- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07 #3595 üzenetére
léggel kapott már 1.72 valósat is szóval nem
bzs73
épp ezért várok vele. ha megy a proci akkor nem polírozom mert van rá még több mint 2 év gari, ha marad akkor lehet hogy megcsinálom. léggel nem olyan durca hogy megérje megcsinálnom, mert nem a hőfokok tartanak vissza mondom ezt annak ellenére h láttam már 80fokosnak is.
-
subaruwrc
félisten
nem megy rosszul. elég meleg darab szval 4860mhz a max amit léggel tud de azt is csak validra. ameddig nem került nitro alá és nem döntöm el hogy marad-e addig nem polírozom meg. nem akarok telhetetlen lenni, de egy picit jobbra számítottam, 660fsb léggel pl de a lapnak léggel 650 a vége szval hidegben még a 660 is meglehet. bennevan úgy érzem.kérdésedre válaszolva, ennyit minimum elvártam tőle.
akoska
az alacsony feszek azt jelentik hogy a proci 1.3-at az nb 1.64v-t vtt 1.39v-t ramok 2.05v-t kaptak és ezek biosban állított értékek szval a valós ezek alatt van valahol. nem volt már energiám tovább nyúzni, pedig a lapban bennevan a 640+-s eredmény viszonylag simán, csak hűtés kérdése. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3590 üzenetére
Hát ezt magyarázom neked hogy a 4magos prociknál nem olyan jó már ez az eszméletlen alacsony vid,mert jóval nagyobb a hőtermelés.Én mikor ezt vettem volt 3 lehetőség.
Boss-é ami 1.1375vid /még mindíg hirdeti/
Airbooms-é ami 1.1875vid
Sárpac-é ami 1.200vid
Aszthiszem jól választottam mert jól is megy és nem is melegszik.A helyes középút volt a jó.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy kulerr procija nem jó mert lehet hogy nem melegedősés jól megy az biztos. -
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #3590 üzenetére
Xigivel igen de tényleg nagyon meleg volt akkor (szobában kb 32 )...de megpróbálom az tuti feljebb is most így használom egyébként...
igazából én sem hiszem h 16 fokkal hűvösebb lenne most de a 10-es sanszos lehet...
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3584 üzenetére
Igen van jobb.Alacsonyabb vides van boss-nak is csak eszméletlen a hőtermelése és nem kell senkinek hiába megy brutálisn.Mióta hirdeti?
kulerr-nek is alacsonyabb vides van,de azt nem tudom milyen melegedős.Talán ez a 2 Q9550 van ami alacsonyabb vides és még a keldorpapá-é esetleg.Szerintem az a legjobb ami keldorpapánál van. -
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #3584 üzenetére
Amikor megkaptam kb másfél óra után ezt kaptam akkor egy kurva meleg kb32 fokos tetőtérben.. ...kellene még finomítani (jóformán nem is próbálgattam állítgatni semmin...)de még nem volt rá időm..
egyébként 1,137-en a 17-ik percben hibázott azt stabillá lehet 100% tenni csak idő kellene hozzá kitapasztalni...
bsz73: nem megbántani akartalak..nem az volt a szándékom, azért fogalmaztam finoman.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3577 üzenetére
Hát igen ott jól teljesített.Megnézel még 10 tesztet és 10 féle eredmény lesz.Mindeggyikkel ez van.Jó ott mind,esetleg valamelyik túl van árazva és a másik olcsóbban hozza ugyanazt a teljesítményt.Meg hát a kinézet és a méret se elhanyagolható,mert azért nagyobb hűtőnél meg kell nézni elfére majd rendesen,mert azért megszívták már egy páran a mérettel.
Na jól van befejeztem a hűtő témát mert az tényleg nem ide való téma. -
bzs73
őstag
Ahány teszt annyi eredmény.Nézd meg itt meg a NH C12P ver mindent,és a Mugen 2-t tesztelték.Ezzel messze nem azt akarom mondani hogy ez a legjobb mert mondom szerintem nincs olyan.
Mugen2 teszt
Nekem most hogy 4magos van és azért jóval nagyobb a hőtermelés mint 2 magnál bizonyított a hűtőm.
4ghz-nél smallfft alatt alig érik el a magok az 50 fokot és nyár van,és mégegyszer hozzátenném hogy nem hallani a gépet.Na most ha nem érdekelne a zaj mehetne a mégnagyobb légszállítás is és még javulna a hőmérséklet. -
bzs73
őstag
Bocs az előbbiért lehet privibe kelett volna de már késő.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3570 üzenetére
Ajaj.Én nem értelek téged.Ebből is a legjobb kéne?
Olyan amugy nincs.Én is sokat néztem teszteket mielőtt lecseréltem a TR HR01 plus hűtőmet mert az elég magasra tette a mércét.Mondjuk hozzá kell tenni hogy én csendmániás vagyok és hát tényleg nem is hallani a gépet hogy megy.Akárhogy néztem a tapasztalatokat hol így szerepelt egy hűtő hol meg másképp.Sokmindentől függ ez is ugye.Ház szellőzés,elrendezés,helyes felszerelés,pasztázás,stb.Végül is én szerettem volna egy olyat ami a lapot is hűti ezért választottam az NH C12 hűtőt és rádobtam egy Enermax Cluster 12pwm ventit és így elértem amit akartam mert tök csendbe van,8-14db ami 500-1200rpm és elégedett vagyok mert a lapot is és a procit is jól hűti.Persze ha a hang nem számít akkor könyebb mert nekem mindíg ez drágította meg hogy csendet akarok jó hűtés melett. -
sz.j
nagyúr
válasz
akoska07 #3570 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire valós, de elgondolkodtató ....
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3568 üzenetére
Na néztél már ki valami hűtőt a procidra?Mért nem veszel Xigmatek Achilles-t.Nagyon jó hűtő és van az apróba is 8k-körül crossbow -val.Szerintem nagyon megéri és tényleg jól hűt.például ez de van másik is
-
subaruwrc
félisten
nah újra toltam az everestet 4600-on meg egy kicsit felette [ 620*7,5 ] ,van egy 632-es validom 6-os szorzóval és alacsony feszekkel meg egy 2359-es winrarom.
jó éjt mindenkinek. -
válasz
CHIPman #3555 üzenetére
hát az a csere nem lenne neked olcsó mulatság
subaruwrc : jóvanna
bzs73 : érdekes proci vásálásom volt ez.
azt sem tudtam milyen lesz,még FPO-t sem tudtam.
a ViD-el is akkor szembesültem amikor megnyitottam a coretemp-et
remélem,hogy jól fog majd reagálni a feszre is,és megindul.jut eszembe coretemp...
CHIPman is mutathatna egy ViD-et.nem is értem miért a realtemp-et használja a többség.
-
subaruwrc
félisten
meg is jött közkívánatra az 1920 cl7-es everest
milyen hűtőbe? szárazjégbe
az írást visszafogja az fsb
-
bzs73
őstag
majdnem sikerült hibátlanul írnom az előbb,most nézem.
-
CHIPman
nagyúr
LISTÁBA
E2160 M0 Q747A...
abit IP35-E
2x2GB Patriot 800 CL4
CM Hyper 212
1.225V: [link]
1.3V: [link]
Max üzem: [link]
Max FSB: [link]
1.5V és max valid sajna nincs, mert 3.8GHz-et 1.72V-on, 3.7GHz-et pedig 1.62V-on nem sikerült elérnem, tovább nem szórakoztam vele. 1.5V pedig azért nincs, mert nagyon forró lett a proci(rég volt tisztítva a 212, kb fél hónapja), és mindig újraindult.
Valaki pls tegye be a listába
MOD: valszeg ez a proci nem sokáig lesz majd nálam, még nem tudom mi lesz az utódja, de ezt valszeg szüleim "öröklik", egy Pentium D925 helyére megy majd ASRock 4CoreDual-SATA2 lapba. -
CHIPman
nagyúr
Sziasztok. E2xxx-nél az 1.312V belefér az 1.3V-os kategóriába? Ugyanis 1.272, 1.292 és 1.312V-ot tudok kihozni belőle valósra
-
Főcske
tag
Az alábiak alapján a memók időzítésének szűkitése értelmetlen?[L:/dl/upc/2009-06/26/205200_qs36mla24pkv0nqd_cachemem_3510.png][IMG:/dl/upc/2009-06/26/205200_qs36mla24pkv0nqd_cachemem_3510.thumb.png][L:/dl/upc/2009-
cl6
06/205200_cachemem_3515cl6.png][IMG:/dl/upc/2009-06/26/205200_jgw1sspichmoqpvy_cachemem_3515cl6.thumb.png][L:/dl/upc/2009-
+300Mhz
06/205200_cachemem_3885.png]
[/L][/IMG][/L][/IMG][/L]
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged