Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
Én múltkor kaptam kölcsön 2x2Gb 800Mhz-es Geil Black Dragont és azokban is nagyot csalódtam, alig akarták vinni 2.4V az 1000Mhz-et, de hozzá teszem azt sem stabilan
A G.Skill-ek is ugyan ilyen sz@rok, bár egy fokkal jobban mennek mint a Geil-ek, de csak azért szerintem mert 1066-os
A régi mezei CSX CEC 2x1Gb 1066-os kitem pl:stabilan tudták 2.1V-on az 1200Mhz-et, azok árukhoz képest jó ramok szerintem
De viszont ami most van OCZ Reaper HPC rev.2-sem azokban kellemeset csalódtam és neked is csak ajánlani tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi