Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
- 

krammerka őstag Szevasztok. Haver szerez nekem egy AC Freezer Extreme hűtést,kiváncsi vagyok mit tud,csigi barátunk szerint jó cucc. 
 Eladom a Zalmannt,az ő helyére kerül a freezer.
- 

lipi67 nagyúr válasz  krammerka

üzenetére krammerka

üzenetéreSzia! 
 Asszem elértem a procim és a deszkám határait.Javítani nem tudok,de...
 Hétvégén Szombathelyen összerakom a 4300-ast,s megnézem,h mit tud.Azzal végigcsinálom a teszteket.Túl jó eredményre nem számítok,a TX2 jó hűtő,de kevés lesz,az MSI deszkáról nem is beszélve.Majd...majd(remélem)rövid időn belül cserélek ezt azt,s mindíg végigzongorázom,igérem! 
- 

- 

krammerka őstag Jó reggelt,ma elég hideg van,lehet tolni a feszt bátran 
- 

Zájec veterán  köszi lipi haver.. köszi lipi haver..  
 nem gondoltam volna hogy valami ilyesmi öszejön, pedig megvan már egy ideje a cuccos.. nem aztmondom hogy sok meló volt vele, de azé figyelni kellett...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) az jutott eszembe , hogy valamelyik opcióban kéne valami ütös eredmény , úgy mint neked a MAX üzem  gondoltam nyomok egy FSB-t ... gondoltam nyomok egy FSB-t ...(#982) winfier :: köszönöm.   
 700 ? áá , az durva lenne... 
- 

#TOTTI őstag 1.5Von 50 fokos magok... az elég durva.. sztem... 
- 

serito senior tag krammerka, Zájec Köszönöm biztató szavaitokat, és nem is adtam fel csak elkeseredtem. Felajánlott segítséged pedig igénybe fogom venni.  Legnagyobb gondom az, hogy az ET6 nem azt mutatja amit biosban állítok. Néha elég komoly eltérést mutat! Legnagyobb gondom az, hogy az ET6 nem azt mutatja amit biosban állítok. Néha elég komoly eltérést mutat!
 Meglehet ezt pm-ben kell megbeszélnünk. Megkereslek. 
- 

#TOTTI őstag Lenulláztam a gépem és most van egy polir E6420am egy polir AC Freezer Xtreme meg egy ASUS P5B.. a lap aggaszt de ha jól megy akkor nem lesz gond PH!s teszben ment 540FSBt.. nekem 500 alatt is megfelelhet... talan majd a 25. conroem 45n lesz ezt csak akkor tartom meg ha meglesz a 4Ghz... 
- 

Zájec veterán 
- 

Zájec veterán válasz  krammerka

üzenetére krammerka

üzenetérejó--nagyot  jónapot !! jónapot !!
 Én se hittem el,, eddig föleg csak külföldi fórumokon láttam ilyen eredményt , és most megvalósult a saját lapomba, saját magam által kerált beállitásokkal..
 el se hiszem vazze eddig azthittem hogy ez kiváltságos dolog... eddig azthittem hogy ez kiváltságos dolog...köszönöm a Gratulációt  (igen , de nem eladó, hálistenek nem váltottam ddr3-ra, ezzel jobban jártam) 
- 

Zájec veterán 
- 

serito senior tag 
- 

ImI87 őstag válasz  krammerka

üzenetére krammerka

üzenetéreNem az, hogy feladtam, csak most nincs felesleges 4-5 órám, hogy újra megcsináljak minden tesztet. Ha van egy kis időm, akkor inkább játszok, vagy használom a gépet. Mert egy prime alatt nem igazán élvezetes gépezni. Max netezni lehet, vagy szöveget szerkeszteni.  Majd ha lesz megint időm, akkor megcsinálom őket, és felkerülök a listára.....  
- 

lipi67 nagyúr "Kedvesem!" ha célzás lett volna,hamarosan költözök!!!Nem lett más a program,nincs módosítás!!!(Lerendezem a kókai házat,vagy kifizet vagy árverés)és megyek Kodály Z.-ra.S könnyen lehet,h napi szinten(de heti az tuti)zaklatlak majd!!! 
 -Látod,gépet vitetek a feleségemhez.Ha miatta nem is,de a gép miatt csak elmennék Krammer barátom!: remélem az életben is sokat fogsz nevetni és tapsolni még!!!!!!!!!!!! serito: Gratula!  
- 

lipi67 nagyúr válasz  krammerka

üzenetére krammerka

üzenetéreNebassz már  35MHz ..nagyon sok 35MHz ..nagyon sok ! !
 Sajna ma nem volt olyan hideg reggel..
 remélem eljönnek a fagyos hajnalik még mielőtt Szombathelyre megyek.
 Törpe letudva,már csak a végrehajtó miatt maradok.Úgy élvezem,h nekem taroznak Szombathelyen majd a 4300-as indul..Igaz,az MSI lap..meg ha elszáll..(el fog,tom) 
 Táp:Hát azért itt már kvra oda kell tennie magát tápnak,deszkának,keményebb mint 1,725-ön a valid..A hűtőm is dolgozott -no meg az ablak -no meg az ablak 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

Zé_Mester őstag válasz  krammerka

üzenetére krammerka

üzenetéresajna konkrétan ehez a laphoz nem találtam, ami neked van, sőt olyat is talátam valamelyik oldalon hogy a G33 chipes lapokhoz nincs olyan szám, amivel lehet macerálni setfsb-vel. de találtam egy ilyet, ezt esetleg megpróbálhatod, ha nem jó legfeljebb kiírja hogy hobás IC szám. 
 CV183APAGén amúgy ha ismeretlen lappal szórakozok, akkor úgy csinálom hogy megnézem az összes setfsb-ben lévő lehetőséget, valamelyik úgyis jól ismeri majd fel az FSB és a RAM sebességet  
- 

krammerka őstag nem létezik ma már egyik sem  ,becsület/hűség........................ ,becsület/hűség........................ Imi: a feltételmentes max oc/max fsb oszlopokba mehet az eredményed. 
 Pont erre utaltam tegnap,hogy feleslegesen senki ne dolgozzon,csak egy kis odafigyelés ,nem nagy dolgokról van itt szó,amit teljesíteni kell...........................
- 

serito senior tag krammerka a #869 hozzászólásban közölt eredményemet is javítsd kérlek! Köszönet!  
- 

lipi67 nagyúr Sajnos sokáig nem leszek,valószínü netem se lesz..Ha valaki keresne,priviben megadom a Szibériai címem..       
 Zé':        
 Krammerka: Keress!!!Mind1 hol,s mikor!!!
- 

krammerka őstag Sajnálom,de nem felel meg a feltételeknek egyik screen sem,hiányzik a cpu-z/ram fülecske(és ez nem kötekedés hangsúlyozom) Zé Mester: amit Te művelsz..............le a kalappal.Ezt már akkor is néztem,és megjegyeztem,amikor az E1200-as cerkával felkerültem a vilárekord adatbázisra,de sokáig nem örülhettem,mert le lettem taszajtva onnan qrva gyorsan  
- 

Zé_Mester őstag válasz  subaruwrc

üzenetére subaruwrc

üzenetérenyehehe  jég meg lég között van egy kisebb szakadék   
 amúgy már régebbi eredmény, csak gondoltam berakom hogy serito és lipi67 kollega kicsit nyoszorogtatva legyen, nehogy már jólérezzék magukat am szatesz ügyködte az eredményt, úgyhogy az ő érdeme. 
 én akkor épp......a franc tudja mit csináltam de ott voltam a közelbe hogy sugározzam a pozitív energiáimat de ott voltam a közelbe hogy sugározzam a pozitív energiáimat 
- 

szilva01 őstag qrv@ gép nem indul el 4.2ghz felett, setfsb-hez meg nem találom melyik kód kell az alaplapomhoz      
- 

Zé_Mester őstag a 6GHz már nem léggel készül el  az már túllő minden elmegyógyintézet beutaló lapján az már túllő minden elmegyógyintézet beutaló lapján   oda már jég/nitró kell, léggel lehetetlen, max ha kiköltözöl az északi sarkra, vagy szibériába és a teraszon nekiesel a cuccnak  akkor még a gyári cooler is elég lenne akkor még a gyári cooler is elég lenne de egy kis ízelítő, és ez még koránt sem a vége, a jövőhéten valszeg meglessz   
 E8600 @ 9,5x630FSB -->> 5985MHz
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rap, Hip-hop 90'
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Update 10.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nagyon szép eredmény, Grat!
 Nagyon szép eredmény, Grat!   köszi lipi haver..
  köszi lipi haver..   ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 gondoltam nyomok egy FSB-t ...
  gondoltam nyomok egy FSB-t ...