Legfrissebb anyagok
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
A cpu termination és CPU reference gigánál az kb VTT és gtxx%-os kütyü abit megfelelője?
-nekem úgy tűnik.-Procit még nem is húztam!!!majd ha lesz lesz ramom ami megy,lesz hűtőm amit bárhogy feltehetek..A baj az,hogy eladni semmit se tudok itt..Nincs lé senkinek.A gépek amiket csinálok,kodegány táp,gagyi ház,gyári hűtő,s nagy sz ha már 5200-es proci kell..
Nagy házvra zavar a tápom eszement sok kábele.Házat se kellene cserélnem(ez szép,új)csak a sok kábel.Gondoltam,veszek egy modulárist,de 4,6év garival(s minden tartozékával)egy hibátlan vx450-et nem adok el 10k-ért.Ráadásúl a hx450-es úgy eltünt.Az 520-asmeg kva drága
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest