- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
For ALL.
mit tudtok,hallottatok az alacsony vid-es E2140 procikról ?
mennyire jók ? -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1997 üzenetére
Jó reggelt!
Picit játszottam az új 2180-assal.Feszt nem emeltem,FSB-t se toltam az égig,de..VID-je alatt kapásból hozta 2,9GHz-et(hozna többet is,de ezt legalább MINDEN lapban tudni fogja)A hő..az a lényeg.22-23°-os szoba,zárt ház és a magok..[tetszik!Korrekt nagyon]
-
válasz
h.adam.92 #1991 üzenetére
igen igen
csak néha elfelejti az ember,milyen jó volt amikor 3GHz-en tudta járatni a prociját.
pedig nem hajtja szét a legtöbb user a procit,inkább jó 24/7 beállitásokat keres.
a tuning E2140-t is 3.2GHz-en járattam 24/7-ben.
amikor dolgozni kellett vmit akkor feltoltam 3.6-ra.
tesztekre meg,ami kifért a csövönigen igen,jó az az 1.1GHz plusz.
most jut eszembe.
nem volt nálam 2 napot sem az E6300
dejavu-m van. vmi megint elkezdődött ?. -
válasz
h.adam.92 #1981 üzenetére
nem tul szerencsés proci,nincs annyira megáldva tuniggal.
azért ne add felAggregátor: adtam én neki mindeféle feszt már,de hiába.
végülis már mindegy mert már nincs nálam a proci.
most egy E2160 van nálam,de az meg ugy néz ki FSB wall-os lesz
egy darabig el leszek azzal is. -
lipi67
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
-
dakness
csendes tag
sziasztok szeretném ha tudnátok nekem segiteni a cpu húzásomban counter-strike sourcee fps játékkal játszom és kevés az fps em:S és ezért szeretném húzni procim adatai:.CPU típusa DualCore Intel Celeron E1200, 1600 MHz (8 x 200)
CPU alias Conroe-512
alaplapom :. Alaplap azonosítója 63-0302-000010-00101111-080207-945GC$A0825000_BIOS DATE: 08/02/07 14:18:53 VER: 08.00.10
Alaplap neve Asus P5G-MX nagyon megköszönném ha segitenétek köszi -
barnam_
nagyúr
Sokáig a lepisáltam a Wc ülőkét,de amióta rájöttem..ráülök,cigi,kávé..
Hát Te kész vagy(#1970) akoska07:
Emelhetsz az Mch és FSB VTT feszen is, pár mhz-t javít. Meg az se mindegy mennyire melegszik a NB. Amúgy én csodát nem várnék az E6xxx-től, bőven jó egy olyan procitól 530-550 fsb. -
dakness
csendes tag
noss tudna valaki segitséget nyújtani nekem
amugy gAymer ismerlek ám public ról
xd esetleg te tudnál nekem segíteni ?
ha igen akor kérlek vegyél fel steam ra steam:. marci1314 vegyél fel köszi
-
dakness
csendes tag
válasz
krammerka #50 üzenetére
sziasztok szeretném ha tudnátok nekem segiteni a cpu húzásomban counter-strike sourcee fps játékkal játszom és kevés az fps em:S és ezért szeretném húzni procim adatai:.CPU típusa DualCore Intel Celeron E1200, 1600 MHz (8 x 200)
CPU alias Conroe-512
alaplapom :. Alaplap azonosítója 63-0302-000010-00101111-080207-945GC$A0825000_BIOS DATE: 08/02/07 14:18:53 VER: 08.00.10
Alaplap neve Asus P5G-MX nagyon megköszönném ha segitenétek köszi -
-
Zájec
veterán
én feladnám az apró-kba 8-9k-ért
lipi és mindenki
::
erröl a rendezvényröl hallotatok már ? ::: Gigabyte GO OC 2009
most szervezkedünk , hogy menjük el nézelödni , dumcsizni , minél több PH-s user jöjjön el aki tuning fun !! ( serito is eljön , Zé_mester is , toyone is.. akik az elmúlt pár órában jelezték a szándékukat )
mit szóltok hozzá ? ott a helyünk
-
Zájec
veterán
az asus hütöted 5-6k-ért elkótyavetélnéd?? az többet ér nem ? mennyi annak az ára most a boltba ?
a tuniq tower 120-t eladtam , kellett a lové a kóráj7-hez , hogy jól jöjjön ki a biznisz...
meg amúgyis nem volt kompatibilis az 1366 foglalattal ... -
válasz
akoska07 #1974 üzenetére
na adtam neki egy "kis" feszt.
néztem 1.8V-al is.
541 FSB bebootolt,aztán amikor nyitogatni akartam ezt azt,akkor kifagyott.
2.0V-al nem kinoznám,oda már ennél is extrémebb hütés kellene.
és sajnálnám is,ha megdöglene,pont nálamaz a baj,nem lettem okosabb,hogy mi adta fel,deszka vagy proci.
kéne vmi olyan proci ami tuti megy 560-570 FSB-t és azt beledobni a gépbe.
akkor tudnám kizárni,hogy deszka vagy proci volt a bűnös.
vagy ezt a procit bedobni olyan deszkába ami tuti megy 560 feletti FSB-t. -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #1968 üzenetére
Sokáig a lepisáltam a Wc ülőkét,de amióta rájöttem..ráülök,cigi,kávé..
Van egyenlőre is.pl.Ha a 2180-a procimat felhúztam 3GHz-re,megközelítőleg egyenlőre vizsgázott a 8400-zal everest cpu queen-en.
Ja!!!!!!!!!!!!
Eladtam a 8400-est.Holnap este már 2180-am lesz.egyelőre jó lesz,míg nem találok vhol krammerkáéval egyenlő értékü procit.akoska07:Gyááááááááá!1,8v?Belelendülül
hajrá!!! -
-
h.adam.92
őstag
Hello!
Ma én is próbáltam ügyeskedni
E6320 alap feszen 2.8GHz. Majd még holnap folytatom
-
-
krammerka
őstag
Sziasztok!!!
Asszem megvan a vége alapfeszen a 8400-nak:4050MHz
-
-
lipi67
nagyúr
Úgy gondoltam,hogy a bika hűtővel(mivel direktbe hűti a procit,s nem közvetve-ház-)spórolhatok.15k körül megvan,az asust elkótyavetyélem 5-6k-ért,így 9k-ból megúszom.Ha házat is cserélnék és hűtőt is(én a mu2-t 12k!!!-ért láttam!akkor ott buknék rögtön6-7k-t,meg a házzal megint annyit.
-kérdés:mit mennyiért tudok beszerezni..-engusz-ba van minden hitem.
Ha már itt atrtunk!
Mi lett a tuning towereddel?Az jó volt,mert csavaros volt..Üdv Aggregátor!Jó lett a polírod!!!!
-
Zájec
veterán
nem kell postázni , probálj meg valami személyes átvételt megbeszélni...
"Lehet,h mégis beruházok egy 120-as eXtreme-re,s kitart pár évig"
nemértelek komolyan , nincs anyagi keret de azért vennél 18-20k-ért TRUE120-tamikor 12-ért van olyan ami jobb is tud lenni... és olcsóbb ugye....
most ezekután szerinted ? mit gondolok
néhe nehézkes vagy barátom -
lipi67
nagyúr
A fogaskerekes nem semmi,valóban kemény meló lehetett!
Emlékszel,h abittal mit szívtunk..?Lényeg akkor a 2 kapcsoló meg a kb 63%,hogy kijöjjön a kb 0,8-as érték.
-apróba azért nem,mert kukutyinfalvára nem akarok postázni egy bazi nagy dobozt..MostEngusz méricskél nekem.Ha hűtőt cserélnék,a ház mérete nem lenne probléma.Néztem a mugen2-t,jó példány.Lehet,h mégis beruházok egy 120-as eXtreme-re,s kitart pár évig.Az asust meg-ahogy magam ismerem-elkótyavetyélem,pedig nem kellene..ÁÁÁÁÁÁ.Farsang.Ne tudjátok!Bogimnak 2 napja jelmezt varrok!Beszarás.Útálom már,elegem van az egészből(a suli határozza meg,hogy mit kell-egységes-,csak tudnám,h mi értelme van így. -
krammerka
őstag
Jó reggelt!!
Én is kerestem már ezeket a beállítási lehetőségeket amiket Lipi barátom említett,de sokra nem jutottam.
1.30v cpu termination és hozzá 0.81-0.82v cpu ref.meg az mch reference-et lejebb vinni 0.74v köré , ha jól emlékszem
( 0.76 alap)
Minek a függvénye az ,hogy pl 1,3V-hoz mekkora a cpu ref,mch ref?
Ez a deszka már kicsit több tudást igényel mint amennyi az én fejemben vanBagira barátunk is beszerzett egy UD3R-t,lesz tapasztalat remélem,amit megoszthatunk egymás közt
Ákoska:délután felrakom,a sajátom is elmaradt.................
-
Zájec
veterán
igen , jól mondod
az ! páldául 1.30v cpu termination és hozzá 0.81-0.82v cpu ref.meg az mch reference-et lejebb vinni 0.74v köré , ha jól emlékszem
( 0.76 alap)
miért nem hirdeted meg az aprók közt itt a PH-n
( házat ,kúlert )
(#1940) h.adam.92 .:: köszi
megdolgoztam vele
a 2fogaskerék kimunkálása sem volt piskota ,, melós volt
-
nem a legtuningosabb darab,de nem rossz.
sztem sokkal feljebb már nem fog menni 1.3V-on,messzi még a 3.6GHz.
lehet hogy van még benne,majd talán később megnézem.560FSB már tetszene.
pláne 1:1.
néztem 6-os és 7-es szorzóval is.
540-nél vmi eldobja magát,mindkét szorzóval.
ebből arra következtetnék,hogy a deszka lesz a szük keresztmetszet.
egyformán ment az FSB mindkét szorzóval,ezért gondolnám. -
Hi all!
gondoltam beszerzek egy E6300 procit,egy darabig el leszek vele.
A Konfig:
Gigabyte P35 DS3
C2D E6300 Vid: 1.325
2*1Gb OCZ Reaper 1066MHzegyenlőre ennyi,majd még tesztelgetek.
535 körül lesz sztem a max fsb,majd megnézem azt is.mennyi FSB-t tudnak ezek a DS3 deszkák ?
-
lipi67
nagyúr
A cpu termination és CPU reference gigánál az kb VTT és gtxx%-os kütyü abit megfelelője?
-nekem úgy tűnik.-Procit még nem is húztam!!!majd ha lesz lesz ramom ami megy,lesz hűtőm amit bárhogy feltehetek..A baj az,hogy eladni semmit se tudok itt..Nincs lé senkinek.A gépek amiket csinálok,kodegány táp,gagyi ház,gyári hűtő,s nagy sz ha már 5200-es proci kell..
Nagy házvra zavar a tápom eszement sok kábele.Házat se kellene cserélnem(ez szép,új)csak a sok kábel.Gondoltam,veszek egy modulárist,de 4,6év garival(s minden tartozékával)egy hibátlan vx450-et nem adok el 10k-ért.Ráadásúl a hx450-es úgy eltünt.Az 520-asmeg kva drága
-
Zájec
veterán
(#1936) krammerka :: űdvözletem ! próbálok közérdekü információval szolgálni , hátha segit valamit a többi user barátomnak
(#1937) lipi67 :: a méret motivál , de minek akkora, ami még nem is lenne baj , de látod hogy kétszer annyiba kerül.... ez már viszont baj.... mert mondjuk ha még 15-16k-ért adnák,, akkor még talán....
inkább az árából vennél egy Rebel9 eco-t és egy mugen2-t , az megvan 22-23k -ból... és van hozzá már egy erös hötöd is... szerintem ha eladnád az asus hütödet és tt házat , akkor már ki jönne az éra nagyjából... de ha nagy ház és hütö kell akkor az 33k. minimum.. te választásod...mindkettö jó döntés , de az utobbit a pénztárca jobban megérzi ....
-
lipi67
nagyúr
Rátapintottál.Igen,a méret motivált pontosan.Chieftec lett volna,de az kva drága,s ami nem ronda,az táppal van,az meg nem kellene már.A képek meggyőzőek,gratula!
Csak Nektek ott van a kis kütyü(ha még megvan az ee,s nincs egy WoWfüggő fiad..Itt,Nem lehet megtenni,hogy akár 3-4 órát is pihenjen a gép..Meg..Hol vagyok én olyan ügyes?Abból,nem sok jó lenne ha én nekikezdenék.Azért agyalok!
Ja!Köszi! -
Zájec
veterán
szerintem a Rebel12 egy kicsit nagy és nem éri meg az árát mert kb 20k...
nem lesz vizhütésed , minnek akkora barlang..nem használnád ki,...
én tökéletesen elférek a Rebel 9 -be... az sem pici ...
inkább vegyél 10k-ért Rebel 9 economy-t... és abba tegyél megfelelö ventiket. elöre 2db 12cm, hátra 2db 8cm-s, plussz a táp szivja ki a meleg levegöt.....
nálam ez a helyzet erömüház ügyben ... :::[ link]
és amikor barkácsolok :: [ link]
ezek még az elözö platformnál készült képek , még a stock kúler-al... -
Zájec
veterán
a 775-re ugyanez a módszer... annyi a külömbség hogy 2-3mm-el kijebb van a rögzités az 1366-nál.... amúgy ugyanúgy kell felszerelni , ami végülis annyira nem vészes, mert csak le kell szedni a backpanel-t, meglazitani a procileszórito 4db csavara-anyáját , felcsavarozni a mugen2 backpanelját , majd a hütöt felcsavarozni a lap hátulja felöl.. ennyi ... nem vészes, de kézbe kell venni a dologot a szerelésnél... odafigyelni..
ha már fentvan a hütö akkor nagyon klassz... csak mig felcsavarozod , addig nagyon kell tartani a lapot , meg a csavarhúzot , szépen meg kell húzni hogy meglegyen a leszoritás...
de ez a magam(-unk) fajta usereknek nem jelent technikai problémát -
Zájec
veterán
a hűtés témával kapcsolatban... :::
tegnapelött beszereztem egy scythe mugen2 hütöt...
( a bolti ára 12.5k ,, de én HSM kollégától vettem 10k-ért.... )az elözö tesztek alapján nagyon ütös hütöröl van szó , szinte trónkövetelö.....
ami ugye elég nehéz, mivel a TRUE120 nem kispályás királyhütö....
a külföldi tesztek :: [ TRUE120 vs mugen2 ] és [ mugen2 és a többiek ]a hütö bordázata elég sürü , látszik is hogy kicsi légmozgánál nem tud érvényesülni annyira mint a nagyobb ellenfelei...... de ha van légmozgás akkor nagyon megjön az ereje... és nem kismértékben.... nagyon megfogja a quad procit is ha bekapcsolom a 8magot,, az már nagyon tud füteni , de a hütö mégis keményen megfogja...
le kalappal, kiváló cuccot csináltak a japán scythe-ék...
sokat kisérleteztek vele, mikor milyen a hatásfoka és a hangja...
itt egy kép a prototipuskról... :::[link]
itt vannak 8-10 heatpipe-s verziók is , de valamiért mégis a mostani volt a meggyözö , és ez került a kereskedelmi forgalomban.... lehet hogy a 8-10 heatpipe-nél már nem volt akkora értékelhetö változás az 5heatpipe-hoz képest....kb. ez a személyes tapasztalatom is... most bekapcsoltam a ház ventiket,,
olyan a házam mint egy rossz barlang..... hát mintmodjak ,, kibaxottul hüt..
egyenlöre csak amáluk a hatásfokán , és eszmésztem az alacsony höfokokat....krammerka :: ha aktuális nálad a hütövásárlás , akkor ezt ajánlom neked, az ára elfogadható 12k ( a többihez képest ) és nagyon jól teljesit...
-
Benyadapro
tag
Csak ugy hasraütés szerűen!
birja a kis p5b! -
krammerka
őstag
Teszteltem egy kicsit ismét:4014MHz alapfeszen
-
krammerka
őstag
válasz
Gyuri27 #1915 üzenetére
E5200 is jó lessz nállam is sztem,csak azon meg gyári hűtés van,azt végképp nem bírom feszelni,csak minimálisan.Viszont 1,15V a Vid
Bár ez sem mérvadó,a 8400 1,235V és alapofeszen megy 4GHz-t,a Cerka(megváltam tőle)1,35V Vid-del ment mint atom.
A hűtést meg olyat kellene vennem,amit tudni lehet,hogy elfér a Giga lapon,mert elég szűkös a hely.
A Vendettáról meg nagyon jó tesztet olvastam,azért gondoltam rá.
Most a Real Temp alapján 32-33 fokosak a magok.Prime alatt volt 58-60 fok 4GHz-n,MX-2es pasztával.E2180 elment már?
Jó kis széria volt az,kár hogy már nem lehet kapni..................... -
krammerka
őstag
válasz
Bagira01 #1908 üzenetére
Alapfeszen megvan a vége egyenlőre:3969MHz
Nem rossz páros az UD3R/E8400
A 7400-ast eladtam 26k-ért.Kell vennem egy normális hűtést...............,de mit?
OCZ Vendettáról olvastam elég meggyőző tesztet.Elhoztad a Q9450-et????
Nekem is szólt a srác,csak az már sok volt.................. -
krammerka
őstag
Üdv!!!!
Megint jól eltüntem
,de visszatértem.
Gépújjítás volt az elmúlt időszakban nállam,de most már talán összaállt a dolog.
EP45-UD3R/E8400/Kingmax 1066 (jelenleg alapfeszes tesztnél tartok vele 3825MHz)
A másik masinámba átkerült a jó kis G33-as deszka,és kapott bele egy E5200-at
Ezt még nem teszteltem,de a VID biztató 1,15V -
nem semmi cuccok ezek,dobáljátok a szebbnél szebb eredményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest