- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem a frissítést
,johniee és daral0w kollegákkal végeztem
Megy a többieké is............................. -
Dyno
veterán
Jővőhéten veszek már másik hűtőt, mert ezen a venti nagyon kerreg már emg kevés is, és így csak 5V-on üzemel.....2,8-ról most vissza is vettem, mert 75°C-on szaladozott, így most csak 2,3-on van annyi tudom csak járatni, 1,22V-on.De ígérem jővőhétvégén ha mindent sikerült beszerezni, emrt házat is cserélek, akkor úgyis jövök mert ez már 3-4hónapja tervben is van csak most lett pénzem, a dolgokra.Minden veszen kifogom probálni a procit ígérem.
-
lipi67
nagyúr
Én köszi(Krammerjka nevében is),h időt szánsz rá!
(#2490) Dyno 1,22 tűréshatáron belül van jóval,az jó.S valamin csak stabil.Nem(csak)a verseny a cél!!!Több adat,nagyobb adatbázis.Ha ránézel,körvönalazódik,h mik a jó FPO-k,X VID alul,felül jó vagy lineárisan teljesít mindenütt stb...Léci..!!
(#2491) Henker2 :A VTT(csigánal termination)kapott asszem1,3-at,Reference 0,836
MCH 1,4-et,MCH reference meg 0,72-t. -
válasz
Henker2 #2492 üzenetére
Hi!
toljad neki,pörögjön a 8500
nem tudom miért.ha jól olvastam akkor 28.-a körül fogják belőni.
a tiédet elfogadták elsejének és azért lett 15.-én beállitva.
az enyém a 15.-ig érkezettnek számit,és azt 28-ig állitják be.
én igy tudom,de majd ugy is irnak a topicba hogy mizu vele. -
lipi67
nagyúr
Max üzem?A link nagyon informatív,az eredmény szuper.Csak..Ha picit kevesebb fesszel csinálod,akkor befér az 1,35V +/- 0,01 -es opcióba.Max OC,Max üzem,Max FSB-re tökéletes(sok is a z infó)
Sztem legyen max üzem,s majd ha esetleg adsz még neki feszt és javít az eredményen,felülírja Krammerka
Reméljük lesz ideje rá és frissít.Sajna én nem tudom,van egy kva vírusom,serveren nem mozgok..
(nem tom,h mi ,kiírtani se,már kértem segítséget,remélem jön hamarosan..) -
Látom üres még a Q9xxx lista, úgyhogy én most oda szeretnék jelentkezni egy max üzem eredménnyel. Megköszönném, ha valaki feltenné
Q9400@3,8GHz -
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2479 üzenetére
???
Most 1v-on járkál 3250-en,s ez még 1 darabig így is marad.Ha kevés lesz majd 1,2v-on megy tovább 4GHz-en.S ha az is kevés lesz akkor meg 1,5v és 4,6 felett(lehet 4,8..nemtom mit bír-meg fogom nézni!)
Ez nem egy hónap,s nem is egy év.Nem hinném,h károsodna majd,de ha mégis..Kit érdekel?2-3 évig ez lesz,s kihasználom.Mikor kevésnek bizonyul-emelem.Á!!!Több mint 2-3 év sztem.(Nem markkokal játszik a gyerek,Most is elég sztem mindenre 3,2GHzbőven.Az h másodpercenként 50 vagy 250 képkockát visz a VGA..leszarom,én úgy se veszem észre...S ha meghó 3-4 év múlva?Olcsóbban kijöttem,mintha lapot -procit cserélek(vagy 2x cserélek..).Kiszolgált s kihasználtam..Sztem ez rendben van.Főleg úgy,h nem fogom úgy hírdetni x idő után,h "húzva sose volt",ha szar-kuka..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Henker2 #2475 üzenetére
Szia!
Tudodm,támadni-szidni fognak érte(tegyék csak),de bevallom:
Csinálni akartam már 5,1GHz-et,mert a másik lapommal 5067-volt meg 8400-essel.Fofglalkozni nem foglalkoztam vele,s mivel gyorsan kellett,ezért adtam neki ennyit(EZ VALÓS FESZ!)
Lehet megy kevesebbel is,de mi értelme kisérletezgetnem?Semmi!Sose használom,3,2GHz felett,nem tudom kihasználni.Ez meg így hamar megvan..
Amiért majd jól elitélnek:Hiszem,h ezek a procik jóval többet bírnak mint a legendás 1,365v 24/7.
Azért mert az Inten úgy tüntette fel,h ez a max VID,amivel ilyen procikat kiadtak?Támpontnak is kevés..
Super PI is lefutott valós 1,7v-on,L.Line Cal.disabled-en ez bizony bios1,74körül van a lapoknál..[link]
S közben tettem-vettem,másoltam stb..s nem éreztem lassulást(hogy a fesz "megfogná"a procit)Persze nem prájmoltam,de nem károsodott,az tuti.
Nyomtam utána 4GHz/1,2v-ot (ez a csúcsa alul-nem egy bajnok,de jó-)2 óra prime simán lefutott,magok 40°-on,tehát se nem kell több fesz,se nem melegedik jobban.
Nem is váltok egy darabig procit.Most így elég 3,2GHz.Ha később a fiamnak nagyobb teljesítmény kell(nagyobb VGA-hoz)akkor jön a 4GHz.Ha az sem lesz elég,akkor pedig nyugodt szívvel állítom majd be valós 1,5V-ra 24/7-be,ami 4,6GHz körül(felette)lesz.Dyno: Szia!
Milyen opcióba gondoltad?1,27v-os opció sajna nincs..Így egyelőre max OC,Max üzem,vagy Max FSB lehet)A kritériumoknak megfelel,csak 1,3v-on ,1,5v-on,stb..nézd!
-
Dyno
veterán
hello, adatlapomon lévő procit azokon a beállításokon használom, ez mrá felkerülhető a toplistára?
kép róla.
-
V.L.
aktív tag
Max fsb egyelőre. Majd még próbálok javítani rajta.
-
krammerka
őstag
Üdv!!
Na,most lesz egy kis időm,rakom fel az eredményeket,csak légyszi segítsetek,mert nem tudok annyit keresgélni.............
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
"kaptam a fejemre",h egy 5GHz-es eredményt nem csináltam még az új lappal..
Most nincs meleg,megpróbálom pótolni.. -
válasz
ADAM1337 #2463 üzenetére
pedig most azt mondtam hogy ez a proci sokáig lesz nálam
remélem sikerül betartani.
addig amig nincs kitesztelve,biztosan nálam lesz.mondjuk nem könnyü jófajta E8***-t találni.
mindenki tartogatja.jut eszembe... csináltam egy superpi-t is.
sztem ez már nem olyan rossz. -
segáz
nagyon egszerü a válasz arra,hogy mit menne nálam.
küljétek el,és megnézem.Bagira01 : bármi megtörténhet
a nagyon mínusz,kihozza az állatot a prociból.
persze az is kell majd hozzá,hogy jól reagáljon a plusz feszre a proci.
azt akarom mondani,hogy ne hajoljon visszafelé az eredmény a sok fesztől. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2446 üzenetére
Jólvanno..
Elfelejtettem.
Bagira01:Lehet,h történelmet ír a procid?Kíváncsi vok.Arra is kíváncsi lennék,h mit menne a 2180-asom.Szerintem..sokat,nagyon sokat.Chibo-nál is 3,8-3,9 körül szaladgál egy majdnem alaplapban léggel.4,5lazán benne van,de inkább több.9*420-on olyan simán ment 24/7-ben..A Tiéd se normális.Ha jó a hűtés..mind1,nem találgatok.Várom az eredményt! -
lipi67
nagyúr
válasz
old gray #2447 üzenetére
Nem csak!S igen,erőltetsd!!!Azért nem lettek meghatározva követelmények,mert mi 1xüen nem értünk hozzá.Értem ezalatt,h nem tudom,h mit bírnak ezek a procik,így opciókat se tudok kitalálni.Mondtuk,AMD-sek dugják össze a fejüket,s találják ki,hogy hogyan tesztelgessenek.Ha van elképzelésed,írd le!(kicsit ha visszaolvasol,láthatod,h lenne igény)Akadálya nincs!!!!
-
Bagira01
veterán
A hétvégén a jó öreg e2140-em végre szárazjég alá kelrül(bár nem nálam), de kíváncsi leszek mit megy
-
old gray
addikt
Ez csak az intel tulajok játszótere, vagy jöhet AMD-s eredmény is?
Ha igen, akkor van olyan hsz ahol világosan össze van foglalva, hogy mik a kritériumok? Mert az 1.hsz nem rendelkezik ilyen infokkal.
-
köszi.
keresgéltem,de nem találtam ehhez közelitő eredményt.
azért nem az utolsó szeretnék lenni a listán.
legalább a végéről 5.-6.
ugyhogy min.260,de inkább 300MHz kell még.
ha ez meg van,akkor lehet polírozni a procit.krammerka : nagyon el voltál tünve.
köszi ha felteszed az eredményeket. -
köszi
nekem is tetszik
majd utána nézek a dolgoknak,mert sztem magyarországon nem igen közölt senki sem E7200-ről ilyen eredményt. vagyis ez akár magyar csúcs is lehet,ill. magyarország leggyorsabb E7200 procija.
amugy ez még nem a vége a procinak.BMW001 : tuningra fel.
-
MPowerPH
félisten
Nah, nem tuningos az idő, de megkezdem a ténykedésem. Kíváncsi vagyok, meddig jutok.
-
azt hiszem most mind a három összejön egyszerre.
vmit kezdek jól csinálni ?
ez a VALID is erre utal , 1.64v-al
hozzáteszem,nem kellett szétfeszelni a deszkát,ehhez az eredményhez.
igy viszont meguszta a proci hogy eladjam,egy darabig biztosan nálam lesz.
krammerka,sztem ezt is berakhatod egyenlőre Max OC-hoz.érdekes dolgok történnek nálad szorzó ügyben.
jó utat és vigyázzatok -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2432 üzenetére
Nem semmi!vagy kvajó procid van és lapod,vagy nagyon ráérzel a lapra,van mind a 3 1x-re
2szorzó működik.a 9,5 és a 9.Ja és 6-os,de az se rendesen,csak gondolom.mert energiakütyük be vannak kapcsolva és visszavenni visszavesz...
Valamit majd kitalálok.
Mit
Na joccakát,mén aludni,reggel viszem a törpét,jó lenne látni,h hova -
igen,irtam is,érdekes ez a szorzó dolog.
azért irtam a bios és deszka teljes reset-et.
esetleg cserélj biost rajta aztán meglátod javul-e a helyzet,
utána rakd vissza ezt ami most van fent.
ezzel kizárhatod a bios problémát is.én meg teszteltem addig megint egy kicsit.
1.36v prime teszt
1.36v-ról egyenlőre ennyimajd javitok még rajta.
-
nahh
megvan az első teszt : 1.35v prime
a feszt akárhogy állitgattam nem állt be pont 1.35v-ra.
remélem elfogadható így is.
a hőfokokat ne nézzétek,mert hülyeséget mutat
egyenlőre ennyi...
fog még ez sokkal feljebb is menni,csak gondoltam közzéteszek egy kis tesztet.köszi krammerka ha felteszed.
Konfig :
E7200
FPO: Q817A468
VID: 1.1500
Gigabyte P45 DS3
2*1Gb 800MHz Crucial Ballistix Tracer
Hűtés: Vapo LS -
Na elkezdek prájmolni. (ugyebár 45nm-hez az kell)
ma lesz vmi eredmény.
először magasabb tartományban keresgélek,egy,akár 24/7 beállitást.fut a teszt,és a ramon a ledek beindultak rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Házimozi haladó szinten
- Yettel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videószerkesztés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest