- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Tele van tököm a játékkal.
Nem hajlandó csak 640x480-on futni. Nem is engedi állítani a felbontást. Mi a franc van vele? Mindent kirpóbáltam. Driverek újrarakva, leszedve ,majd újrainstalálva a játék. Semmi sem segít
-
DokiBaxxi
őstag
-
scope2007
addikt
egy kis ideje mi sem toljuk a bandaval (5-6 fő)
tényleg lassan haladnak, már felfedeztuk a terepet... jöhetnének az új cuccok vegreeeeee -
Lien
aktív tag
Nekem az a bajom, hogy ha a gép megy egy ideje akkor nem indul el a játék. Állandóan becrash-el. Bohemia felirat kijön, utána szarik be. Csak akkor működik, hogy ha újraindítom a laptopot, és csak akkor indul el a játék, de miért?
-
törölt tag
válasz
neato3loco #787 üzenetére
Nekem nem jött át.
-
törölt tag
válasz
neato3loco #785 üzenetére
Azt inkább hagyd.
-
törölt tag
válasz
neato3loco #781 üzenetére
Figyu, ha olyan játékosokat találsz mint Sanya vagy Renard, akkor jól el lehet ütni vele az időt. Vannak bazzfgtdszájba pillanatok meg murisak is ( főleg mikar haver ől meg
), de ha ennyire gondolkozól rajta várd meg a H1Z1-et. Gondolom a Dayz fejlesztőkhöz is eljutott már a játék híre meg hogy mik lesznek benne már indulásnál. Két lehetőség van, bele húznak vagy lehuzzák a rolót, mert ugye early access játéknal dönthet úgy a fejlesztő csapat, hogy nem fejezi be a játékot és nem kell kárpotlást fizetni a vevőknek.
Szerk.: Nether?
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
neato3loco #781 üzenetére
Szia, szerintem ezt nem fogják leárazni, ennél csak drágább lesz ha elkészül.
-
Mr.White
senior tag
-
neato3loco
senior tag
Minden ilyenben, Rust, Infestation, Dayz... mindegyik tele van nyomorult 10 éves kis barmokkal akik ezt élvezni tudják.. Komolyan mondom, megölik az emberben a játékhoz való kedvet. Nos várok akkor a vásárlással, főleg, hogy most lesz a nagy nyári leárazás. Reménykedem, hogy 1000 forint se lesz és annyit talán kidobok azért, hogy megölhessenek a csalók.
Köszi a választ. További jó játékot, és kitartást a sok gyökérhez!
-
Horec
tag
válasz
Sanyaaa26 #779 üzenetére
Jo lenne a jatek, ha nem lenn annyi csalo. En napi szinten talalkozok vegtelen loszeres m4-el, es falon atjovo speedhackerekkel. ez 2 napja tortent
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
neato3loco #778 üzenetére
Szia, érdemes mert egy nagyon jó játék, én olyan 200 óra után untam meg a jelenlegi helyzetet.
Kezdem unni hogy hónapokig ülnek egy patc-en, kezdem úgy érezni hogy letojják azt a két millió embert aki megvette, nem kevés pénz jött össze ennyi idő alatt, viszont amit felmutattak az nem sok. -
neato3loco
senior tag
Jelenlegi beszámolót tart nekem valaki, hogy érdemes-e belekezdeni? Milyenek a bugok, lehet-e normálisan játszani? Meg van-e még egyáltalán magyar közösség a játékban?
Előre köszi.
Üdv.: E.
-
gegefox
csendes tag
Sziasztok!
Lenne, egy kérdésem mit lehet akkor tenni, ha nem tudok egyetlen egy szerverhez sem csatlakozni?
Ezzel a hibával dob ki: battleye client initialized v1.215.
Tegnap előtt még tökéletesen ment. (Leszedtem innen, [link] de így sem jó) -
RockHaRD
addikt
válasz
Silent77 #770 üzenetére
ha világos zöld, akkor jóság. Ha sötét zöld, akkor igyál még.
Arra jó egyébként, hogyha eleget eszel-iszol, akkor világos zölddel kiírja Hydrated, meg Energized, és ha a vérszinted nincs maxon, mert előtte mondjuk véreztél, vagy meglőttek, vagy akármi gond volt, akkor kiírja, hogy Healing, aztán azt, hogy Healthy ha újra maxon leszel.
Ez a legegyszerűbb módja a gyógyulásnak tulképpen.
-
Azt írja hytrated, mit kéne csinálnom?
-
Mire megtaláltuk egymást mindketten elvéreztünk.
csavarhuzó, kalapács, sprite, eddig csak ezeket találtam, semmi értelmes.
A zombik elég idegesítőek, és nehezem hallnak.
Kaja semmi, víz semmi, bár a sok zombitól nem is nagyon tudtam semmit csinálni. -
RockHaRD
addikt
válasz
Silent77 #759 üzenetére
pontosítok: az újra spawnoló embernek indulhat az öngyilkosság addig, amíg nem rak hozzád közel.
Viszont annyit tanácsolok, hogyha csak egyikőtök hal meg, akkor fogd a teljes cuccodat, rakd le a földre valami sarokba, utána vedd fel a haverod összes cuccát, azt is rakd le valahova, aztán vedd vissza a saját cumód. Ha a hullán marad a cucc, akkor viszonylag hamar eltűnik. Ha a földre lerakod, akkor viszont server restartig ott marad, és visszajöhet érte a haverod.
-
Megéri megvenni a térképet, vagy nincs jelentősége?
A másik...
Ha meghalok, akkor ugyanoda rak vissza, vagy teljesen random helyre? -
RockHaRD
addikt
válasz
Silent77 #753 üzenetére
steam-en belül a játékla jobb gomb, tulajdonságok, béta fül, ott kiválasztod az expelimentalt, majd leokézod. Letölt most hozzá vagy 6-700 megányi patch-et, aztán ha a játékot elindítod, éldemes a selvel fülön a bal alsó salokban a filtelnél beílni a szelvel címhez, hogy expelimental, akkol csak azokat a szelveleket listázza ki.
Leíltam Lómaiul
-
RockHaRD
addikt
válasz
Silent77 #750 üzenetére
iZurvive. Tudtok csoportot is csinálni, frissítik időben az új városokat is, és be tudod jelölni a haverodnak, hogy éppen hol vagy, mi a találkozási pont, stb. Jó kis cucc, mi is ezt használjuk. (használtuk, amíg játszottak a többiek)
A gond most annyi a játékkal, hogy aki sokat játszott vele, annak a stable már unalmas, az experimental meg játszhatatlan, hiába van teli újdonságokkal. Olyan rubber banding van benne, hogy tönkre tesz mindent + random eltörik az ember lába, és mindent elront deréktól lefelé.
-
Ki is próbáltam, rögtön egy zombi támadt rám.
Viszont fogalmam sincs, hogy fogom haverom megtalálni. Olyan helyre rakott le, amit nem tudtam beazonosítani.
Andoridra melyik térképet ajánljátok, láttam, hogy több is van az áruházba. -
Sziasztok!
Barátommal épp azon gondolkozunk, hogy megvegyük a játékot.
Tegnap halottam róla először, olvasottak alapján tetszik.
Este elolvasom a topikot, addig is lenne egy kérdésem.
Van PH csoport? -
tescodr
aktív tag
elég döglött mostanság a dayz és a topic is.. :S
-
RockHaRD
addikt
nem tudjátok, hogy hogyan kell húst sütni experimentalon?
Megcsináltuk a tüzet, ráraktuk a húst, be is pirosodott, de nem ugyanúgy raw meat maradt. Pedig vártunk rá elég sokat.
A másik meg, hogy hiába adunk hozzá követ, nem látszik a tűzrakás körül a kő. Hányat kell belerakni?
-
FReak_
tag
Sziasztok !
Jó lenne magyarokkal játszani , aki akar vegyen fel !
Steam id : FЯeak_Üdv.
-
Sanyaaa26
aktív tag
Üdv, tegnap látván az AKM-et, én is bele vetettem magam a teszt szerverekbe
Ak lett is a nagy reptéren, de mire tárat találtam hozzá azt hittem a hajam fonom be, van hozzá optika is ami nagyon jó.Itt úgy beakadt a szerver, hogy mire visszamentem ott volt a saját alteregóm, kinyírtam, és kipakoltam magam
-
DokiBaxxi
őstag
Van itt olyan, aki GTX 760-nal (vagy hasonló VGA-val) játszik, és városokban nem laggol neki a játék? (nem esik az FPS 30 alá)
-
Execute
tag
válasz
FuRiONight #532 üzenetére
Nem random elhalás volt szerintem. Velem is megesett és pont ivásnál. Szerintem mérgező volt a cucc. Elvileg ugye le lehetne fújni a dobozt ilyen fertőtlenítő sprayvel.
-
DokiBaxxi
őstag
Na még egy kis experimental
Órákig keresgéltem, mire találtam 1 állatot
Nem vitték túlzásba
De itt az eredmény:
sütögetés a naplementében
A tűzhely
a prédaSajnos elég nehéz rendesen megsütni a húst, percekig nyers marad, majd lesz kb. 3 másodperced, hogy kivedd, mikor átsült, ugyanis utána már megég
Viszont egy állat jó sok húst ad + bőrt, ami még nem tudom, hogy mire jó
-
venpapa
csendes tag
Kipróbáltam az experimental szervert, de miután kilogoltam aztán vissza resetelődött a kari..lehet hogy csak az adott szerver hibája volt, a másik pedig hogy a szervereket nem lehet megkülönböztetni melyik experimental melyik a stable szerver...ez elég idegesítő egy dolog.
Azt valaki tudja mikor kerülnek be az újdonságok a stabil szerverekre? -
Execute
tag
Valaki társulni? Vagy valakikhez betársulhatok?
-
RockHaRD
addikt
Experimentalon van egy csomó új dolog:
favágás, bokrokból bogyó gyüjtés, fákról alma gyüjtés, disznó, őz, vadászat, állat megnyúzása, főzés, új fegyverek, új ruhák, két új város, tűzrakás, stb.
-
kisborda
tag
Sziasztok!
Múlthéten megvettem én is, már egész jól kiismertem magam, de azért lenne kérdésem. A megázásnak van valami következménye azon kívül, hogy tönkremegy a ruha, mondjuk betegség? Meg hogy lehet megszárítani magam? Ha fáj a lábam (nem törött) és sokáig nem kezelem abba is bele lehet halni? (az előbb órákig írta, hogy fáj neki, de semmi hátrányom nem származott belőle, majd találtam morfiumot, de nem sokkal később sikerült is lesétálnom egy torony tetejéről a fullos karival) Az miért van, hogy néha ha lépek be szerverre nem egyből rak le hanem még számol vissza?
Ha gondoljátok vegyetek fel, ott is kisborda néven vagyok. -
gmx9
aktív tag
Köszi, ki is próbáltam. Sikerült is több emberrel találkoznom, de ritkán beszélnek. A legidegesítőbb mindenesetre az, aki ahogy meglát már lő, mintha a Call of Duty-ban lenne.
Ráadásul láttam egy olyan srácot, aki az egyik emeletes házban kempelt. Mentem felfele, hogy körülnézzek (nem tudtam hogy ott van), az egyik szinten úgy 4-5 hulla volt a padlón, majd rövid időn belül lelőtt ő is. Nem értem ebbe mi az élvezet.
-
gmx9
aktív tag
Hali.
Nem a Standalone-nal játszom, de talán ez a topik pörgősebb és a kérdésem is helytáll végülis itt is. Én is elkezdtem a DayZ modot az Arma 2-höz, tetszik, de egyszerűen alig találkozom emberekkel és ez még szép kifejezés. Úgy 3-4 órát próbálgattam és össz-vissz 3 emberrel találkoztam, abból kettővel úgy, hogy ők chatben megbeszélték a találkát, épp arra jártam és elmentem én is oda, cseréltünk egy-két cuccot és léptek is. A harmadik meg minden beszélgetés nélkül lelőtt, szóval ja, nem túl jó arány.
Nincs valami tanácsotok mire figyeljek, hogy több emberrel találkozzak? Nem rohanok át a városokon, próbálom átfésülni őket, lootolgatok stb. A térképet is próbáltam használni, nem nagyon jött be úgy tűnik. Volt olyan szerver, ahol alapból nem kaptunk térképet kezdésként, ott nem tudtam kipróbálni.
A szervereken, ahol voltam, kb. 40-50 fő volt online.
-
Execute
tag
Van kedve valakinek együtt csapatni?
Kezdő vagyok, csak néhány napja játszom.
-
scope2007
addikt
szevasztok
tegnap.beszereztem én is a játékot, toltam is két.órát vele, utána melóba kellett jönnöm
jó gém, ja egyébként mi már 4en vagyunk
másik három haverom vett rá, hogy vegyem meg
ők segítenek, már vágják a játékotbár ezt jó volt most olvasni, hogy labtoreshez nem csak morfium jó, na ezt holnap kiprobaljuk, valaki úgy is megsérül xD
-
RockHaRD
addikt
Az új devblog számomra kicsit csalódás. Nem egészen olyan ütemben folyik a fejlesztést, mint amit elvárna az ember. Bár elviekben az utóbbi kb 2 hónap a stáb bővítéséről szólt, és most értek kb a végére, meg találkozott mindenki mindenkivel, szóval talán innentől szabad az út, hogy rákapcsoljanak.
-
-
tescodr
aktív tag
Videósorozatunk első része ami elég balul sült el
-
Lien
aktív tag
Túl a 2 millión! Na ki tervezi még megvenni a játékot?
-
tescodr
aktív tag
na én is megvettem, szóval üdv köztetek
nincs kedvetek csoportosan gamelni valamikor? ts-en keresztül kommunikálva?
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #701 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest