- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi206
tag
Sziasztok! Nemrég vettem meg a játékot, nincs kedve valakinek játszani velem?
-
z0l1ka
aktív tag
Na alakul ez
Új patch és új jármű (helikopter ) 0.72 patch -
dolfy
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami jó kis szervert játékhoz, mert amiket eddig próbáltam nem igazán jöttek be. Standalon-ról lenne szó. -
Chalez
őstag
válasz
FuRiONight #594 üzenetére
Nagyon kemény videó...de hát úgy néz ki, ez egy ilyen játék. Én is beszívtam párszor amikor még nagyon kezdő voltam. Most már inkább lövök, aztán kérdezek. Van egy csapatom, értük bármibe belemegyek, de aki nem velünk van, az enemy, és imádkozzon, hogy ne mi vegyük észre először...
Why Can't We Be Friends? -
FuRiONight
addikt
Minden kezdő és friendly játékosnak küldöm:
https://www.youtube.com/watch?v=jhfRJaVf7Ik
-
z0l1ka
aktív tag
5v1 végül is csak elengedték és nem ölték meg
-
DokiBaxxi
őstag
Ezt nem hiszem el... Srácok, ha meglátjátok az [RB] nevű klánt a szerveren, logoljatok ki!
Tegnap összefutottunk velük, Balota, hangárok melletti (ezek után fő) börtönben, ők emeleten, mi alul, néztük őket, próbáltuk egymást kiszedni. 2 órán át szenvedtünk, majd elmentünk a p*csába. 3 baráti, 2 ellenséges áldozat lett a vége, úgy, hogy a haverokat úgy lőtték le, hogy nem is láttuk őket.
Ma fent PVP-zünk egy szerón, 3 ember a börtönben, megfelelő helyezkedésnek köszönhetően kiszedtük őket (jó sniperes vagyok na). Na bemegyünk, próbálunk a halott társaknak loot-ot szerezni, szerver resi. Nagyszerű, visszamegyünk. Őrizzük a börtönt, egyszer csak mondom, nézzétek, itt az [RB] klán. Remek, meg is érkeztek a főbörtönhöz. Felmentünk az emeletre, kezdődött a tegnapi. Egymás nézegetése, stb. Látjuk, egy a cella mögötti szobában, ahova nem lehet bemenni, bent van, társuk (2 is) BENT A PADLÓBAN, TELEPORTÁLGAT A SZOBÁK KÖZÖTT, AHOVA NEM LEHET BEMENNI! meg társunkat falon át kilövik. Szóval ha [RB] klán van a szerón, tűzés, mert rohadékok+cheaterek. És a börtön sem egy biztonságos hely
-
Chalez
őstag
válasz
FoxiestFox #579 üzenetére
Még maradtam Balotán körülnézni. Nem akartam azzal foglalkozni, hogy 10 perc múlva lehet odaér a cuccaiért, ha nyílegyenesen sprintel a helyszínre... Túl egyszerű lett volna neki, ha simán vissza tudta volna szerezni a full geart.
Egy kis pisztolyt így is otthagytam neki, meg a rossz westemet. Mit kellett volna még tennem? Vért adni neki?
(#580) renard Roger!
Szenya zombik!
-
Chubbyinc
csendes tag
-
válasz
FuRiONight #578 üzenetére
Rendben
Én csak azon lepődtem meg, hogy még a halott cuccait is tönkre kell tenni, nehogy később ő is boldogulhasson ott.
Egyelőre tanulmányozlak titeket DayZ-seket, hogy kell-e nekem ez -
FuRiONight
addikt
válasz
FoxiestFox #577 üzenetére
Őszintén, neked meg is van a játék?
Mert komolyan olyan, mintha fogalmad se lenne, hogy milyen is ez a műfaj.
Az, hogy friendly játékossal találkozol, 10 az 1-hez az esélye, a többinél jön a fekete képernyő..
-
Chalez
őstag
válasz
FoxiestFox #575 üzenetére
Bővebben?
-
-
Chalez
őstag
Mai 1 vs 1 Balotán... Felmegyek a magas pinges "loot szerverünkre" ahova nagyon ritkán jön más játékos, mondom kéne pár cucc, kis ammo, egy jobb west, stb, tesztelgetem a Mosint meg ilyenek... Erre látom ám, hogy 5 perc eltelte után ketten vagyunk fent már, és a player neve semmit nem mondott nekem. Valami jin vagy ki volt.
Mi az esélye, hogy pont Balotán fogunk összefutni? Hát amúgy jó nagy, de reménykedtem, hogy nem zavar be az arc a kis mókámba. Max észreveszem előbb...arra is volt vagy 50%
Na így is lett. Fő börtönt lootolom, azért fenti ablaknál kikukkantok, bármi lehet... erre csórikámat látom ám, hogy délről nyílegyenest sprintel az irányítóba. Pfff, előtte 1 perccel zombikat kalapáltam, meg voltam róla győződve, hogy észrevett. Pulzus ON! Nézzünk utána , mire is pályázik...kimegyek a börtön ajtón, éppen csak kiléptem, irányító felső szintjén felém néz...Én persze visszasuhantam az ajtó mögé...pillanatra szem elől tévesztettem, de mikor óvatosan az ajtó mögül kinéztem már látom,(gondolom) hogy jön le a vaslépcsőn.
Ekkor már gondoltam, hogy két lépcső közé el akar heveredni...mert bizony észrevett.
Nos, 1st person nézet, kihajolás jobbra, célrahúzás közben zoom, és csatt, előbb elfeküdt szegénykém, mint azt ő gondolta...ömlik a vér...
Csipa el, sprint át irányítóba, nehogy még a végén nyakig bandázsolva fogadjon.
...fekve fogadott. FNX elő, headshot 30 centiről (nem kellett a gázálarca és a beret sapija) nyögés... Ennek annyi. Fullos, Mozinos, lőszeresládával (köszi) Saline bag IV, morfium, epi, jó kis west (köszi ezeket is)
Aztán csak maradt a szerveren, gondolta visszafut, hátha hagyok neki valamit... Persze szitává lőttem mindenét amit hagytam, (na jó, az 1911-ét otthagytam neki) csak még megszabadítottam a csipájától, hátha valamelyik kis barátomnak jó lesz a teamben.
Aztán végig lootoltam Balotát, de hát ilyen jó kis cumókat csak egy player killel lehet találni, nyomába sem ér semmilyen lootolás -
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #571 üzenetére
hát igen :/ várnunk kell a jó kis AK-ra még
Blaise
Hát azt nem tudom
itt van magyarul is milyen újítások lesznek -
Goblin12
őstag
Van valakinek kedve játszani?
-
z0l1ka
aktív tag
egyenlőre ezek vannak tervben
[link]
-
Goblin12
őstag
Na mi van kihalt a topik?
-
z0l1ka
aktív tag
Srácok, nektek is visszatért a lagg?! elég sok a panasz a fórumon, hogy újra van lagg.
Nekem is van mikor "beakad" 3-5 másodpercre de van mikor percekig nem tudok elővenni semmit
Volt mikor börtönbe végignéztem az összes helyet, aztán akad egyet és azt veszem észre hogy visszatett oda ,amikor megyek be a börtönbe ,kezdhettem előröl xD
Hasonló ehhez,de van mikor durvább -
Goblin12
őstag
Na megvettem én is a gamet, üdv DayZ fanok.
-
z0l1ka
aktív tag
na hát ez hihetetlen, megint meghaltam ,de tudjátok mi ölt meg ?! Zombi
wtf ? szerintem rohadt bug-osak lettek..végig mentem a reptéren, már másfél kötszert használtam el a zombik miatt ,oké nincs ezzel semmi gond ,de az hogy én befekszem a fenyőfa alá és aztán az tőlem 2km-re álló zombi észreveszi na az azért már idegesítő kicsit, másik meg sátorba bemegyek veszem fel a cuccom jön a zombi már veszem elő a baltát erre rámb@sz egyet és "you are dead"
mi a lószar ez ? ezt így akarták vagy ez bug ?
-
ToonKing
újonc
hello. Uj jatekos itt ! Regota kovetem a DayZ, ma vegre megvettem, csak sajnos nincs senki akivel jatszam, meg noob is vagyok
Ugyhogy tarsakat keresek. ToonKing alatt vagyok a steam-en, lojetek be a listaba akinek kell egy zombi survival barat.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #555 üzenetére
Itt
egyébként, meglepődtem mert nem számítottam rá ,de hogy honnan a fenéből jött elő ?!
amikor azért nem úgy megyek, hogy csak szaladok előre és majd lesz valami
hanem normálisan körülnézek és néha azért a hátam mögé is nézek
vagy közben lépett be vagy nem tudom
Pedig oka lett volna mert mosin + m4 volt nálam
de nem nagyon érdekelte
-
z0l1ka
aktív tag
Na tegnap összefutottam valakivel az egyik városba
nála volt fegyó, nálam is csak éppen lőszerem nem volt
Na lényeg,elkezdett beszélni ,hogy ő barát stb..na gondoltam itt már nekem annyi lesz
de nem, kifogtam egy rendes emberkét
adott kaját plusz lőszert a fegyverembe,aztán meg megkért,hogy adjak vagy vegyek le tőle vért 2 tasakkal
Persze nem volt könnyű megérteni,mivel nem vagyok olyan jó angolból..de azért csak sikerült
aztán felmentünk a házba ott adtam neki vért és közbe épp menni készültük,majd lent egy zombi bejött az épületbe ,gondoltam leütöm baltával csak kicsit belaggoltam , szegény gyerek meg úgy megijedt hogy őt akarom leütni
hogy egyből fegyvert fogott rám
de nem lőtt így jobbnak láttam inkább elosonni
szóval tovább álltam
Másik meg repteren volt , hangárba épp keresgéltem amikor már egy fullosan felfegyverkezett embereke szépen rám nézett és tovább ment a másik hangárhoz
pedig volt nálam fegyó ,szerintem én jobban megijedtem mint ő hogy most mi is lesz
de rám se fogta a fegyót
haverommal is hasonló dolog történt ,ő is összefutott egy ilyen emberkével és csak intettek egymásnak és tovább mentek keresgélni a repteren
na szóval ezzel csak azt akartam mondani,hogy azért még vannak rendes emberek a játékban
nem csak "beteg" emberekkel van tele
Persze lehet nyilván majd más lesz a véleményem ha egy ugyan ilyen ember majd hátba lő ,ahogyan itt is olvastam a fórumon hogy volt aki így járt.! -
[w]
őstag
válasz
Gordon32 #550 üzenetére
a dayzdb térképén csak az eredeti település/falu látható, viszont az iZurvive legfrissebbjén név nélkül ugyan, de teljes úthálózatával és minden épületével szerepel már
-
Gordon32
tag
Koszi!!! Am jon vmi patch megint vagy mert csak 2 serot latok?
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
A Patchban mintha emlitettek volna ket ujj varost ezeket hol talalom vmint a dayzdb. mappon fent vannak? -
wjbhbdux
veterán
válasz
FuRiONight #548 üzenetére
kicsit játszhatóbb mint az SA, még zombik is vannak benne
-
FuRiONight
addikt
Tudom, nem pontosan ide tartozik de valaki próbàlta màr az Arma 3 Breaking Point mòdjàt?
-
Chubbyinc
csendes tag
Magyarország térkép
-
Macka
veterán
válasz
FoxiestFox #545 üzenetére
Tegnap ujrakezdtem a lootolgatást, de ezek a szuperzombik. Lefutni sem lehet őket.
-
-
Macka
veterán
3 hetes karakterem gyászolom....
-
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight #537 üzenetére
Én általán M4A1 RDS Optikával, supresszorral és bipod-al.
De most majd ráfekszek az SKS-re..
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
FuRiONight #537 üzenetére
Mosin 9130 + Long Range + Compensator + Bipod jelentem alássan
-
Macka
veterán
válasz
FuRiONight #535 üzenetére
Nálam és a társaimnál sem volt random halál...
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
FuRiONight #532 üzenetére
Nekem semmi ilyesmi nem volt
Az én egészségemre a PVP volt káros hatással
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
FuRiONight #532 üzenetére
de neked nem is írt semmit ki ?! Mármint "makk " egészséges volt a karakter ? mondjuk én úgy még nem jártam ,hogy egészségesen egyszer csak meghal a karakter ..
-
FuRiONight
addikt
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gordon32 #530 üzenetére
Persze, hogy tudtuk
hisz itt is leírták ..[link] Én is feketébe használom
Tegnap sajnos elhullott a fullos karakterem
bal alsó sarokba írogatta nekem hogy valami fáj neki
hát mondom jó, majd elmúlik egyszer ,hát Istenem
gondoltam nem komoly mivel nem a karakterem mellett írta (ahol a kaját jelzi ha éhes vagy) !De bizony komoly volt a dolog, mert szépen lootolgattam magányosan a börtönbe , fekve épp felakartam venni valamit ,majd egyszer csak elsötétült minden "you are dead"
lövés meg semmilyen hang nem volt ..szóval érdemes oda figyelni ilyen dolgokra is
-
Gordon32
tag
Hali!
Tudtatok hogy be lehet festeni a baltakat?
tuzolto balta nagyon taktikal feketeben -
Kösz a válaszokat.
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
FoxiestFox #526 üzenetére
Előrébb, de az a mod olyan bugos hogy valami förtelem, egyszer próbáltam elég volt.
-
FuRiONight
addikt
válasz
FoxiestFox #526 üzenetére
Az eredeti játék (vagyis a DayZ mod) az Arma 2 és OA épült, ha ez 2 játék megvan, akkor tudsz játszani a DayZ móddal. A Standalone (amit ahogy a neve is) egy teljesen különálló játék, nem kell hozzá más játék.
Az alapoktól kezdődően készitik el a játékot, függetlenül a módtól.
A mód előrébb van jelenleg, mivel az SA még alpha státuszú játék, rengeteg minden nincs még benne, ami a módban benne van, de szvsz már most is nagyon jó az SA, érdemes beruházni rá, mivel a későbbiekben csak drágább lesz.
-
Ezek szerint én fogalomzavarban vagyok...
A Standalone egy alapjairól újrakezdett DayZ?
Én azt hittem, hogy fogták a modot, és azt fejlesztik tovább...
Mert régen néztem videókat, és azokban már volt járműhasználat is pl, a Standalone videóiban nem látok ilyesmit.
Tehát ha megvan a szükséges ArmA, akkor a moddal tudok játszani továbbra is, és előrébb vannak vele, mint a Standalone-nal? Fejlesztik még a modot? -
Rison77
senior tag
Tegnapi nap sikerült végre beszereznem a játékot. Eddig leginkább epoch moddal játszottam. Első belogolás után egy szerverre egyből körbevett 4 teljes felszereltségű fegyveres, elkezdtek németül hadarni, miután felvilágosítottam őket, hogy ez nálam nem pálya angolul folytatták. Megbilincseltek, kb 2 percig ott szívattak, aztán elengedtek, ahogy ez megtörtént megütöttem az egyiket aki kb instant el is ájult, többiek egyből rám fogták a fegyvereket, de hála az orbitális laggnak ami a szerveren volt, nem bírtak eltalálni, befutottam az egyik társuk mögé, azt szépen fejbe szedték, ezután csak sikerült engem is eltalálni.. xD Elsőre kicsit furcsa, hogy semmilyen interface nincs ami mutatja a hp-t vért stb-t , a szükségleteknek se nagyon van %-os kijelzője. A spawn hely mindig ugyanaz, vagy ezt szerver válogatja? Mert akárhányszor meghaltam mindig egy part menti benzinkúthoz születtem. Legelsőnek próbáltam eljutni a legközelebbi reptérhez, de gyalog nem 2 perc út, egyszer se sikerült még eddig. A zombikkal eléggé meggyűlt a bajom, a 10. machete csapásra se nagyon akaródzott elhullani, közben engem meg szétzabált. Remélem belehúznak a srácok, mert még elég messze van a mod tudásától, de el lehet vele ütni az időt.
-
Mr.White
senior tag
keresd a hibát
swagger55: még nem -
Mr.White
senior tag
válasz
FuRiONight #509 üzenetére
hahahaha de kurv@ vicces!!!!!!
ja nem... -
Sanyaaa26
aktív tag
Tegnap újra kezdtem, totál semmim nem volt, odamegyek egy sráchoz akinek szintén semmije, mondom hi, integetek, agyonvert ököllel. Újrakezdés, jön egy csaj, integetek, volt nála egy sörétes, követett mindenhová, megkérdeztem mi kell neki, food, mondom oké, rakok le, a következő kép "you are dead". Szóval mocskos állatokkal van tele a játék, sajnos. Egyébként valamilyen szinten az emberi természetet szimulálja, ha lenne ilyen kataklizma, szerintem a játékban történt dolgok mind gyerekjátéknak tűnnének, ahhoz képes ami a valóságban lenne.
-
-
válasz
Sanyaaa26 #513 üzenetére
Nézegettem már elég sok streamet a játékról, mert a koncepció tetszik, de még ha magát a programot használható szintre is hozzák 1-2 éven belül, a játékélmény a játékosoktól függ majd.
Szerintem az ilyen szívatásnak a világon semmi értelme.
Ha megállítanak, kirabolnak, az oké, de hogy a semmiért Oo
Kezdjenek tápos karakterekkel az ilyenek, lehetőleg egy olyan csapattal, mint az övék, aztán lehet legénykedni -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
FoxiestFox #510 üzenetére
Próbáld ki, és nagyot csalódsz sajna.. Az elején én is adtam konzervet a kezdőnek, vizet, integettem.
Tény hogy ez szinte egy rituális kivégzésDe ha pár alkalom után, miután megkötöznek, zsákot raknak a fejedre, és televágnak rohadt gyümölccsel, te humánus maradsz, le a kalappal.
-
Chubbyinc
csendes tag
válasz
sajnos sokan így élik ki a szadista hajlamaikat, hogy kezdő karikat ölnek csoportosan. roppant értelmes
-
FuRiONight
addikt
válasz
Nem tapir, ha veled is megcsináják ezt, meg friendly aztán lepuffant megtudod.
-
válasz
FuRiONight #509 üzenetére
A legtöbb játékos ennyire tapír, vagy ez csak egy szűkebb réteg?
-
avantiroland
újonc
Jol dontesz ha megveszed
-
FuRiONight
addikt
Change Log - 0.43.116251:
-We appreciate everyones patience in getting this patch released to stable, the bug in 0.42 that caused lag and desync was very hard to track down and fix.
-Hotfix to address issues associated with severe lag and desync for many players.
-Servers now support accelerated time as a configurable option. This results in faster day/night cycle.
-New zombie animations in testing (they are considerably faster). We will be engaging with the community to decide if these new animations result in the zombies being too fast.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
FuRiONight #502 üzenetére
És valóban
sokkal jobban fut a game
és a zombik se laggolnak ,szép munkát végeztek a srácok
Más .: elég nehéz megbirkózni a sok zombival úgy, hogy csendben is maradj és még esetleg ne is vegyen észre egy másik online játékosvalamint még javíthatnának (biztosan fogják is ) a zombikon,hogy pl,ha én elkúszok egy zombi mellett szépen csendben ,akkor ne vegyen már észre a tőlem még jóval messzebb zombi ,ha az nem vett észre aki mellett elkúsztam
kicsit még bugosak ,de majd jó lesz ez ha javítják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- i5 13400/ddr5/Rtx 5070 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest