Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hát..ezt rajtad kívül senki sem tudhatja jobban.Lehet valamire nem figyeltél oda,nem tudom..

Én meg..Olyan ez a pc-s dolog mint a hifi.Erősen hajlok a felé,hogy szórakozásnak,szintetikus teszteknek ok,de...
Ilyen olyan giga,maximus,stb..szuper ram meg vizes blokkok,s kvra értelmetlen.
Ha használod a gépet,mind1,h 965-ös lap,5200-es proci és kingmax ramok,kiszolgál..
Ha mindenki olyan gépet venne,amilyet ki is használ..-más világ lenne.
Persze én is imádok tökölni,tesztelni,ez ami érdekel,megnyugtat,elvonja a figyelmemet a hétköznapi bajokról,de értelme..semmi.Alig vártam a Mushkinokat.Megjött,letisztult,szép,nem csicsás mind a reaperem.Tetszett.Betettem..Kingmax veri
Na,gondoltam kevés az IP 35-E..eladtam.Vettem a csiga UD3R-t,na majd az kihajtja.Vártam nagyon.Megjött,kva szép.betettem,s 1 napos ramteszt.LÓFASZT!U.olyan szarul megy a Muskin benne.Holnap jön egy pár kingmax,megnézem azzal.(más lapban 960-at mentek(965-ös lapban..)
Ha nem hoz pluszt..Kvra nem leszek boldog,s szarok a csigabájba.Proci vszínü,h jobban menne(meg se próbáltam még)de mi a fene ramokat tegyek már alá?Nekem 2giga kevés,mert a fiam x64-es Vistát nyom(na)-vmi server miatt amit jobban kezel-,s 2giga bakfitty.
Szar kedvem van,asszem főzök valami vacsit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Arc Raiders
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hálózati / IP kamera
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő