- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MPowerPH
félisten
Igy van. Mi itt inkabb long pozikat nyitunk, megvarjuk, mig felmegy az arfolyam. Short pozi meg az arfolyamesesre torteno spekulaciot jelenti.
Ez a nagyon rovid leirasa. Fedezetert+kamatokert cserebe kolcson kapott termeket eladsz(ezt majd vissza kell adnod) abban a hitben, hogy az ara lefele zuhan, igy ezt kovetoen olcsobban vissza tudod vasarolni. Aztan ha nem jon be a spekulaciod, akkor ha tul nagy a buko, elfogy a fedezeted, es buksz mindent.Lasd most szep-jo magyar Forintunk, ami kapott a shortbol rendesen 2 napja.

-
momcrew
tag
Köszönöm szépen. Én kb egy hónapja tettem bele nagyobb, de nem hiányzó összeget, azért, mert egy évig rá se néztem és meglepett amikor láttam, hogy hű ez ilyen sok lett. Megvettem, otthagytam, de azzal nem tanulok, nem gyűjtök tapasztalatot. Tehát az új pénzzel 20% mínuszban lettem, véres verejtékkel, szerencsével, riasztásokkal, szerencsével, váltásokkal, szerencsével mínusz 10-ben vagyok. Próbáltam shitcoinokat, mert azok épp plusz 25%-kal húztak, ismerem már azoknak is a szagát. Elfogytak az ötleteim és a szerencsém és csak érdeklődtem, hogy jó volt-e amit csináltam, más hogy csinálja. Most már látom, hogy mást nem tehet az ember. Köszönöm szépen a sok segítséget mindenkinek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest