Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4bb3r
tag
Engem érdekel ha más nem magánba.
Hát nekem jelenleg tört rész BTC-m van (ami már pluszos mert lent vettem) és másik kereskedőnél várok a tranzakcióra (h odaérjen a sepa utalásom) amiből ETH lesz aztán majd abbol próbálok invesztálni feltörekvő coinokba. Próbálok egy portfoliót összeállítani (szem előtt tartva a tényt hogy ez "játszó pénz" tehát bármikor mehet a levesbe).
Megnéztem ezt a Safex-et de úgy tünik fel van függesztve a kereskedés legalábbis az oldalon én nem találtam opciót hol tudok ilyet venni.
Lenne pár n00b kérdés:
Tudtok e ajánlani olyan cold storage wallet-et ami többféle coint is képes tárolni? (jövőre való tekintettel).
Van e olyan ewallet ami relative biztonságos és csak tárolásra van (nem olyan mint coinbase etc) - vagy ez hülyeség ?Hol találok relative megbízható infot a feltörekvő coinekről, trendekről?
disclaimer: természetesen tudomásul veszem azt a részt hogy mindent csak saját felelősségmre etc.
Bányászat:
Érdekel ez a téma is de mivel Mo-n amennyire tudom nem nagyon éri meg , elképzelhető hogy hogy másik földrészen (olcso áram helyi partner etc.) fel tudok majd allitani egy bányát a közeljövöben de ez jelenleg csak elképzelés...
[ Szerkesztve ]
-
KilgoreTrout
senior tag
Nyilván nem mindenkinek, de azért szerintem bőven hibahatáron felül van a problémás esetek száma.
Az pedig, hogy support nincs, két-három hónapos ticketekre nem érkezik válasz, tény.
https://www.reddit.com/r/PoloniexForum/
Én csak nem akartam, hogy esetleg az legyen az első crypto-s élménye, hogy csődbe megy a tőzsde, amin a pénzét tartja.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
És vajon vett itt valaki BCH-t még olcsón?
Az a baj, hogy nagyon nehéz megmondani, mi indul meg. Vagy legalábbis az én nulla rálátásommal a dolgokra.
Szerk: Kérdés az, hogy most a 422 EUR körüli árfolyamon szabad-e még vásárolni BCH-t, várható-e további emelkedés?
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
Hunmugli
aktív tag
-
Hunmugli
aktív tag
Annyira nem adnám el, csak USDT-be bittrexen belül. És akkor így már lenne értelme néznem a coinmarketcapet, mert eddig csak BTC/alt formában kereskedtem. Illetve a hsz-ed végén már mintha te is azt írnád, amit én kérdezni akartam.. Na mindegy. Még megy egy kicsit és eladom, lesz ami lesz
Mi van ma velem? Eddig 2/2 rosszul fogalmaztam..
A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.
-
g4bb3r
tag
Akkor valamit rosszul néztem, közben már én is kiugrottam némi +al.
mhmpista: én a destop wallet-et hasznalom azzal is le lehet kérni a GAS-t.
Elég fapad. De + Neon wallettel csak a WIF koddal le lehet kérdezni a wallet állapotát claimelni GAS-t etc . Sokkal gyorsabb. Tehát nem kell oda is egy wallet-et létrehozni.
[ Szerkesztve ]
-
P3Dr0
senior tag
En mar 2 napja a laptophoz tapadtam egy keves alvas beiktatva Nemeleg ez a BTC segwit ami igy utolag meg sem latszik a BTC-n. Most meg ez a ripple hype. En mivel ugynezki beragadtam (egyenlore) igy kivarok kozben lesem a BTC-t hatha megnezi a 4000-et
Azon gondolkotam kikene probalni egy tading botot. Meg nem volt hozzajuk szerencsem es sok rosszat is hallottam mar roluk de kitudja ?!
-
Chal
addikt
Franc tudja... 14 órája van kint az 1 -es. A 2-es és a 3-as között 20 óra telt el, a 2-es és az 1-es között pedig 25. Persze ettől még lehet hogy mindjárt kiiírják (vagy soha ), de ha közelíteni fog ez is a 24 órához, akkor itteni idő szerint délutántól lehet rá számítani.
-
K4jusz
tag
-
titán
Az 5000-es árfolyam kiszállási hullámot indított, erre jött rá, hogy a BTC tranzakciós költségek a Segwit kudarca miatt az egekben, és ez a kettő durván meghajtja az árfolyamot, és kitört a pánik. BNármilyen alacsony árfolyamot el tudok képzelni látva az XBT/EUR order bookot. Mindenki szabadul, vételi oldal meg teljesen felszívódott. Én még nem szállnék be.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Yutani
nagyúr
válasz madpapa #1043 üzenetére
Azt nem tudom most biztosra, hogy az airdrop mikori állapotot vesz alapul? A hard fork idején meglévő egyenleget? Vagy korábbit?
Viszont az tuti, hogy a figyelembe vett balance dátumának eljövetelekor nagyon durva korrekcióra számíthatunk, úgyhogy nagyon gyorsan el kell majd adni a BTC-t, ha nem akarunk bukni.
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest