- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Szevasztok.
Haver szerez nekem egy AC Freezer Extreme hűtést,kiváncsi vagyok mit tud,csigi barátunk szerint jó cucc.
Eladom a Zalmannt,az ő helyére kerül a freezer. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #992 üzenetére
Szia!
Asszem elértem a procim és a deszkám határait.Javítani nem tudok,de...
Hétvégén Szombathelyen összerakom a 4300-ast,s megnézem,h mit tud.Azzal végigcsinálom a teszteket.Túl jó eredményre nem számítok,a TX2 jó hűtő,de kevés lesz,az MSI deszkáról nem is beszélve.Majd...majd(remélem)rövid időn belül cserélek ezt azt,s mindíg végigzongorázom,igérem! -
-
krammerka
őstag
Jó reggelt,ma elég hideg van,lehet tolni a feszt bátran
-
Zájec
veterán
köszi lipi haver..
nem gondoltam volna hogy valami ilyesmi öszejön, pedig megvan már egy ideje a cuccos.. nem aztmondom hogy sok meló volt vele, de azé figyelni kellett...az jutott eszembe , hogy valamelyik opcióban kéne valami ütös eredmény , úgy mint neked a MAX üzem
gondoltam nyomok egy FSB-t ...
(#982) winfier :: köszönöm.
700 ? áá , az durva lenne... -
#TOTTI
őstag
1.5Von 50 fokos magok... az elég durva.. sztem...
-
serito
senior tag
krammerka, Zájec
Köszönöm biztató szavaitokat, és nem is adtam fel csak elkeseredtem.
Felajánlott segítséged pedig igénybe fogom venni.
Legnagyobb gondom az, hogy az ET6 nem azt mutatja amit biosban állítok. Néha elég komoly eltérést mutat!
Meglehet ezt pm-ben kell megbeszélnünk. Megkereslek. -
#TOTTI
őstag
Lenulláztam a gépem és most van egy polir E6420am egy polir AC Freezer Xtreme meg egy ASUS P5B.. a lap aggaszt de ha jól megy akkor nem lesz gond PH!s teszben ment 540FSBt.. nekem 500 alatt is megfelelhet... talan majd a 25. conroem 45n lesz ezt csak akkor tartom meg ha meglesz a 4Ghz...
-
Zájec
veterán
-
Zájec
veterán
válasz
krammerka #967 üzenetére
jó--nagyot
jónapot !!
Én se hittem el,, eddig föleg csak külföldi fórumokon láttam ilyen eredményt , és most megvalósult a saját lapomba, saját magam által kerált beállitásokkal..
el se hiszem vazzeeddig azthittem hogy ez kiváltságos dolog...
köszönöm a Gratulációt
(igen , de nem eladó, hálistenek nem váltottam ddr3-ra, ezzel jobban jártam)
-
Zájec
veterán
-
serito
senior tag
-
ImI87
őstag
válasz
krammerka #942 üzenetére
Nem az, hogy feladtam, csak most nincs felesleges 4-5 órám, hogy újra megcsináljak minden tesztet. Ha van egy kis időm, akkor inkább játszok, vagy használom a gépet. Mert egy prime alatt nem igazán élvezetes gépezni. Max netezni lehet, vagy szöveget szerkeszteni.
Majd ha lesz megint időm, akkor megcsinálom őket, és felkerülök a listára.....
-
lipi67
nagyúr
"Kedvesem!" ha célzás lett volna,hamarosan költözök!!!Nem lett más a program,nincs módosítás!!!(Lerendezem a kókai házat,vagy kifizet vagy árverés)és megyek Kodály Z.-ra.S könnyen lehet,h napi szinten(de heti az tuti)zaklatlak majd!!!
-Látod,gépet vitetek a feleségemhez.Ha miatta nem is,de a gép miatt csak elmennékKrammer barátom!: remélem az életben is sokat fogsz nevetni és tapsolni még!!!!!!!!!!!!
serito: Gratula!
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #942 üzenetére
Nebassz már
35MHz ..nagyon sok
!
Sajna ma nem volt olyan hideg reggel..
remélem eljönnek a fagyos hajnalik még mielőtt Szombathelyre megyek.
Törpe letudva,már csak a végrehajtó miatt maradok.Úgy élvezem,h nekem taroznakSzombathelyen majd a 4300-as indul..Igaz,az MSI lap..meg ha elszáll..(el fog,tom)
Táp:Hát azért itt már kvra oda kell tennie magát tápnak,deszkának,keményebb mint 1,725-ön a valid..A hűtőm is dolgozott-no meg az ablak
-
lipi67
nagyúr
-
Zé_Mester
őstag
válasz
krammerka #931 üzenetére
sajna konkrétan ehez a laphoz nem találtam, ami neked van, sőt olyat is talátam valamelyik oldalon hogy a G33 chipes lapokhoz nincs olyan szám, amivel lehet macerálni setfsb-vel.
de találtam egy ilyet, ezt esetleg megpróbálhatod, ha nem jó legfeljebb kiírja hogy hobás IC szám.
CV183APAGén amúgy ha ismeretlen lappal szórakozok, akkor úgy csinálom hogy megnézem az összes setfsb-ben lévő lehetőséget, valamelyik úgyis jól ismeri majd fel az FSB és a RAM sebességet
-
krammerka
őstag
nem létezik ma már egyik sem
,becsület/hűség........................
Imi: a feltételmentes max oc/max fsb oszlopokba mehet az eredményed.
Pont erre utaltam tegnap,hogy feleslegesen senki ne dolgozzon,csak egy kis odafigyelés ,nem nagy dolgokról van itt szó,amit teljesíteni kell........................... -
serito
senior tag
krammerka a #869 hozzászólásban közölt eredményemet is javítsd kérlek!
Köszönet!
-
lipi67
nagyúr
Sajnos sokáig nem leszek,valószínü netem se lesz..Ha valaki keresne,priviben megadom a Szibériai címem..
Zé':
Krammerka: Keress!!!Mind1 hol,s mikor!!! -
krammerka
őstag
Sajnálom,de nem felel meg a feltételeknek egyik screen sem,hiányzik a cpu-z/ram fülecske(és ez nem kötekedés hangsúlyozom)
Zé Mester: amit Te művelsz..............le a kalappal.Ezt már akkor is néztem,és megjegyeztem,amikor az E1200-as cerkával felkerültem a vilárekord adatbázisra,de sokáig nem örülhettem,mert le lettem taszajtva onnan qrva gyorsan
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #908 üzenetére
nyehehe
jég meg lég között van egy kisebb szakadék
amúgy már régebbi eredmény, csak gondoltam berakom hogy serito és lipi67 kollega kicsit nyoszorogtatva legyen, nehogy már jólérezzék magukatam szatesz ügyködte az eredményt, úgyhogy az ő érdeme.
én akkor épp......a franc tudja mit csináltamde ott voltam a közelbe hogy sugározzam a pozitív energiáimat
-
szilva01
őstag
qrv@ gép nem indul el 4.2ghz felett, setfsb-hez meg nem találom melyik kód kell az alaplapomhoz
-
Zé_Mester
őstag
a 6GHz már nem léggel készül el
az már túllő minden elmegyógyintézet beutaló lapján
oda már jég/nitró kell, léggel lehetetlen, max ha kiköltözöl az északi sarkra, vagy szibériába és a teraszon nekiesel a cuccnak
akkor még a gyári cooler is elég lenne
de egy kis ízelítő, és ez még koránt sem a vége, a jövőhéten valszeg meglessz
E8600 @ 9,5x630FSB -->> 5985MHz
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest