Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
Igen, linkeket kértem, de csak felsoroltad, hogy FB Twitter Bitcointalk.
Ahova időközben reggelről én is eljutottam, arra szólt az a mondat.A második fele elsősorban az új kolléga felé szólt, aki friss unverified accounttól vár el olyan dolgokat, amiket egyértelmű kéne legyen, hogy nem tudna.
"Én bízom benne, hogy tényleg csak bénák, és az van amit kommunikálnak ("el vagyunk havazva"), de azt is el tudom képzelni hogy loptak tőlük, és úgy próbálnak meg talpon maradni, hogy a zárolt accountokon levő coinokból fedezik a dolgaikat."
Ez tényleg félelmetesen hangzik így.
Azért mentem át Bittrexre pár hónapja, mert Krakenről és Poloniexről is rengeteg negatív véleményt lehetett olvasni, de most már a trexet is eléri a negatív hullám, úgy fest. Marad a privát wallet, ha megbízható helyen akarja az ember tudni a pénzét.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahova időközben reggelről én is eljutottam, arra szólt az a mondat.