- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Petinél 1150-es van most úgy látom.Olyan van nálad is?
Á! 2,1V-on 1100 is jó!2,2 -2,3V.Gyártó szerint is adhatsz 2,3V-ot nekik.Azon..ha menne 1200-on,már jó is lenne nekem
(4db)
Lap-lap.Ezért csaltam meg az Abitomat(meg ugye meg is hóttak),mert istenítették az ud3-as szériqa memkezelésést.Ha szombaton a Mushkin 2v-on 1:1-ben megy vele1066-ot..elhiszem,hogy jó deszka.ha húzod a ramokat:
1:1-be automatikusan a performance level 8 körül van.Viszont..Ha vissza van osztva,sok lap leveszi.memsettel nézd meg,s tedd 8-ra .A leg1xübb beállítás a ramnak vagy a 2:3,vagy ha nem tudodezt akkor 4:5.Ezt cpuZ szerint írtam.Na ilyen visszaosztás mellett,megnéznéd nekem ha megjkérnélek,hogy mit mennek a ramjaid 2,3v(bios)-on?
Ilyenkor az ICH-nak adj 1,6-ot s az mch-t is feszeld 1,5v fölé.Amit ilyen beállításokkal tud a ram,kb az is a vége..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest