Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Amatőr csillagászat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:10:49

LOGOUT.hu

Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2018) Cray Tyler válasza tegbashar (#2016) üzenetére


Cray Tyler
Topikgazda

Visszaolvastam, popey kollégával vagyok. Hadd világítsam meg az álláspontomat. Ha egy számodra fontos személy (ez lehetsz akár Te is) nehezen vagy egyáltalán nem gyógyítható betegséggel küzdene, benned is megfordulna a gondolat, hogy mars-kolóniák helyett lehet jobb lenne inkább a Földön lévő feladatokra és problémákra fordítani legalább a mars-bázisra szánt pénz egy részét (ha nem is mindet).
Úgyhogy nyugodtan fogadd el, hogy számomra meg a jelenleg gyógyíthatatlan betegségek megoldása utáni kutatáson kívül minden egyéb másodlagos. A csudijó kvantummechanikával együtt. Ha ebben nem értesz egyet, azzal sincs semmi gond. De azért érdekelne, megváltozna-e a véleményed, ha látnál mondjuk egy hozzád közelállót rákban lassan elrohadni (úgy, hogy gondozni is neked kell, mert havonta 1x két órára meglátogatni szomorkodva, az kurvára nem ugyanaz).
Úgyhogy inkább építsenek 1000 gyógyszerkutató központot, gyakorló kórházat, orvosi egyetemet, mint akár 1 stadiont is. Mert ilyenkor érzem, hogy a soraidat olvasva a liberalizmusom elillanna, mint fing a tornádóban, ha nem lenne bennem rengeteg empátia és emberség, amit a földön itt velünk lévő problémák miatt szenvedők közelében töltött időknek köszönhetek.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Amatőr csillagászat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.