- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
válasz
spank309 #2662 üzenetére
A csalás az csalás akármilyen a módszer.
Esetleg te is ilyen ehhez hasonló gennyes módon szerzel ennyi hihetetlen mennyiségű fullos fegyvert és egyebet vagy teljesen tisztán játszol és rájöttél vagy valaki más sugott ( ezt jobban el tudom képzelni) , hogy mit kell tenni?
Nyugodtan elmondhatod itt mindannyian segítünk egymásnak jószándékkal. Nem röhögünk ki senkit mert nem tud még dolgokat.
Nem személyeskedünk főleg mert ez csak egy JÁTÉK!
Kérlek, kérünk hogy ezt a szinten aluli stílust máshol de leginkább sehol se gyakorold! -
z0l1ka
aktív tag
válasz
spank309 #2605 üzenetére
Már ne is haragudj , ez egy elég bunkó megnyilvánulás volt, csak azért mert valaki megmerte kérdőjelezni amit te feltételeztél .,az ezelőtti kommented teljesen rendben volt de ez minek kellett ide
Mackának teljesen igaza van. És én ezzel be is fejeztem az offolást és nem reagálok semmit válaszra.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
spank309 #2628 üzenetére
ha tudsz valami hibáról ami ezt lehetővé teszi, akkor jelentsd a bug trackeren
, ne itt villogj vele képekkel.
-
Beckett
tag
válasz
spank309 #2448 üzenetére
Abból már egy jó ideje kinőttem, hogy kamuzzak/felvágjak
mint az oviba (ráadásul mi értelme lenne ismeretleneknek egy fórumon), de a mosoly jeled miatt iróniának veszem a felvetést és nem sértődök meg
.
Azt viszont egy életre megtanultam, hogy ez nem GTA
. Abban nem reménykedtem, hogy van olyan opció mint GTA-ba, hogy kirántom, de mivel a kocsi kezdett megállni, gondoltam akkor leszek jó poziba golyók nélkül, ha odamegyek a fülke ajtajához és megpróbálom kinyitni az ajtót és beverni egyet vagy ha ki akar szállni akkor mielőtt fegyvert tudna elővenni lecsapom, csak sajna a hátsó kerekek kijjebb lógnak a vezetőfülke síkjából, így feltételezem mikor odaszaladtam még nem állt meg teljesen és bedarált a kerék (you are dead felirat miatt ezt sajna már nem láthattam - amúgy jó lenne, ha halál után pár mp-t még kivűlről láthatnánk, hogy mi is történt, persze az már nem lenne túl életszerű
)
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
spank309 #2412 üzenetére
A konfig tökéletes , semmi más játék nem használ ki ennyi memóriát nálam mint Dayz.
Mindösszesen annyi történt , hogy SSD (64GB) miatt kikapcsoltam a virtuális memóriát, hogy azzal is több hely álljon rendelkezésre. 8 giga fedélzeti memóriánál meg felesleges a virtuális memória. De lehet vissza kapcsolom és akkor megszűnik.
Hosszú évek óta tökéletesen üzemel a konfigom tehát egy félkész játék miatt nem fognám egyből a gépre
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
spank309 #2264 üzenetére
Még jó , hogy ilyenekkel nem találkoztam (még)
Most kicsi pihenőn van a karakterem csak sikerült lenullázni megint ,úgy hogy valami szerón voltam és éppen szerver restart volt majd visszaléptem és kámpec
de ezelőtt is így jártam szóval kukáztam a szervert a listámból
de hamarosan újra nekiállok
-
törölt tag
válasz
spank309 #2147 üzenetére
"Most jöttem le egy szerverről Chernoban voltam láttam 2 kermpert egy toronyban "
Lehet, hogy Te jöttél el elöbb és vártak, hogy menj be?
Meg Chernoban ritka a magányos farkas, szóval vagy vártak rád vagy azt hittek nagyon grupetto közeledik és leaveltek.
Bocs csak nekem úgy jött le, hogy Te mekkora ász vagy.
Na ne már. XD
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
spank309 #1967 üzenetére
Én már eljutottam odáig hogy akinél mozint látok vagy full gear ben van vagy katonai bazison talalkozom valakivel azt lovom, szurom, utom. Tul sokat probalkoztam az emberseggel mindig kicsinaltak
ez a szomoru mert a valosagban is igy lenne szerintem, hogy a biztonsag kedveert minden Texasi redneck elobb lone. Max talan gyerekekre nem. Szoval azt tanacsolom, hogyha full gearben vagy es fegyverest latsz bazison azt le kell loni sajnos, akinel meg nincs fegyo azt meg hagyni kell olesse meg magat massal
kar, hogy nem gyujti a jatek hanyszor haltam meg. De az elmult 1 evben kb 1000x biztos legepeltek.
-
Evome
senior tag
válasz
spank309 #1956 üzenetére
a kis aranyosak xDD
Én most 2 órája kezdtem egy új életet mert a régi beteg volt és fekete fehérbe látott 2 napja -.- inkább suicide
de 2 óra alatt fhuu... shotgun + shellek + 1911 + fireaxe + 6 azaz HAT doboz sörike és konzervek hada a zöld nagy táskával együtt
Szóval most happy van egy pár óráig még
-
törölt tag
válasz
spank309 #1952 üzenetére
Emiatt ne építsél gépet.
Ott is low grafikán fogsz játszani. XD
A többi playerről annyit, hogy 10-ből 8 elöbb lő és aztán kérdez. Ha Te vagy kedvező helyzetben és tudsz vele beszélni és egy kölyökhang jön vissza vagy távárise ruszki. Ne habozz.
A törött bokára meg rags és stick kell.
XDXDXDXD
-
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
spank309 #1942 üzenetére
A youtube ra ha beirod hogy dayz survive guide akkor talalsz sok videot ami a kezdeteket elmondja sok hasznos tanaccsal. Elmondja hogyan kezdjel neki a jateknak.
De leirasokat is lehet talalni ha olvasgatni szeretnel inkabb.
Amugy kerdesedre a valasz:
Meg lehet enni konzervet ha ki tudod nyitni csavarhuzoval, kessel vagy konzervnyitoval esetleg baltaval. Gyumolcsokbol pedig ami nem rohadt azt lehet hamikazni
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest