Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
vid érték azért nincs mert nincs annyi hely.
de nyugodtan meg lehet beszélni melyik legyen, ViD vs Low voltage.
addig amig nem mondom azt hogy ennyi,nincs tovább,addig lehet változtatgatni.Másik kérdés, hogy a valós feszek ezek, vagy az amit az user a biosban beállit?
természetesen valós feszek.
az user dolga hogy beálltisa ugy a feszt,attól függetlenül merre mennyit droppol a lap.
ugyanugy ahogy az intel táblázatban.
fentebb irtam,ugynazok a szabályok érvényesek az amd listára is.Amugy meg Sziasztok!

-
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
...és az nem lenne jó megoldás, ha lenne egy "alulfeszes clock" menüpont, és kinek hogy: vagy 0.8-1.0V-s eredmény, vagy alapórajeles alulfesz-értékfeltüntetős...persze ugyanabba a rublikába kerülnének-feltüntetve a feszt, és a frekit...
......#2105-Bon3ss: nekem végülis megfelel az 1 óra is...
...csak egy kicsit félek attól, hogy "sokan" ezért nem produkálnak majd eredményt...
... -
Str8 sk8r
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
...az 1 voltos húzás, nekem nem fog menni...Windsor magos 1.4Vid a gyári ajánlott, és sehogy nem tudok lemenni vele 1.2V alá...
......a hütésnél jó ötletnek tartom én is a hőmérsékletek kiírását, sőt a tuningeredményeknél is érdekes lenne...
...a prime95-1-2 óra szerintem is megfelelne, a másik(BON álltal) említett terheléstesztet még nem volt alkalmam próbálni...
-
krammerka
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
E5200 is jó lessz nállam is sztem,csak azon meg gyári hűtés van,azt végképp nem bírom feszelni,csak minimálisan.Viszont 1,15V a Vid
Bár ez sem mérvadó,a 8400 1,235V és alapofeszen megy 4GHz-t,a Cerka(megváltam tőle
)1,35V Vid-del ment mint atom.A hűtést meg olyat kellene vennem,amit tudni lehet,hogy elfér a Giga lapon,mert elég szűkös a hely.
A Vendettáról meg nagyon jó tesztet olvastam,azért gondoltam rá.
Most a Real Temp alapján 32-33 fokosak a magok.Prime alatt volt 58-60 fok 4GHz-n,MX-2es pasztával.E2180 elment már?
Jó kis széria volt az,kár hogy már nem lehet kapni.....................
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kb 2 hónapja nem játszottam semmi multit. 
nem lesz rossz kis proci netezésre

...
...csak egy kicsit félek attól, hogy "sokan" ezért nem produkálnak majd eredményt...
...
...