Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
miazmá
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Csak amennyire a játék is

-
miazmá
tag
Miért csak jelszavas szerók vannak?

Jah, meg is van. Erre nem gondoltam

-
miazmá
tag
Hahó déjzí arcok!
Milyen fegyverrel kutyagoltok mostanában?
Sportert favorizáltam régebben, de sehol sem találok hozzá tárat ill ammo-t is kb 8 óra alatt 1 dobozt
Ma felleltem 1 fn fal-t meg egy tárat a nagy reptérnél /heli crash/, de a hozzá való .308-as löszer szintén hiánycikk.
SKS és AK az van szarásig csak azt nem szeretem annyira.Jah és sehol egy kocsi..
-
miazmá
tag
Halihó!
Pár hónapot kihagytam, gondoltam ránézek a játékra.
Gyorsan találtam is egy kocsit az út közepén, beznzinkút közel, mondom királyság, hamar találtam 1 kannát is.
Próbáltam megtankolni a kannát és úgy csinálta mintha kútból engedne vizet, még a hangja is olyan volt.
Persze 0% volt mindig benne hiába próbáltam beletankolni a kocsiba, nem is volt olyan opció...
Viszont meglehetett inni, be is hánytam tőle, jah és kulacsba is tudtam tankolni
Nálatok is ilyen vagy csak nálam volt bugos? -
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nálam is ugyanez, telenor és t-mobile stick-el is csinálja a hülyeséget

-
miazmá
tag
Köszönjük a semmitérő új peccset

Jah mégse, van seprű
-
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Biztos szőke volt

Am a kötőjellel tudsz írni..
-
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Sajnos sok ilyen csíra van a játékban, de még a kezdők is egy szál pajszerral neked esnek
még akkor is sokszor ha nincs nálad semmi
Én nem szoktam a part körül szöszölni vagy bemenni Cherno-ba, Elektro-ba
hanem egyből futok északnak. -
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Felás- trágyáz(nem kötelező, de többet terem)- elültet- meglocsol- szüret
-
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nyomd meg 2x az Alt-ot és visszaáll.
-
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Igen füstöl és mák is kell.
Ahhoz is h ne lootolják ki elötted
Jah és csak olyan szerón találsz amelyiken a persistence ki van kapcsolva. -
miazmá
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Lehet h félreértem a kérdést, de a mapon egyszerre (úgy rémlik) 2 crash van és
ezek random lehetnek a térképen jelölt helyek bármelyikén. -
miazmá
tag
-
miazmá
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
-
miazmá
tag
Köszi mindenkinek, azt tudtam h futás után még rosszabb.
Ezek szerint ez ilyen, de kicsit nehézkes ha 150-200m-re célozva kb 1métert "kileng"
-
miazmá
tag
Arra van valakinek ötlete h milyen beállítások kellenek ahhoz h ne mozogjon annyira a fegyver a kezemben?
Ha fullon van minden akkor is nagyon sokat mászkál a célkereszt.
Néztem 1-2 videót ahol sniperkednek, de nekik szinte egyáltalán nem mozdul még ha 2 km-re céloznak is..
-
miazmá
tag
Jártatok már úgy hogy felvettetek egy benyáskannát amiben volt benya, de kézben tartva már 0%-ot mutat?
Vagy csak én fogtam ki? -
miazmá
tag
válasz
Gilthanas
üzenetére
Ezt én is tapasztaltam...
Reggel elkezdek játszani, 2 óra míg a reptérre érek lootolgatok, találok egy fain kis toronyféleséget
minden emeleten jobbnál jobb cuccokkal, mondom de király itt maradok aztán felnézek még 1-2 szerverre.
Legfelső szinten vagyok már, hallom kopogás a lépcsőn, mire megfordulnék ki is szedtek szal másnak is volt ilyen 5lete
-
miazmá
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Am nem mentünk neki semminek, legalábbis nálam nem, csak szó szerint elnyelte a föld a kocsit

-
miazmá
tag
Sziasztok!
Tegnap én is elhatároztam magam és a karácsonyi sale-ra szánt 30 ojrómat lényegében eltapsoltam a gammára

Azt kell mondjam eléggé bejön a cucc csak egyedül kicsit unalmas és nem is igazán vágom mi micsoda meg h-h működnek a dolgok, de azért pár órát már kibirok egyhuzamban
Szal ha lenne vki aki esetleg vágja már nyagyvonalakban a dolgokat és mentorálna akkor vegyen fel Steam-en
a nevem miazmá. A profilképem egy Dayz-s kép
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS routerek
- Formula-1
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)