag
Igen ,a loot rendszer kicsit szerintem is meghülyült .,van olyan szerver ahol semmi nincs de tényleg akármelyik házba megyek be üres
a reptereken se találtam még ak-t az új patch óta csak sks-t
szóval valószínű elvan cseszve ..Militaryn találtam AK-t és társait persze jó pár szerver váltás után -
DokiBaxxi
őstag
A fejlesztők fejét kéne egy SKS-sel beverni
Ezeken kívül még vagy másik 10-et találtam az ÉNY reptéren, meg egy AKM-et, de semmi értelmeset(#2056) zedok
Le volt igenDe ennél már csak drágább lesz...
G2A-n 7e Ft. -
zedok
őstag
Tetszik, tetszik.
DE! Le volt már árazva esetleg Steamen?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #2046 üzenetére
Köszi
LoLMásodik halálomról én tehettem nem a reptéri börtönbe kellett volna chatelni a haverommal steamen
Arra lettem figyelmes hogy valaki üt egy csákánnyal
Még volt időm elszaladni (közben véreztem ) aztán elővettem én is a csákányom mivel fegyóm még nem volt ,de az emberke loholt utánam rendesen nem hagyta h bekötözzem magam hiába bujkáltam a fák között
vicces volt , azért rávertem egyet én is ő is elkezdett vérezni ,csak sajnos én kiszédültem mert sok vért vesztettem XD
Haverommal kipróbáltuk egyébként az AK101-re a hangtompítót ,mit mondjak rohadt jó kicsit távolabb mentem tőle és semmit nem hallottam amikor lőttVégre bátrabban lehet használni fegyót a zombik ellen ,nem kell félni h jajj a térkép másik végén hallják amikor lövök ,ez egy jó pont nekem
A másik meg sikerült kocsikázni egyet hát oké, hogy bugos a kocsi de arra lehetett volna egy gyors javítás ,hogy pl dombon felfele (és aszfalton) ne 5 km/h menjen már a kocsi
Hát gyalog utolértem a haveromat és hozzáteszem nem volt olyan meredek ,azért végül is csak egy 8100 cm3 kocsiról beszélünk
És akkor Minden Kedves Fórumozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
BlackDevil #2048 üzenetére
-
BlackDevil
aktív tag
na jól van most már tényleg el megy a k***a anyjába ez a kib***ott játék!
eltűntek a burlapjaim a nagy semmibe!! hát nem hiszem el! 3 napja gyűjtögettemvalaki segítene össze szedni? 10 db kellene..
-
BlackDevil
aktív tag
valakinek nincs 4 burlapja?
meg lenne a full ghillie szett
-
Telda
addikt
Hali!
Tudtok mondani pár normális szervert, lehet magyar is.
-
BlackSoft
addikt
válasz
wjbhbdux #2037 üzenetére
Akkor minek lenne kezdetek óta LAN opció benne? Meg saját Hosting-hoz beállítások?
Üres szerver nincs, az halott/jelszóval védett/üresnek látszik, de 40-en vannak rajta 200-as pinggel. Amúgy azzal is az a baj, ha lenne üres, hogy nem én kezelem, és random újraindulva 2-em meghalnak, 3-an meg elölről indulnak...
-
BlackSoft
addikt
Sziasztok
Fél éve nem nyúltam a DayZ-hez... Kilehet már használni a szervereknél a LAN opciót? Vagy még mindig dísznek van ott?
Nem tudom most mennyi bug van még (nagy bug), de én azért hagytam abba, mert nem tudtunk normálisan játszani. Vagy a szerver, ahol voltunk bugolt valamit, és tett tönkre mindent, vagy valamelyik "im friendly" kapott elő fegyverarzenált az ember ökle ellen. LAN nem volt, bérelni meg nem 70 euróért, esetleg 10-ért fogok, ha baráti társasággal akarok játszani
Jó lenne már ha működne a belső hálózati lehetőség
-
DokiBaxxi
őstag
Más: rajtam kívül másnak is van olyan érzése, hogy kicsit színtelen a játék, és ennek érdekében segítségül hívta a SweetFX-et?
Mit gondoltok?
Vagy csak szerintam csap hozzá a hangulathoz ez a kis módosítás?
-
DokiBaxxi
őstag
AK fegyverekre vajon van hangtompító? (feltételezem nincs, de hátha valaki mást tud
)
Egyébként mostanában nem találok crash site-ot, hova lettek?
-
z0l1ka
aktív tag
hangtompítót próbálta már valaki ?! Működik is végre ?! Hangja jó ? Még nem találtam sajnos ,de rajta vagyok
Közben találtam egy vidit ,egész jó a hangja[link]
-
kzolee216
senior tag
válasz
BlackDevil #2029 üzenetére
Én a G2A-n vettem meg. Most ott 6300 forint körül mozog
-
BlackDevil
aktív tag
Aki még nem vette meg a DayZ-t és szeretné, akkor most tegye! Az Ünnepi Vásár miatt 15% kedvezmény van rá Január 2-ig! Most 23,79€ ~ 7500 HUF körül.
Már tegnap akartam írni. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Gilthanas #2023 üzenetére
Kissé félre lett értve ez az új grafikai motor beharangozás, nem új motor lesz, hanem új renderer, csak új nevet adnak neki mert már nem sok köze lesz a kódnak az arma 2 motorjához addigra. Kinézetre nem fog csoda történni, kb egy BF3-BF4 váltást képzelj el. Amit biztosan ígértek az a fényforrások értelmesebb kezelése.
Természetesen ha teljesítményben lesz előrelépés, az lehetővé teszi hogy a játék kinézetén is jelentősen javítsanak később, amíg megint nem esik be a framerate a mai szintre -
BlackDevil
aktív tag
Tuti hogy jó lesz! Már nagyon várom!! Addig is egy camo szetten dolgozom
-
Gilthanas
aktív tag
Valakinek működik a steam? Dec 21-én 19:40 kor ? Mert nekem és haveromnak be sem lép a steambe.
-
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok.
Vannak szerverek ahová ha beléptek nulláról indultok. Én úgy vettem észre, hogy az nem baj ha ott is játszotok. Nekem volt egy időben 2 karakterem is! Egyik szerveren egy fullos ( R.I.P.) másikon meg egy sh1t
Amikor a fullossal akartam tolni akkor tudtam melyik szerverekre kell belépnem hogy azt adja be. Nem tudom hogy pontosan hogy megy ez dayz világába. A kari resetnél meg hiába lépegetsz át másik szerverre, mert semmi értelme. Én karimnál ott kaptam resetet ahol szoktam vele játszani szal ilyenkor?! Megnéztem másik szerót is ahol azt a karim adta be máskor és ott se volt jó... Plusz a random halálok amiket kedvelek még..... Küszöbben pofáraesek és meghalok.... stb.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas #2014 üzenetére
Pontosan , igaz nekem is volt egy karakter resetem még régebben ,de azóta nekem nem volt..
Itt meg olvasom sajnos, hogy sokaknak resetelődik állandóan a karakterük, mivel én is néha betévedek olyan szerverre ami nem hc de mégis előröl kell kezdeni..Na én ennek utána olvastam ,hogy ha ilyen szerverre lépünk és nem akarjuk hogy karakter reset legyen akkor ne kezdjen el senki elindulni nézelődni és ne is próbálja meg megmozdítani az egeret ,hanem esc és szépen kilépni billentyűvel mivel állítólag ha megmozdulsz rögtön menti a karaktered .Próbáljátok meg ha esetleg ilyen történik ,mondom nekem eddig csak egyszer volt karakter restem!
-
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
nanorambo #2009 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, nem a server restartra gondolok amikor visszaszámol, hanem amikor beléptek egy serverre és eltűnnek a cuccaitok. Arra a karakter restartra gondoltam elnézést. Szóval ha az megtörténik, akkor ki kell onnan lépni és egy másik servert keresni gyorsan.
killer095: A városok továbbra is hulladék módjára vannak optimalizálva. Viszont mivel az egész játékot egy új grafikai motorra fogják átrakni nem hiszem, hogy nagyon sokat törnék magukat ennek az enginnek az optimalizálásán. Ha neked ez kardinális dolog akkor várd ki az új grafikai motort szerintem.
-
killer095
őstag
Sziasztok újre elkezdtem játszani és lene egy nagy problémám, ha megpróbálok valamilyen settingset állitani egyből crashel a game?
Tipp?Iditási opciókban ezeket használom: -winxp -cpuCount=4 -exThreads=5 -maxMem=8192 -maxVram=3072 -nosplash -noPause
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
nanorambo #2006 üzenetére
Ezt a restart dolgot eleg gyakran mondjatok, de ugye nem arrol van szo, hogy beleptek egy serverre es egy szal gatyaban talaljatok magatokat? Mert vannak restart szerverek, de ha rogton kilepsz onnet es egy olyan serverre lepsz be ami eddig jo volt akkor ott ujra ott lesznek a cuccaid. Neha belebotlok olyan serverbe ami restartol, de gyorsan ki is lepek onnet es ott nem jatszom. Ti ilyenkor ott maradtok? Mert ha igen akkor az hiba.
-
nanorambo
őstag
válasz
kzolee216 #2005 üzenetére
Nincs állandó szerver, mert legkésőbb két nap után mindig belebotlok egy restartba, vagy ledob a játék sé akkor keresek másikat. Van ismerősöm, de ő mostanában nem jön. Általában egyedül, de változó, hogy mennyit játszom.
Szerk.: A büdös pit****, mi a **van már?. "Unable to load character from database, and your character has been reseted." Fullos karakter, fegyverrel, tölténnyel. Elmennek a ***
-
nanorambo
őstag
válasz
kzolee216 #2003 üzenetére
Néha anyázok egyet és go az új karakterrel.
Amúgy a kép elmosódását el lehet tüntetni: Amikor homályos lesz, akkor bemész a beállítások, video, ott kattintasz bármire és teljesen éles lesz a kép.Amúgy ma a reptéren összefutottam három csaávóval. Az egyikbe belelőttem, aztn elkezdtem rohanni cikkcakkban és bammeg hárman nem tudtak megölni. Pedig előttek fejenként egy tárat.
-
kzolee216
senior tag
válasz
BlackDevil #2002 üzenetére
Basszus. Ma jól megszívtam. Szereztem elég jó felszereléseket és az egyik városban messziről kiszúrtam egy embert. Amíg lestem a hátamba vágott egy zombi, amitől egyből megbetegedtem. A képernyő elhalványult én pedig bementem a városba keresni egy antibiotikumot. A gyerek kiszúrt, leszólított, fegyvert szegezett rám, majd hátulról lelőtt kb 2 méter távolságból.
Buktam 10 órát....
Ilyenkor ti mit csináltok?
-
BlackDevil
aktív tag
....
"Azt javasolják, hogy ne lépjen be senki (már ha tud egyáltalán), amíg meg nem oldották a problémát, nehogy elvesszen a karaktere."
....
Már rég megszívta a fullos karakterem b*sszák meg! -
z0l1ka
aktív tag
Egész jól jönnek a patchek mostanában
okés ,hogy bugos meg stb de legalább látni azt, hogy foglalkoznak vele stb ..ez szerintem jó
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest