Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
sziasztok!
valaki játszott vele mostanában? milyen a játék jelenleg?
-
BlackDevil
aktív tag
Végre kijött, el se hiszem

már jön is a cucc
-
BlackDevil
aktív tag
Haverommal állandóan "connection failed" feliratot kapunk a 17/60-as szerverre meg 46/60. WTF

-
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok!
Valaki kipróbálta már? Jobban fut a game? Pont ma melózok sokáig... -
BlackDevil
aktív tag
Én alig találok lőszert.
Ha véletlen találok, akkor sem jó abba a fegyverbe amim van...
-
BlackDevil
aktív tag
Amíg alfa státuszban van a játék örülhetünk, ha néha-néha foglalkoznak egy kicsit az optimalizálással.
Remélhetőleg minél hamarabb jön a beta, ahol az optimalizáláshoz is hozzá nyúlnak...
Reméljük lesz beta!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Tudtommal nincsenek.
Egy darabot sem láttam! Tegnap nem toltam, viszont volt egy kis méretű patch! Valszeg nem rakták őket vissza. -
BlackDevil
aktív tag
Hali.
Mennyire játszható most experimentalon a game? Érdemes elindítani? -
BlackDevil
aktív tag
válasz
dragonfire44
üzenetére
Hali, ha jó lesz vagy már jó akkor csinálj steam-mel egy biztonsági mentést róla. Onnan bármikor vissza lehet állítani működő állapotba.
Más:
Várható mostanában patch?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlackDevil
aktív tag
Ezek a zombik nagyon elszántak...

Mit elkapálóznak a szerencsétlenek! -
BlackDevil
aktív tag
Nekem minden jó volt update után, pedig azt sem tudom mikor játszottam utoljára vele. A loot "enyhén" hiányos... Hotfix majd megoldja.
-
BlackDevil
aktív tag
0.55

valaki látott már hordát?
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
duplán ctrl-t ha jól emlékszem

-
BlackDevil
aktív tag
Jó kis sátor
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Am én még lőszeres ládával életembe se találkoztam...
-
BlackDevil
aktív tag
Engem egy este alatt 3x kivágott valami hibával

-
BlackDevil
aktív tag
Na most azért pakoltak be cuccokat

Lehet amperkodni!
-
BlackDevil
aktív tag
mindenki zabálja meg igya tele magát mindig!
healthy all time! 
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Van hivatalos infó a lap alján írja a %-ot!
Új motor meg odébb lesz még, a linknél nem is látok semmit hogy írnának új motorról. -
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Face Palm = F8
Mikrofonon is tudsz beszélni a Caps Lock gombbal!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlackDevil
aktív tag
0.53 patch 99%-on!

-
BlackDevil
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én is ezt tenném!...

miazmá
Azért mi is szívtuk már meg hogy nem lőttünk elsőnek..
De sokszor bennem sincs meg az, ( még ezek után se ) hogy azonnal lövök, pedig megfogadtuk az ellenkezőjét mikor minket lőttek úgy agyon... -
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Mind2 helmet egyformán véd a lövedékek ellen, viszont a gorka plexivel ellátva jobban véd a közelharci fegyverektől.
A lábtörés utáni sínbe rakás azonnal hatásos, ugyanúgy mint a morfium.
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
csak persistence off-on vannak heli crash-ek
lehet leállt a szeró vagy valami új anomália
utolsó az pedig bug, én így szoktam 2 fegyóval tovább kocsikázni, de nem érdemes szórakozni vele, mert előbb-utóbb megszívja az ember és olyan cucc veszik el ami kellett volna... -
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Gázálarcnak nincs haszna perpill, Scope nem javítható, az a fegyvertáska valszeg egy sátor ( tent ) lehet ha jól tippelek, mert nincs fegyvertáska.
-
BlackDevil
aktív tag
Csak még annyit tennék hozzá, hogy már nem egyszer találtam régi heli crash-t. Na az viszont nem füstölt!
-
BlackDevil
aktív tag
Egy kérdés:
Valaki talált már Smersh Vest-et?Elvileg csak Heli Crash-nél lehet találni, de én még sose találtam.
-
BlackDevil
aktív tag
230
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
kisborda
üzenetére
Pl. ezen élvezhetetlen: Packard Bell EasyNote TSX66-HR-458HG
-
BlackDevil
aktív tag
Találni sehol. Csinálni lehet. A full szetthez 14db burlap sack ( zsák) kell, amit szét kell vágni késsel vagy macsetével, ekkor burlap strip lesz belőle és vízszintesen 2 helyet foglal. Ezt össze lehet rakni. Max 10db
A másik cucc ami kell hozzá az a netting ( háló ). Ebből csak 6db kell. Függőlegesen foglal 2 helyet. Max 4et rakhatsz egybe. Ezt a 2 cuccot összehúzod és megcsinálod a hood-ot, gun wrap-ot és a suit-ot.(#2253) etejedu
Levettem máskor a ghillie-t, de nem jött be. Talán a gorka ruházat a baj. Ilyenkor bele szoktam feküdni a vízbe és szép lassan lehűl a karim.
-
BlackDevil
aktív tag
Végre!
Újra beindult a fejlesztés.
DayZ TV -
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ja ugyanúgy jó attól még hogy damaged. Max hamarabb elromlik mint egy pristine.
Kajáknál nincs jelentősége. Én mindent megeszek és nincs bajom soha
Egyedül a ruined cuccok amik nem jók semmire! -
BlackDevil
aktív tag
Birom a zombikat, amikor 1 hitelik az embert, meg amikor 1 hit és még a nagymamám otthonkája is ruined
lesz... -
BlackDevil
aktív tag
Ezt pontosan nem tudom megmondani, de valószínűleg jobban jársz, ha egy barátoddal elmentek a partra egy eldugott helyre. Ott öngyilkos leszel, vagy lelő( itt sérülhetnek a cuccok ). Utána te vissza mész oda ahol meghaltál és felveszed a cuccaid, addig a barátod védi.
Ha messze lennél a helytől ahol meghaltál, akkor ölesd meg magad vagy légy öngyilkos míg közelebb nem dob. A szerver resivel vigyázz!!! Érdemes frissen reselt szerón csinálni ezt! -
BlackDevil
aktív tag
1% esélye van a zombiknak hogy megfertőzzenek ezzel a vírussal.
Jelenleg sajnos nincs ellenszer rá. Ez egy influenza típus. A leghalálosabb a játékban!A betegségről:
#Minor sickness
Tünetek:
"I cough" "I sneeze"
Effektek:
-13% Water/sec#Sickness
Tünetek:
"I cough" "I sneeze"
"I feel my nose dripping"
"My nose feels congested"
"I have a runny nose"
"My throat is sore"
"I feel sore throat"
"My throat hurts"
Effektek:
-26% Water/sec,
-0.3% Blood/sec, -0.1% Health/sec#Fever
Tünetek:
"I'm feeling hot" "I'm burning up"
"I'm slick with sweat"
"My clothes are soaking with sweat"
"I feel cold" "I start to shiver"
"I feel shivery" "I'm shivering"
Effektek:
-26% Water/sec, -0.5% Blood/sec,
-1 Health/sec, -1 Shock/sec#Terminal
Tünetek:
"I'm feeling hot" "I'm burning up"
"I'm slick with sweat"
"My clothes are soaking with sweat"
"I feel cold" "I start to shiver"
"I feel shivery" "I'm shivering"
Effektek:
-52% Water/sec, -1% Blood/sec,
-5 Health/sec, -5 Shock/sec -
BlackDevil
aktív tag
Art:
• M65 Field Jacket
• FN Trombone
• Vehicle design standup
• School structure
• Winchester Model 70
Animation:
• Bugfixing
• Hand poses for weapon attachments
• Hand PosesDesign:
• Bugfixing
• V3S Changes
• Cooking
• Diseases
• Independant content of canisters
• New scripting language
• Traps
Programming:
• Security vulnerability fixes
• Vehicle persistency
• Loot distro per building for new system
• Close range weapon sound fixes
• Suicide fixes
• Zombie/Animal AI
• Vehicles - Manual transmission
• Server side logging
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
már elkezdtem az előző hozzászólásod után írni egy alapot

esetleg ha végeztem vele átküldöm swagger55-nek és akkor ide ki lesz írva kezdőre
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
2 burlap strips + 1 netting = gun wrap
10 burlap strips + 4 netting = ghillie suit
2 burlap strips + 1 netting = ghillie hood -
BlackDevil
aktív tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Max kaját bontasz vele... Dísznek van csak.
Am BUÉK!

-
BlackDevil
aktív tag
Összeszedtem a hozzávalókat!
Volt 2x4 nettingem + nagy nehezen összeszedtem a burlapokat is! Most hogy már meg van a szett, érdekes hogy burlapeső van meg stb..
Már csak egy jobb gorka felső kéne mert az 6 helyet ad meg kéne egy 5Rnd Clip
ja meg kéne egy High Capacity Vest!!!!!
-
BlackDevil
aktív tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
Nincs valakinek véletlen felesleges burlapja?
Adok érte nettinget
-
BlackDevil
aktív tag
na jól van most már tényleg el megy a k***a anyjába ez a kib***ott játék!
eltűntek a burlapjaim a nagy semmibe!! hát nem hiszem el! 3 napja gyűjtögettemvalaki segítene össze szedni? 10 db kellene..
-
BlackDevil
aktív tag
valakinek nincs 4 burlapja?

meg lenne a full ghillie szett 
-
BlackDevil
aktív tag
Aki még nem vette meg a DayZ-t és szeretné, akkor most tegye! Az Ünnepi Vásár miatt 15% kedvezmény van rá Január 2-ig! Most 23,79€ ~ 7500 HUF körül.
Már tegnap akartam írni. -
BlackDevil
aktív tag
Tuti hogy jó lesz! Már nagyon várom!! Addig is egy camo szetten dolgozom

-
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok.
Vannak szerverek ahová ha beléptek nulláról indultok. Én úgy vettem észre, hogy az nem baj ha ott is játszotok. Nekem volt egy időben 2 karakterem is! Egyik szerveren egy fullos ( R.I.P.
) másikon meg egy sh1t
Amikor a fullossal akartam tolni akkor tudtam melyik szerverekre kell belépnem hogy azt adja be. Nem tudom hogy pontosan hogy megy ez dayz világába. A kari resetnél meg hiába lépegetsz át másik szerverre, mert semmi értelme. Én karimnál ott kaptam resetet ahol szoktam vele játszani szal ilyenkor?! Megnéztem másik szerót is ahol azt a karim adta be máskor és ott se volt jó... Plusz a random halálok amiket kedvelek még..... Küszöbben pofáraesek és meghalok.... stb. 
-
BlackDevil
aktív tag
....
"Azt javasolják, hogy ne lépjen be senki (már ha tud egyáltalán), amíg meg nem oldották a problémát, nehogy elvesszen a karaktere."
....
Már rég megszívta a fullos karakterem b*sszák meg!
-
BlackDevil
aktív tag
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
KohanTroon
üzenetére
Ennél azért többet vártam, mivel a 0.50 sokkal jobb volt! Akkor semmi gondom nem volt a játékkal.
A VGA már nem csíkoz. Nem tudom mi lett vele, pedig még driver-t se frissítettem.
Watch Dogs-nál nem jött elő, csak kicsit mintha lassan töltötte volna be a texturát, majd kipróbáltam dayz-t és ott se csinálta több óra játék után sem. -
BlackDevil
aktív tag
válasz
nanorambo
üzenetére
nem tudom mik ezek a bugok meg nem is tudom hogy mik de már azon gondolkoztam hogy vga vram-ja besz@rt, de most meg jó és nem csinálja farcry4-nél is csinálta de most meg watch dogs-ba meg dayz-be se csinálja azt.
most szerintem még bugosabb mint valaha, kari reset random halál a semmitől?! régi karit mutatja néha a főmenübe mikor 3 napja az már halott... persze a semmitől halt meg az is....
majdnem full ghillie szettem volt most meg egy nettinget se találok sehol végigrohantam egész parton 100 szerveren kb és semmi már az ideg szétvet ettől az alfának sem mondható bughalmaztól!! remélem hogy az új motorral már nem lesz ekkora szerencsétlenség mert szeretnék játszani vele mert leköt és nagyon jó de hát így? mi ez meg hogy kilép meg lerakja tálcára úgy hogy vissza se jön onnan meg homályos a kép de beállítások/videó-ra kattintok és már jó? meg ilyen baromságok.
hullámzik a fal meg a fák meg minden hullámzik mint ha kib@szott atlantisz lenne az egész áááá
valakivel toljuk már együtt mert már így gáz egyedül! csapatba toljuk vagy valami

legalább a random halál miatti cuccvesztést így elkerüljük, felvesszük míg vissza nem ér a másik vagy valami
-
BlackDevil
aktív tag
WTF
99% GPU kihasználtság!!?!?!
Már el kezdett csíkozódni a kép is meg minden
omfg
mindez egy random kib@szás után, csak fogja magát és kidob a játék de azért még a háttérbe fut....
dayz mindig mutat újat!
-
BlackDevil
aktív tag
nagyon problémás lett most a dayz!
random karakter resetek, item eltűnések, néha kilép a program csak úgy
majdnem fullos ghillie szettem kari halál miatt volt amit azóta már 3x kaptam random zárt helyen ( fészer ablak nélkül ), futás közben, stb.

alfa
-
BlackDevil
aktív tag
szerintem nem az lőtt le, de az biztos hogy most olyan bugos lett a játék mint még soha...
láttam egy házat is hát az kész... majd rakok fel képet később meg most is kilépett a game -.-
ja és a főmenüben a fullos karimat látom holott az már zacsiba van..... -
BlackDevil
aktív tag
az mitől van hogy szaladok össze vissza és egyszer csak meghalok???!?!
full gear-es karim meghalt és utána is ez volt ja meg néha kilép a játék ha menübe vagyok csak úgy... -
BlackDevil
aktív tag
Én is benne lennék

-
BlackDevil
aktív tag
A Dayz TV aljára görgetve látni fogod, amúgy már 89%

Valszeg jövőhét lesz belőle! -
BlackDevil
aktív tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Már vágom

-
BlackDevil
aktív tag
Erről tudtok valamit? Nem vágom

visszaszámlálás -
BlackDevil
aktív tag
igaz hogy szélvédő nem feltétlen szükséges de ha 1st( hardcore ) módba tolod majd és egy törött/koszos szélvédő van a kocsidon nem feltétlen fogsz tisztán kilátni belőle

(#1851) Spancho
én még azt tudom ajánlani, addig igyál míg ki nem írja sárgásbarnán hogy stuffed
ez azt jelenti hogy teli ittad magad, ami tudtommal még nem okoz bajt, viszont tuti hogy nem vagy szomjas
DayZ MOD-ba voltak hasonló bugok hogy szürke képernyő, ott azzal oldottam meg a hibát hogy ESC --> Graf. beállítások és ott toltam egy OK gombot, majd vissza a játékba és meg is szűnt a problem. Esetleg állíts valamit át pl felbontást, majd vissza eredetire.
-
BlackDevil
aktív tag
A napszemüveg nem ér semmit. 0.49-en én próbálgattam őket de mindig vakít a nap!
Talán majd később lesz szerepe, ha megcsinálják. Jó lenne ha tompítaná a vakító napot végül is egy napszemüveget használok... 0.50-nél sem tudok róla hogy megcsinálták volna
(#1836) jossua
A járművekbe meg tuti kell alkatrész, mivel a dayz mod-ba is kellett. Túl könnyű lenne ha csak talál valaki egy kocsit, bepattan és cool
Mod-ba kellett bele motor, kerekek, kis vashulladék a kasznihoz, benzin ( ugye az se árt
), szélvédő, meg a benzintartály!Itt le van írva, de persze ez a mod nem a standalone. Tehát standalone eltérhet majd ettől, bár szerintem nem fog.
-
BlackDevil
aktív tag
Egyre jobb lesz ez a játék, tök jó hogy követhetem a fejlődését

Kannibalizmus végszükség esetére jó hogy van.
SVD és Járművek nagyon várósak! -
BlackDevil
aktív tag
na marhajó..... duplikálódott az M4-em 60-as tárral ami üres volt és most 60/60... és authentication timeouto-ot ad be belépés után -.-
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lesz...