Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Crypto Trade

Hozzászólások

(#3474) da. válasza #64118272 (#3471) üzenetére


da.
tag

Nagy csoportokat szerveznek jellemzően a Discord nevű chat progin (vagymiez) keresztül. Több ezren vagyunk 1-1 csoportban, a BPS pl kb 200.000 user.
A szervezők napokkal előre meghirdetnek egy konkrét időpontot, pl ma este 19:00 volt az utolsó akció.
Az adott pillanatban meghirdetnek egy coint, így a csoport minden tagja nekiall vásárolni. Az ár baromi gyorsan magasra felszökik, jobb esetben még jön soksok külsős is. Aztán vérmérséklettől függően rövid időn belül eladja az ember a coint.
Ha gyors vagy, időben vettél és nem vagy kapzsi, szép profittal jössz ki. Ha lassú vagy, vagy később kapod meg technikai okok miatt a coint (szerintem ma így jártam), későn szállsz be, akkor szívás van. Természetesen minden alkalommal vesztesek is vannak.
Mivel a csoport akkor működik jól, ha sokan vagyunk, meghívásos rendszer van. Minél több meghívott embered van, annál feljebb lépsz a kb 5 fokozatú létrán, és annál hamarabb kapod a jelet. Nem nagy előnyrol van szó, a legmagasabb szint 3mp előnyt jelent. Ezért látni mindenhol ref linkeket, lásd pl én aláírásom is. :)

Kétségtelenül veszélyes és nagyon figyelni kell mibe megy bele az ember.
Erdemes első 1-2 alkalommal csak nézni, hogy mi történik, utána max kis pénzzel kipróbálni.
Első időkben baromi jól ment, mostanában kevésbé. Vmi nem stimmel a Discord appal, ma is 18 másodperccel később kaptam meg a coin nevét.
Minden csoportban sokszor van free for all pump is, amikor nem számít a rang.

Üdv

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Crypto Trade
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.