- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
[B]Srácok!Légyszi figyeljetek már picit!
Most pofoztam fel magam,mert értelmetlen dolgokat(itt azok)írtam be ide.Nem szigor vagy vaskalaposság miatt,nem vagyok híve a"csak tényeket"topiknak,sőt!Viszont:Most nézegettem s rájöttem,kvra szar!!!Nem nekünk,Krammerkának!Olvasgathat estig szegény,míg megtalálja a beküldött eredményeket..
Csinálni kellene egy ilyesmi topikot,ha van igény(van bőven,csak a társaság más)de neki sokkal könnyebb dolga lenne,ha átláthatóbb lenne,s inkább csak eredménybeküldésre használnánk.(vagy táblázat módosítási javaslatokra).Én se nem vettem ám észre,h mennyit pofázok a semmiről,gondolom más se.Most döbbentem rá,h szegény krammerkánk dolgát nehezítjük minden nem ide illő hsz-szal..[/B]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest