Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Üdv mindenkinek innen németből.Vasárnap hirtelen felindulásból kijöttem a haverokkal mert lett egy szabad hely.Agust 9-ig itt lopom majd a napot,úgyhogy tesztelés felfüggesztve,laptopon vagyok.Néha aleszek de mikor hogy sikerül.Mikor hogy sikerül netet szerezni.
Majd nézek procikat is hátha sikerül valami jót szerezni.Egy E8600 1.12vid jó is lenne,de hát nem könnyű itt se ilyenhez jutni szerintem.Abba bízok hogy nagyobb készlet van a boltokba mint otthon és fpo alapján lehet válogatni,de lehet hogy tévedek.Majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Microsoft Excel topic
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core I5-8600K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest