Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
..és olvastam olyat is, hogy béta fázisban 35 a teljes kiadás pedig egy három A címes árat azaz 45 eurot is elérheti a legvégén amikor "elkészül". Most adtak el belőle eddig 3 milliót. (amikor bejelentették előtte vettem meg pont,
lehet én voltam a 3 milliomodik balek), és még nincs vége. SzámoljPersze elmondják, hogy egy ilyen pénz mennyi fele oszlik, és 80 emberrel dolgoznak
akik egyébként mi a ****t csinálnak, de hát akkor is még szerény becslés szerint is irgalmatlan pénzek mennek be.Esetleg majd lehetne fordítani belőle némi optimalizálásra.
Szerk: ..de el kell mondjam, semmi más játék nem tudta vissza adni nekem a "túlélő érzést", egyedül a bugémia terméke. Ezért "kényszerültem" a vásárlásra. Jó lesz ez a naív usereknek, mivel nincs jobb....
-
Evome
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Búvárkodás
- sziku69: Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest