- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
ajaj.
Na hát én is asusos vagyok inkább de volt nekem is pl ud3r és kétség kívül abba ment a 8400 nekem a lagjobban.Előtte p5q-e lapom volt az sehol nem volt ud3r laphoz,és giga után lett megint ez a maximus II.Hát ebbe se ment úgy a 8400 proci ami most plaszy-nál van mint gigába.A lényeg hogy én a két lap közt vagyok mert asus jobban teccik,könyebb vele,jobb szolgáltatások, de giga jobban megy,igaz nem oly egyszerű és maguk a lapok se teccenek annyira de most nekem a teljesítmény fog számítani,és nem érdekel a márka,kinézet,szolgáltatás,stb.Csak is az érdekel hogy ebből az állat prociból a legtöbbet kinyomjam,és erre a célra nem épp a drágább lapok a jók.Sőt.Amit én tapasztaltam hogy minnél drágább,minnél bonyolultabb,több extra szolgáltatás,csicsás kinézet,stb annál kevesebbet tud a lap teljesítménybe.Persze ez az én tapasztalatom,de most egy egyszerű kommersz lap lesz az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest