Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beckett
tag
válasz
spank309
üzenetére
Abból már egy jó ideje kinőttem, hogy kamuzzak/felvágjak
mint az oviba (ráadásul mi értelme lenne ismeretleneknek egy fórumon), de a mosoly jeled miatt iróniának veszem a felvetést és nem sértődök meg
.Azt viszont egy életre megtanultam, hogy ez nem GTA
. Abban nem reménykedtem, hogy van olyan opció mint GTA-ba, hogy kirántom, de mivel a kocsi kezdett megállni, gondoltam akkor leszek jó poziba golyók nélkül, ha odamegyek a fülke ajtajához és megpróbálom kinyitni az ajtót és beverni egyet vagy ha ki akar szállni akkor mielőtt fegyvert tudna elővenni lecsapom, csak sajna a hátsó kerekek kijjebb lógnak a vezetőfülke síkjából, így feltételezem mikor odaszaladtam még nem állt meg teljesen és bedarált a kerék (you are dead felirat miatt ezt sajna már nem láthattam - amúgy jó lenne, ha halál után pár mp-t még kivűlről láthatnánk, hogy mi is történt, persze az már nem lenne túl életszerű
)
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mint az oviba (ráadásul mi értelme lenne ismeretleneknek egy fórumon), de a mosoly jeled miatt iróniának veszem a felvetést és nem sértődök meg
.
. Abban nem reménykedtem, hogy van olyan opció mint GTA-ba, hogy kirántom, de mivel a kocsi kezdett megállni, gondoltam akkor leszek jó poziba golyók nélkül, ha odamegyek a fülke ajtajához és megpróbálom kinyitni az ajtót és beverni egyet vagy ha ki akar szállni akkor mielőtt fegyvert tudna elővenni lecsapom, csak sajna a hátsó kerekek kijjebb lógnak a vezetőfülke síkjából, így feltételezem mikor odaszaladtam még nem állt meg teljesen és bedarált a kerék (you are dead felirat miatt ezt sajna már nem láthattam - amúgy jó lenne, ha halál után pár mp-t még kivűlről láthatnánk, hogy mi is történt, persze az már nem lenne túl életszerű
)