- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsigeri
senior tag
Szia Krammerka vettem egy új procit, és csináltam 1-2 eredményt.
Intel E5200, vid:1,175 FPO:3832A958. Lap45 UD3R, memori: 1066 kingmax 2X1 GB ja és a TX2 hűtésnek.
És az eredmények:
1,35V kategóriába
1,200V kategóriába.
A többit készítem, van egy alulfeszes eredményem is, de nem a proci vid-je van beállítva, 1,072V
Ha van időd dobd be a listába
Köszi -
Arkar
aktív tag
Hali!
Max. FSB itt
Enyit tud a Lap.
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
Laraxior #1587 üzenetére
Hm..szinte detto a reapereim..1320-at mentek[link] csak memtest dobta el.(az 1260-ig nem dobott hiobát.Jó is lenne,csak nekem 4giga kellene.Miért van az,hogy nálam SPI 1M-9,3 alatt van 4,9GHZ-en?[link]
[4635]-ön és is prájmoltam még az Abittal,csak kva nagy fesz kellett neki.(remélem ez most módusul)Ill. tuti,alacsonyabb fesz lesz belőle,vagy 4,7GHz.Csak..RAM kellene!!!!!!!!! -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #1582 üzenetére
Jó lenne..majd körbenézek(csak lenne időm,most gázos minden..
Köszi!!!!
Laraxior: Milyenek is azok a ramok?Vmi kell,mert nem létezik,h 4giga ram miatt menjen el a kedvem az egésztől..Visszafog kvra...
Meg:-2x2giga PQI 800-as rammal indult,amik..1000-ret mentek 1,8V-on és 2v-on 1120-at..(ezért gondoltam,h egy Mushkintól is elvárható ha 1000-res,hogy 1200körül menjen)
Ezeket eladtam+rá 1k és lettek a Reaperek.Többet is néztem,mire maradt a kiválasztott pár 1150-es,amik 1174-en 1:1-ben 5-5-5-15/performance level 8-cal memtes stabilak voltak.gyengébb időzítéssel 1250 körül,s a végük 2:3-ban 1320 volt,de nem stabil.Csak ugye 2x1GB.Eladtam s jött a Mushkin.Erre 7k-t kéne rádobnom,s lenne egy olyan (bár szebb)rampárom,mint a 2x2gigás PQI kit..-8k -ért.Ez dühít... -
ADAM1337
nagyúr
subaruwrc & me
FPO: q828a149
e8500 max oc. 5017 mhz valid -
barnam_
nagyúr
Megvan mi kellene neked: A-Data DDR2-1200+ 2x2GB KIT
Az ára nem lehet túl kellemes, már ha egyáltalán lehet nálunk kapni... -
lipi67
nagyúr
Hát..ezt rajtad kívül senki sem tudhatja jobban.Lehet valamire nem figyeltél oda,nem tudom..
Én meg..Olyan ez a pc-s dolog mint a hifi.Erősen hajlok a felé,hogy szórakozásnak,szintetikus teszteknek ok,de...
Ilyen olyan giga,maximus,stb..szuper ram meg vizes blokkok,s kvra értelmetlen.
Ha használod a gépet,mind1,h 965-ös lap,5200-es proci és kingmax ramok,kiszolgál..
Ha mindenki olyan gépet venne,amilyet ki is használ..-más világ lenne.
Persze én is imádok tökölni,tesztelni,ez ami érdekel,megnyugtat,elvonja a figyelmemet a hétköznapi bajokról,de értelme..semmi.Alig vártam a Mushkinokat.Megjött,letisztult,szép,nem csicsás mind a reaperem.Tetszett.Betettem..Kingmax veri
Na,gondoltam kevés az IP 35-E..eladtam.Vettem a csiga UD3R-t,na majd az kihajtja.Vártam nagyon.Megjött,kva szép.betettem,s 1 napos ramteszt.LÓFASZT!U.olyan szarul megy a Muskin benne.Holnap jön egy pár kingmax,megnézem azzal.(más lapban 960-at mentek(965-ös lapban..)
Ha nem hoz pluszt..Kvra nem leszek boldog,s szarok a csigabájba.Proci vszínü,h jobban menne(meg se próbáltam még)de mi a fene ramokat tegyek már alá?Nekem 2giga kevés,mert a fiam x64-es Vistát nyom(na)-vmi server miatt amit jobban kezel-,s 2giga bakfitty.
Szar kedvem van,asszem főzök valami vacsit.. -
subaruwrc
félisten
válasz
ADAM1337 #1531 üzenetére
me & ADAM1337
4906valid max oc -
válasz
Zoleee93 #1560 üzenetére
nagyjából igen.
jó hütő a big typhoon,nekem is volt olyan.nagyon szerettem.
viszont a 4 magos az melegedős,pláne a q6600.
ahhoz nem árt egy jobb hütő,vagy nem huzd-feszeld annyira.OFF: ha esetleg érdekel vkit a cuccom,deszka+proci+ramok.
eladom, de csak egyben. jöhetnek a privik. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1539 üzenetére
Hát ..igen.Nálunk is most kb ez lenne.Én vagy reggel,vagy éjszaka nyitottam ki minden ablakot.Most
eggel míndíg úton vagyok,este-éjszaka meg itt alszik abanyám(lányom),arra ébredne,hogy nem ébredne mert megfagyott..
Igen 1xübb,de nem biztos,hogy jobb.Én direkt nem megyek giga topikba,tapasztaljam ki magamtól.Ne befolyásoljon semmi.Az ilyen receptek amúgy is megkérdőjelezhetők,hol-kinél-milyen rendszerben uolyan mindenkinél nem lehet(sztem 2 embernél sem..)
Látom,sok kütyüről szó sincs,illetve ennyi:nem csinál semmit,nem kell piszálni.
És pl a ram feszeiről (van pár)1 szó sincs. -
lipi67
nagyúr
Na,most van időm egy kicsi és visszolvasok.(hétvégén inkébb apa vagyok,meg 2 rossz kis törpe cselédje..)
(#1538) Aggregátor : Nem olyan bonyolúlt ez azért.Bevallom,nem nagyon néztem,mert nem sok időm van magamra
.Deszkával meg úgy vagyok,hogy vagy belemerülök,vagy,majd ha lesz időm.Szerintem ez jöv.hét kedd körül lesz.Most oprendszert telepítek,s utána majd a ramtesztek(mit kéne beletenni ?,Nem akarom Ősembert hónapokig váratni.2hete itt a mushkin is)
Ami tuti:Tuningban jobb lesz.Láttam,sok p45-ös lap(vagy a tulaj..)szenved,s p35-ben jobban mennek a procik.Hát..A proci biosát 2-3percig néztem csak(van neki bőven),de szerintem:Jobban megy p45-ben,csak aprólékosabban kell beállítani,ezért a gyengébb eredmények ezekben a deszkákban.Majd látjuk,csak..előbb találjak egy rampárt,mert addig nem tudok tuningolni,elfogynak a ramjaim -
Zoleee93
csendes tag
nagyon nem vágom miért nem bírja a cpu-m...mondjuk nemtudom hogy 2.4ghzn milyen minimum feszültségek a rekordok de nekem már ment 0.99volttal is.erre húzásnál horribilis feszültségeket kér szinte...1.53 volttal 3.7ghz nem stabil...mondjuk már a hűtőm se nagyon szerette ( thermaltake big typhoon vx120 2100as (max) fordulaton. 51fok alapból...vagy számít az hogy milyen hűtés van a cpu-n tuningnál? úgy értve hogyha jobb hűtés van rajt akkor lehet hogy kisebb feszen is stabil lenne?
-
Zsubi
őstag
5053Mhz
Member of the 5ghz on air club!
-
johniee
senior tag
válasz
akoska07 #1555 üzenetére
Reggel próbáltam a RAMokat Lipi kolléga által javasolt beállításokkal...és akkor csinálta ezt a "nem bír beindulni" dolgot a lap. Pedig csak 1066MHz lett volna a cél...először frankón be is indult. XP alatt a MemTest-et elindítottam. Ment egy ideig, aztán leállt a gép
Próbál elindulni...nem bír...gép szétszed, jumperelés...eltelt kb 10 perc, gép üzembe, elindul...
Ment egy jóideig, neteztem, stb. GTA-zni kezdtem, az is ment kb fél óráig...majd megint csak kikapcsAz istenért se indult el...és fél órát vártam, hogy fél 7-kor ideülhessek és menjen.
-
johniee
senior tag
Az lehet, hogy elb@szta a tuning a lapomat?
Reggel próbáltam több MHz-et elérni a Reaper-rel és azóta csinál olyat a gép, hogy nem bír beindulni
Most fél órát kellett várnom, hogy végre menjen...
úgyhogy Tsigalkoval már nem biztos hogy meglesz a csere -
-
#TOTTI
őstag
-
johniee
senior tag
Akinek kellene egy 2x1GB OCZ Reaper Rev2 1150 KIT, az írjon, mert eladóvá vált az enyém, amit 2 napja vettem
, de nem bírja kihajtani a lapom
(ABIT AB9 Pro) és az E2180 procim.
-
az a baj mire kipakolom a cuccot az erkélyre kihül a lakás,
és kisgyerek mellett ez nem megengedett.
pedig most nagyon hideg van kint,a saját bőrömön éreztem.
a polir az tényleg várat magára,mert még nem vettem egy csiszoló papirt sem
pedig a meleg lakásban elcsiszolgat az ember.a giga lapról jut eszembe.
ugyebár nekem is az van.
vmelyik nap voltam egyik barátomnál(ő vette meg a p5b-t)
hát mennyivel egyszerübb volt azt tuningolni mint a mostanit.
egyébként szépen megy benne neki az E8500. -
lipi67
nagyúr
Ember!!!
Bolond vagyol?4rammal tolod?kapj ki 3-at,feleúgy terheled majd a hidakat PWM-et,s játszva túl is léped!!!
Hajrá!akoska07: Szia!
Lustácska vagyol,mint én.Most vettem rá magam,hogy újrarakjam az oprendszereket,mert lapcsere óta nem volt meg(Abit-Giga)
Igen,pedig jó idő van felénk,bejövős a tuning.
Majd este leszek,megnézem,valamire rászántad-e magadat!
(polírra tuti nem fogod)-én..biztos arra lusta lennék.. -
alakul
mennyi fesszel sikerült ?lipi67 : Hi! nem tudom lesz-e rá időm,pedig most elég hideg van
jót tenne az alaplapnak.
a procit újra kellene poliroznom,és ugy neki fogni egy hideg időben.
sajna még semmi sincs meg hozzá,csak ezt gondoltam ki.
ezzel talán eljutok a 4.02GHz fölé. -
Zsubi
őstag
Lassan de biztosan az 5Ghz felé: 4959Mhz
Köszönet winfier kollégának!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #1530 üzenetére
Poénból mondtam!
krammerka biztosan intézkedik majd és frissíti a táblázatot.
Nem is rossz a prociADAM1337:Szép eredmények!Viszonylag alacsony órajellel mentél bőven 10 alá.
nálam ez volt a vége P 35-ös lapban:[Super PI]
-
ADAM1337
nagyúr
Akkor hoztam 1-2 eredményt.
P5k
2gb csx pc 6400ram
E8500 E0 FPO:Q828A149 vid: 1,25v
vízhűtés4250 @ 1,344v - 1,35 kategória.
4750mhz valid - Max OC
Vagy superPi- 1mb-t is berakhatjuk a maxoc-hez. -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #1524 üzenetére
Kötekedel
Valós alkalmazás.Hát 10-ből 8-on azt se veszem észre,hogy 2180 vagy 8400...PI-nél meg az a különbség nem elhanyagolható 1m-en.
Vagy 2 hétig harcoltam,hogy 10alá menjek,nüánszni különbségek voltak.Utána..Kapott feszt még a ram,jobban ment a proci is és 10 alá levittem.Ja!10-et pontosan 10-et (nem véletlenül,dacból [link]
[link]
[link]
és..nekem elég volt kisebb órajel is,mert játszottam a ramokkal -
Zoleee93
csendes tag
Új saját 3dmark 06 rekordot döntöttem
15853pont...Intel q 6600 3604mhz (sajnos 1.5volton bírta vagy az még jónak számít?)
Galaxy 9600gt oc 743 gpu/2035 shader/1036 ram -
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Aggregátor: max OC frissítve
Arkar: eredményed a listára került
Lipi:
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #1518 üzenetére
Szóval: Ha azonos órajelen járatsz 2 procit,s az 1ik ugyan kisebb FSB-n megy,de az adott szorzón 50-60MHz-cel jobban tudod ezen az órajelen hajtani a ramjaidad alatta,akkor nyerő vagy.Régen a 2xxx-nél etalon volt a 8*400-as 3,2GHz.Azért is kimértem PI-n.9*355 +52MHz-es ramok és verve van a 8*400!
[Jó éjt!!!!!!!] -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #1518 üzenetére
Nem max fsb,az nem érdekel csak azért,mert ha 5GHz felett kolbászolok,akkor ugye már kellFSB is.570-en már jó lenne egy új csúcsra,de van egy 5150-as eredmény előttem,s ahoz min 573-as FSB kellene.
Szorzó/FSB
Erre jó a super PI!Majd linkelek neked egy táblázatot amit direk ezért csináltam vagy jó 1 éve.Napokig tesztelgettem és..Ha nagyobb szorzón vagy és kisebb fsb-n de olyan a szorzód,hogy alatta csak 50-60MHz-cel jobban mennek a ramjaid,már PI-ben kompenzálja a nagyobb FSB-t.Kiteszteltem!Emlékszel?2xxx-nél volt 8*400-as őrület.Megnéztem!!!A 2180-a procim,na pill..-ma se aluszok
megkeresem.. -
barnam_
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #1516 üzenetére
9*400 vagy 8*500 az alap.24/7-ben 9*445.Mire nem elég?Nekem 3GHz-en is sok.Csak ha éppen van időm,akkor tuning
A majdnem 5GHz tudom,hogy szép nagyon,de ez alatt[link] nem érdekel a dolog,hisz ezt már elértem..ugye megérted.Most eladotam az alapomat +13k és vettem egy másikat.Eladtam a reapereket,megint plusz 6k.(nem 6,5 sjna ennyi lett)Tehát:Jó árban(nagyon!!!)adtam el,s így is rá kell dobnom 20k-t.Cserébe meg gyengébb lesz...Ezért nem jó a kingmax.Csak ezért.
Kben..bele vagy 8giga 800-as valami a mi 1,8V-on tudja stabilan a 840-et(igy 800-on nem ér meglepetés Vista alatt)rá egy x64-es oprendszer és hawaii.Erős,szuper gép lenne stb..de,könnyes szemmel nézném a jobbnál jobb tuningokat..
Ez az én bajom "öreg"barátom.Plusz 20k s szarabb tuning..kben meg nem fikázom le a Mushkin Ascent redline ramokat,nem mert:
Akinek van egy közepesen jó Wolfdala procija,s 24/be 8*400-on hajtja,s x64 et használ..(s van 40k-ja)annak szuper!Szépek,nem csicsásak mint a reaper,szolíd és elegéns.Tuti 5 év múlva is stabilan viszik majd az 1000-ret 1:1-ben,azoknak ez kell.
Na..ez is érdekes.1000-ren a gyári feaz alatt simán mennek 1:1-ben,de ha 30-40MHz-et emelsz,adhatod nekik a feszt,meghalnak rögtön.Ja!!!A reaperek 2,3v-on és 1300-on nem melegednek úghy mint ezek 2v-on..????????
Na léptem,mert ma se nem aluszok..
Jó éjt Nektek!!! -
barnam_
nagyúr
Ha szinkronban hajtod a memóriákat, akkor 9*500 menne ha a proci is bírja, 4.5Ghz meg mire nem elég 3DMark-on kívül?
Persze nem menne 600-s fsb menni, nem tudom hogy ez mennyire fontos neked.
Vagy végső esetben eladod az OCZ Reaper-eket jó áron, és veszel 4x1GB 1066 CL5 (fontos, mert a CL6 az kaki)-s kingmax-ot, 1100-t menne 2V körül, lehet többet is ha megkínálja az ember fesszel. 550-s fsb meg már majdnem 5Ghz... -
Zsubi
őstag
Nem, nekem az 1200-as Reaper HPC rev.2-sem van: A második kép
Talán majd most jön belőle a rev.3-as
A legelső képen van az 1150-es vagy nem -
lipi67
nagyúr
Petinél 1150-es van most úgy látom.Olyan van nálad is?
Á! 2,1V-on 1100 is jó!2,2 -2,3V.Gyártó szerint is adhatsz 2,3V-ot nekik.Azon..ha menne 1200-on,már jó is lenne nekem
(4db)
Lap-lap.Ezért csaltam meg az Abitomat(meg ugye meg is hóttak),mert istenítették az ud3-as szériqa memkezelésést.Ha szombaton a Mushkin 2v-on 1:1-ben megy vele1066-ot..elhiszem,hogy jó deszka.ha húzod a ramokat:
1:1-be automatikusan a performance level 8 körül van.Viszont..Ha vissza van osztva,sok lap leveszi.memsettel nézd meg,s tedd 8-ra .A leg1xübb beállítás a ramnak vagy a 2:3,vagy ha nem tudodezt akkor 4:5.Ezt cpuZ szerint írtam.Na ilyen visszaosztás mellett,megnéznéd nekem ha megjkérnélek,hogy mit mennek a ramjaid 2,3v(bios)-on?
Ilyenkor az ICH-nak adj 1,6-ot s az mch-t is feszeld 1,5v fölé.Amit ilyen beállításokkal tud a ram,kb az is a vége.. -
Zsubi
őstag
Az a baj hogy a procim miatt nem nagyon tudok 1:1-ben tesztelni
2.1v-on a 4x1Gb 1100Mhz, 2.1V-on azt hiszem 1150Mhz de ez nagyon lap függő is szerintem
Idáig a 2x1Gb-ból 1230-at tudtam kihozni bár szerintem menne még de csak a lapom kevés hozzá
Én akkor is azt mondom hogy egy próbát megér, szerintem nem fogsz benne csalódni -
Zsubi
őstag
Én múltkor kaptam kölcsön 2x2Gb 800Mhz-es Geil Black Dragont és azokban is nagyot csalódtam, alig akarták vinni 2.4V az 1000Mhz-et, de hozzá teszem azt sem stabilan
A G.Skill-ek is ugyan ilyen sz@rok, bár egy fokkal jobban mennek mint a Geil-ek, de csak azért szerintem mert 1066-os
A régi mezei CSX CEC 2x1Gb 1066-os kitem pl:stabilan tudták 2.1V-on az 1200Mhz-et, azok árukhoz képest jó ramok szerintem
De viszont ami most van OCZ Reaper HPC rev.2-sem azokban kellemeset csalódtam és neked is csak ajánlani tudom -
lipi67
nagyúr
ja..Pl.Gighánál van 1:2,66 (asszem)más a memosztás.Na!Szaros 3,6GHz-en se tudnám hajtani ezen,mert akkor már 1066-on mennének a ramjaim,amit..mint kiderült,nem tudnak
Ezen agyalok.4x 1GB Reaper 1200-as..
Mennyin megy 24/7-ben?Hát..mivel nem volt alatta vga,s én nem is nagyon voltam itthon,volt,hogy alapon 9*333-on,s ha itthon voltam..8*500,9*445.
Mennyi az ára?
20.000FT!Zsubi: Hm..Fene enné meg.Viszont asszem joggal várhatnánk el,hogy mejen 1200-at!A szaros,fapados PQI 800!!!!as 2x2 gigás ramjaim 1,8v-on!!!1000MHZ-et mentek!1:1-ben 1046volt a végük,s visszaosztva 1120 asszem.mondom 800-as 2x2.Ha azok tudtak plusz 320MHz-et..s 1:1-ben is pusz 246-ot..Ezeknek nem 30 ill.60MHz-et kellene menniük,basszus!
Én még nem vettem meg..Csak mivel jó árban tudtam,és mivel 20k-t gondoltam ki kell fizetnem mert jó lesz,eladtam a reapereket amik 1320-at mennek
Lehet veszek 2giga valamit és azt adoma reaperek helyett 5k-ért..(nem tudom már visszacsinálni)
-
barnam_
nagyúr
Na így már értem
Azt nem gondoltam volna hogy 2x2GB ennyire gyenge tuningban, ráadásul nem is noname ramokról van szó... mennyibe is kerül egy ilyen Mushkin 2x2gb 1000? lefogadom hogy 4x1GB kingmax olcsóbb, és az is tud 1100-t. Igaz többet nem 4 modullal.
Nem tudom hogy 24/7-re mennyin használod a procit, én pl. ha benchmark-t akarnék futtatni, 2 modul menne a gépben a tuning miatt, aztán ha végeztem, visszatenném a maradék kettőt. -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #1506 üzenetére
Nem!!!Nem értettél,ill,félre,vagy rosszul fogalmaztam,s a táblázatból nem látszik.
Szval:
Jött a 2 Mushkin ram 2x2 giga.1000MHz/5-5-5-12 2-2,1V ez a hivatalos..
Mikor a Reapereket vettem akkor is kinlódtam,mert x szorzó 1:1,5 (cpuZ 2:3-ja)
jó volt neki,de 1:1-ben ...khm,s pl,1,125 ös szorzón csak...1200MHz.
Teszt:
bios gyári érték 2v 5-5-5-12v és 1000MHz.Ezen memtest kb 1 óra.(fontos,mert ha itt hibázik szar alapból.)Utána gondoltam laza 1066-ra rakom.Tettem és ..nem is bootolt be!
Na ekkor szépen 10MH-ével mentem felfeklé,hogy lássam mi a fenét tud..Minden mentest 3-400%-ig futott,az a sok idő,mert ha eldob..pocsékba ment.
Mikor végeztem(megtaláltam a végét)az adott feszen lazítottam az időzítést és kezdtem előről.Ha itt is végeztem=sajna hamar)akkor emeltem a fesz,s vissza az időzítét..El se hiszed,hogy miléyen sok idő..De dühített,mérges voltam mert MAGAMNAK akartam megvenni,kell 4-giga jó ram.Ha csak tötyög a proci,400-as FSB-n pl,akkor is tudjam hajtani 1100 körül,ezért fontos az osztó.Viszont..Ha tuningolni akarok,s ugye a nagy FSB-k miatt már csak szinkronban(1:1)hajthatom..akkor 1:1-be tudjon nekem sokat!!(ez a nehéz)A mostani abit lap látod 566-ot megy,a proci benne 5060 fölött.Nekem kell,hogy egy ram menjen 600-as FSB-n 1:1-ben,vagy legalább min 1160-at(az 580-as FSB)Így..ezzel 515-ön tudnám hajtani..ami..alig több mint 4,6GHz.Ezen nem csúcsot nem tudok,de ennyi felett prájmoltam ebben a lapban.S most direkt ezért lett Giga UD3R,mert legendákat zengenek a memkezeléséről.Mindent lecseráélek miatta és nem tudok szaros 4,7GHZ-et se?Ezért teszteltem végig.
Másik.Holnap elaviszik a reapereket,s gondoltam,egy gyakori beállításon megnézem,mit tudnak 9*400/8*500.Van e különbség.Itt kizárólag a különbségek érdekeltek,hogy a szaros mushkin azt az 1000-ret legalább normálisan tudja?
Ezért volt.Holnap jön a lapom,szombaton nekiesek mert találnom kell 1200-on szaladgáló 2x2-es kit-et,vagy..olyan 2x1-est ami 4x1 ben is tudja ezt.A Reaperek..azok 4db és hótt meg a lap 1000 körül 1:1-ben,s nekem ez a lényegNa ez 4,2GHz-en volt:[link]
nem látok már
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #1498 üzenetére
na..nyomtam 1et 3,6-on én is..[7492]
Majd nyomok magasabb órajelen is,most direkt 3,6-ra mentem(utánad)
Most meg szundizni fogok..
kell,érzem
Jó éjt mindenkinek!!!
Krammerka!Igérem csudaszépet csinálok(ha tudom,majd,h mit)csak adj pár napot ,mert most nem lesz gépem..-F@szom.Mindíg csak gépek,monitor meg 1 van,az enyém.Így..nem ok. -
lipi67
nagyúr
Aggregátor
Bocsi,nem olvastalak tovább s nem láttam,hogy Te is ezt mondtad
Tegnap estétől reggel 1/2 6 ig memteszteltem,utána kis szundi,majd reggel 1/2 10től folyt du.4 ig..Szánalmas milyen idióta vok,..
A teszről:
Igen,jó lenne az is,én is rég óta(mióta a ph is tesztelgetett vele)tesztelgettem.Én sose nem all,csak x cpu és az időd lestem.Asszem Subaruval okoskodtuk ki,h igy csináljam,mert egy tesztben szerepelt valami eredmény,tök uarra állítottam be ,s kíváncsi voltam,mennyi az eltérés.MINIMÁLIS volt.
Szóval,tőlem mehet..
ja A mushki nálam Abit lapban..csúnyán bukott..Remélem lap-ram összeférhetetlenség
Holnap jön a csigabájt deszkám,(meg sok minden szar)-sokat kell majd melóznom,azt se tudom hova,kinek,s mibe rendeltem-sztem szombat körül lesz új konfigom,s meglesem mit megy a mushkin.Szerintem megy..háztól az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest