Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
válasz
hun-man
üzenetére
Ez 100% olyan mint a többi online dolog... Nem lehet kiismerni a másikat... azt hiszed hogy.. és nem
Nincs mimika nincs semmi ami elárulná hogy ténylegesen veled akar e lootolni vagy csak kihasznál
Nem nyomom ezt a standalone-t csak 1 hete de én inkább maradok a meglátom és kikerülöm nél
Se a támadás se a védekezés se a barátkozás nem válik be 100% osan -
hun-man
tag
Maradj is az! Sokkal több élményben lesz részed (még ha párszor lelőnek is), mint azoknak akik ha látnak valamit ami mozog és egyből lőnek. Múltkor is 6 fegyveres, jól felszerelt játékos, köztük én is összetalálkoztak, és együtt mentünk tovább, cserélgettünk cuccokat, lootoltunk stb. Mondjuk ennek is ugyan az lett a vége, mint ami szokott ilyenkor.
(a néma ölt) -
jossua
tag
Sajnos én is mindig nagyon frendly vagyok mindenkivel és gyakran megiszom a levét ! Kezdő playereket pl sose bántok Ám ki hol játszik melyik szerveren van kedvenc vagy mindig máshol ?
-
válasz
BlackDevil
üzenetére
Köszi, ilyet még nem láttam.
-
Evome
senior tag
válasz
hun-man
üzenetére
Tegnapig a leg epicebb amit találtam az a vasvilla volt szóval volt sikítás a shotgunnak + szinte mellette a skulónak
Hát eddig csak zombikra lőttem... de nem hiszem hogy valakit is lekapok majd 
(#1793) Scrake^;DD : Igen de ez mikor lesz ? tavaly óta figyelem a játékot és "követem" és ugye volt még 2013-ban egyszer ígéret hogy január 18 vagy 13 nem tudom pontosan kiadják 100% játéknak...
Nos jogos nem mondták hogy melyik évnek a januárja
-
Evome
senior tag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Nekem is csak 1500 Ft ot ért meg
De annyit tényleg
majd kiderül mennyi örömet okoz -
Scrake^;DD
aktív tag
-
Sziasztok!
Az ajtót, hogyan lehet bezárni?
Ma találkoztam egy zárt ajtóval, mondjuk egy lövés és nyitva volt.
-
Gilthanas
aktív tag
"A DAYZ magadra hagy, nem segít, meggyötör, és nem bocsát meg!"
De ezredszerre is nekiindulok a pusztának alsógatyába.... és nem tudom miért.
-
m3gyo
csendes tag
"...Meg volt egy halálom, sétáltam.. ténylegesen cska sétáltam semmit se hallottam és..."
Barátom téged ott lelőt egy sniper. Valaki jó messze egy longrange scope-val ellátott mosinnal szépen fejbe k.rt.
Jobb ha megszokod, hogy a játék alcíme az ezer halál játéka. Többször fogsz meghalni mint hinnéd, és amikor azt hiszed, hogy már mindenféle módon meghaltál mindig lesz egy újabb mód. Ha ez frusztrál, hogy állandóan meghalsz mikor már vagy 2 -3 nap alatt fel gearelted a karid, akkor lehet nem a te játékod lesz.
-
Evome
senior tag
válasz
üzenetére
Már lenyugodtam kicsit

De amik itt történnek láthatatlan dögevő meg jumpscare playerek... óistenem
Meg volt egy halálom, sétáltam.. ténylegesen cska sétáltam semmit se hallottam ésYOU ARE DEAD
???Mivan mondom ilyen nincs... kígyó mart meg vagy mi a kula?

Ami miatt nem veszem ezt most komolyan hogy Early access .. (még 2 évig)
Majd lesz jobb is
-
BlackDevil
aktív tag
na marhajó..... duplikálódott az M4-em 60-as tárral ami üres volt és most 60/60... és authentication timeouto-ot ad be belépés után -.-
-
Evome
senior tag
Oké ez a játék egy rakás 7¤s....
40-50 pinges szerveren is 3 másodperc késés van... nem látok senkit körbenézek lootolok egy vendégmunkás elkezd ütni engem... arébb futok rohadt messzire sehol senki bandagelem magam hát ez már mielőtt rányomom hogy use leüt és meghalok....
vagy valami alap dolgot nagyon nem értek? -
BlackDevil
aktív tag
Jee
Gondoltam hogy ma már végeznek
Bár lehet lesz még 1-2 hotfix![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Evome
senior tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
MmmMmm most már inkább megvárom ezt a fránya patch-et...
Ha meg csak holnap lesz akkor holnap
Evvan -
BlackDevil
aktív tag
Steam-ben a játékok alatt jobb klikk a DayZ-re utána tulajdonságok, majd legutolsó fül "BÉTÁK" és ott kiválasztod experimental-t. Ha minden jól megy el kezdi letölteni a cuccokat hozzá automatán és már tolhatod is. Ha nem jött be az experimental és simára akarsz visszamenni akkor a fent leírtakat követed és visszaállítod az "EGYIK SEM"-re

-
Evome
senior tag
ALPHA
DEV. PROGRESS
42%Azigen xDD
(#1772) ˙??•?*MaxX*? /// Mellesleg.. hogy lehet experimental szerveren nyomni?
-
Evome
senior tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
ÓÓÓ má azt az egy 1% ot

Ám ez micsoda? Hol lehet nézni az aktuális állapotát a játéknak ? -
Gilthanas
aktív tag
Patch lesz ma?
-
Evome
senior tag
Nos
Nem sokat nyomtam eddig a játékkal (3 óra) tehát fogalmam sincs miért csinálja: Összes szervernél azt írja hogy nem siker csatlakozni próbáljam meg újra, de igazából semmi... Meg ugye most kb 14 szervert mutat nekem hétfőn meg volt egy végeláthatatlan sorom. Hétfőn játszottam utoljára azóta semmit se nyúltam hozzáValami tipp ? (játékfájlok frissítése se segített)
-
Gilthanas
aktív tag
Ezt a persistence server dolgot valaki segítené tisztába tenni?
Mikor, mi és meddig marad ott a rejtekhelynek kijelölt helyen? Valamikor 1 napig is ott van a cucc aztán valamikor eltűnik csak úgy, de senki nem viszi el.
Csak a sátorban lévő dolgok maradnak meg? Sátrat soha életemben nem találtam pedig elég régóta és sokat játszom és minden erdészeti ojjektumot átnézek. De nem is ez a kérdés, hanem van e valami egyetemes igazság a persistence servereket illetően?
Köszönöm:
-
jossua
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
hú bocs ,de gyér az angoltudásom nem igazán értem mit csinált az ember melyik bill. nyomta le és mikor

-
jossua
tag
Sziasztok kis segítséget szeretnék kérni ! Mosinnal célzáskor bemozog a skop nagyon hogy tudom fixálni ? melyik a levegő visszatartása ?

-
BlackDevil
aktív tag
Ez már nem ártott!!

-
hun-man
tag
Szerintetek egy intel i5 4670, hd7770 1gb és 8gb 1600mhz memória, közel maximum grafikán hány fps-t hozhat?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Sajna elfogyott.
Régóta megvan a játék de még sose volt az emberkém top gear.
Fegyverem is csak mosin sks néha töltényem is volt hozzá.
Sosem voltam még a military bázison. Rohadt messze van. És én meg nem játszok annyit egyszerre hogy csak fussak órákig. Igaz apránkén idővel összegyűlnek a dolgok. De mindig jött valami. Karakter reset, béna voltam a tetőn. Megölt egy orvlövész...stb.
Majd talán én is fel tudok szerelkezni. -
hun-man
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Kár pedig jó lenne a csapat chat, vagy legalábbis kipróbálni amíg nem lesz a játékban jármű.
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
hun-man
üzenetére
amíg jármű nincs addig sajnos nem :/
én már nagyon várom a járműveket, meg hogy legyen party ( chat-tel )
ja és persze hogy ne legyen könnyű full gear-esnek lenni!! ugrálgatni a szerókon -.-
igazán akkor jön meg az értelme a játéknak, persze az új motort is várom szerintem sokkal jobb lesz mint mostanival a game
-
hun-man
tag
A vehicle chat-et még ugye semmire sem lehet használni?
-
Geri8
tag
Sziasztok!
Ügye folyamatos a noob utánpótlás?
Gondolom ezalatt, hogy nem állt be a játék a hardcore játékosok játszóterévé, akik már minden fűszál rezgését ismerik, frissen csatlakozók is élvezhetik a játékot, egy darabig
-
stark4
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem azoktól akik a arma 2 dayz mod-al játszanak eredetiben. Az a probléma hogy az esetek 90%-ban szerverre csatlakozás után (látom kik vannak fent stb) amikor bedob a játékba csak a hangot hallom, tudok futni, forogni de feketeséget látok és nincs kép, a képet csak nagyon ritkán adja be. van valami tipp hogy mi lehet a baj?
-
xenom0rph
őstag
Ha eltöröm a lábam egy hegy tetején ahol zombi se jár mit lehet tenni?

-
zooom3r
tag
válasz
KohanTroon
üzenetére
4 órai hír: frissítik az experimental szervereket
-
KohanTroon
tag
miért nincs experimentál szerver ? nem tudjátok ? azon még élvezhető ez a játék .
-
nanorambo
őstag
Maximum 10 jármű lesz szerverenként.
[link] -
válasz
PeeterssoN
üzenetére
-
PeeterssoN
őstag
-
hun-man
tag
Én sosem nézem melyik szerverre megyek csak a játékosok létszámát, de még nem is resetelődött. ( Szerverenkénti karakter meg sosem lesz.)
Viszont ezt a baromságot, hogy a déli partvidékre is lehet spawnolni azt rögtön kivenném. Ennél nagyobb hülyeséget még nem raktak bele.
-
lafi76
csendes tag
....köszönöm a válaszokat skacok, akkor próbálkozok én is óvatosan váltogatni
csak elég jól felszerelt most a karim, nem szeretném ha kuka lenne
, amúgy igen, azt tudom, hogy nem mind1, hogy 1st, vagy 1st/3rd nézetes a szeró és persze találkoztam olyannal is, ahol alapból új karakterrel indulok...., köszi még1szer 
-
BlackDevil
aktív tag
Hali, nekem sem resetelődik. Én haverok miatt szoktam ugrálni, mert mindenki szinte máshol játszik

Azért figyeld a játékmódot is!!!
Third person ( normál ) vagy First person ( hardcore )Ha van Third personos szerón fullos karid akkor az 100% hogy a First person szerveren nem fogod látni!
És van néhány szerver ahol alapból új karaktert ad hiába az is olyan módban fut mint ahol a fullos karid csináltad!Én volt hogy egy nap 10 szervert váltottam ha nem többet és megvan mindenem!
-
lafi76
csendes tag
Sziasztok! Mikor bejött a 049 akkor a sok szerverugràssal pàrszor sikerült resetelni a karimat, akkor írtàk, hogy ez a reset a szervervàltogatàsok miatt van..... na most...... én azòta nem merek màs szerveren játszani, pedig több helyen írogatjâk, hogy igenis lehet szervert vàltogatni..... ezt kérdezném olyan playertől akinek vann ebben valami tapasztalata, hogy akkor mi a helyzet, lehet-e szervert vàltani, vagy esetleg limitàlva van........vagy már nem tudom mi a helyzet!
-
A fullos karakteremnek annyi.

Karakter reset.
Pedig már jó pár napos volt.m3gyo: Nekem néha írta ki, hogy cold, de ezenkívül semmi.
Haveromnak fullosan jóval többször, pedig ugyanúgy be volt öltözve napsütés stb, ahogy írod. -
DokiBaxxi
őstag
Experimentalt próbáltad? Na AZ vicc. Ugyanúgy állandóan fagyosszent a karakter, de az a durva, hogy lerakott Cherno mellé, mire beértem már dying of starvation volt (pirosan volt éhes). Tehát az átlagos állapotból a karakter úgy fél óra alatt annyira éhes lett, hogy már majdnem éhen halt. Érted nem? Én sem.

-
m3gyo
csendes tag
Amúgy csak engem frusztrál ez a kihűléses dolog?
Simán megfagytam tűz mellett is. Süt a nap hét ágra és kiírja cooling off. Na ne. Ja ás ezt fulra felöltözve csinálja. Ez vicc. Overheating eddig egyszer volt csak, de megfagyni feszt akar a karakter.
Szóval azt még értem, hogy alul öltözve, esőben, éjszaka, vagy viharban cooling off. Na de fényes nappal, napsütésben fullra beöltözve, na ne már.
Ez így nem gyengén gáz. Állandóan azt kell figyelnem, hogy nehogy megfagyjon a faszi, ráadásul még a tűz sem biztos, hogy segít. Megállók valahol szétnézni, már jön a cooling off, pikk pakk cold és puff már freezing is, onnan meg már csak csoda formán jössz vissza, mert még a tűz sem biztos, hogy segít. Ha megjött a freezing, vegyél érzékeny búcsút a karaktertől, mert meg fog halni. Bezzeg amikor overheating volt lekaptam a kabátot pár másodpercre, és máris rendbe jött.
A lényeg remélem ezen még hangolni fognak mert ez giga gáz így. Amúgy csak nekem akar mindig minden körülmények között megfagyni a karakter vagy mást is szívat a dolog?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
jó lenne egy notes
biztosan lesz hamarosan
Ahogy olvasgattam már most sok a panasz és a viccelődés.."Új futás animáció egy kicsit vicces " plusz még ezzel a videóval viccelődnek
amúgy tényleg ennyire gáz lett ???
na kíváncsian várom majd a véleményeket 
És nem nagyon értem miért kellett ezen változtatni ?!
szerintem nem volt rossz animációja a jelenlegi futásnak 
-
DokiBaxxi
őstag
Na valaki tud-e valamit a patchről, amit most adtak ki?
Szerk.: 0.50 on experimental is live!!
-
Evome
senior tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Többnyire azért tetszik így ahogy van mert most az emberek célja a folyamatos mozgás és másik player kiiktatása, de a másikban ugye (epoch mod) építés missionok és le van tojva a PVP az emberek 70% ánál és csak kevesen vannak azon hogy vadászni

Nekem ez végig hiányzott hogy rettegve játszak
De majd filózok rajta még 1-2 napot és lehet tradelek egyet
-
Evome
senior tag
Az tetszik benne hogy nem olyan "KÖNNYŰ" mint a arma2-es dayz meg nincsenek járművek, és így beleélhetem magam a posztapokaliptikus világba hogy gyűjtögetek gear-elődök és harcolok

-
DokiBaxxi
őstag
-Zombik eddig is voltak a játékban. Jelenleg nagyjából megoldották, hogy ne jöjjenek át a falakon. Le lehet őket rázni, viszot nagyon erőset ütnek, és sokzor falakon/emeleteken át.
-A közelharci rendszer egész jó, van mit rajta még fejleszteni, de már nem olyan bugos, mint az előző patchben.
-Sebzések elég viccesek, azok még nincsenek megfelelően balanszolva.
-Járművek sajnos még nincsenek, de pár patchen belül (remélhetőleg) jönnek.
-A motort is most írják újra-> jobb fizika, szebb grafika, több FPS, több zombi/állat/tárgy stb. várható.
-Sajnos még most is vannak random, érthetetlen halálok, viszont a létrák már nem olyan veszélyesek talán
-Belerakták a gránátokat, így most már ki lehet bárkit robbantani ha kempel.
-A falakon már nem lehet átnézni.
-A fullosra geraelődés is folyamatosan nehezedik.
-Cheaterek: sajnos van egy pár
. -
Evome
senior tag
Régóta nem követem a játékot és tudna valaki valami ÉRTELMES nem troll összefoglalót írni hogy elmúlt 3 hónapban volt e újítás esetleg zombikat raktak e már bele vagy akármit?
Van már olyan állapotban a játék hogy megéri végre megvenni mert 100-200 órát így is fun? vagy inkább még várjak?Arma 2 Dayz-t egy 2 hónapja nem tolom és most azon gondolkozok megvegyem e ezt vagy keressek egy új szervert és kezdjem újra a birodalom felépítését ?!
Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák

- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- JBL STAGE 2 9634
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(a néma ölt)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

, csak azt tudtam hogy jön experimental-ra, de hogy mikor és hogy mi?! azt nem.