- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hát..ezt rajtad kívül senki sem tudhatja jobban.Lehet valamire nem figyeltél oda,nem tudom..
Én meg..Olyan ez a pc-s dolog mint a hifi.Erősen hajlok a felé,hogy szórakozásnak,szintetikus teszteknek ok,de...
Ilyen olyan giga,maximus,stb..szuper ram meg vizes blokkok,s kvra értelmetlen.
Ha használod a gépet,mind1,h 965-ös lap,5200-es proci és kingmax ramok,kiszolgál..
Ha mindenki olyan gépet venne,amilyet ki is használ..-más világ lenne.
Persze én is imádok tökölni,tesztelni,ez ami érdekel,megnyugtat,elvonja a figyelmemet a hétköznapi bajokról,de értelme..semmi.Alig vártam a Mushkinokat.Megjött,letisztult,szép,nem csicsás mind a reaperem.Tetszett.Betettem..Kingmax veri
Na,gondoltam kevés az IP 35-E..eladtam.Vettem a csiga UD3R-t,na majd az kihajtja.Vártam nagyon.Megjött,kva szép.betettem,s 1 napos ramteszt.LÓFASZT!U.olyan szarul megy a Muskin benne.Holnap jön egy pár kingmax,megnézem azzal.(más lapban 960-at mentek(965-ös lapban..)
Ha nem hoz pluszt..Kvra nem leszek boldog,s szarok a csigabájba.Proci vszínü,h jobban menne(meg se próbáltam még)de mi a fene ramokat tegyek már alá?Nekem 2giga kevés,mert a fiam x64-es Vistát nyom(na)-vmi server miatt amit jobban kezel-,s 2giga bakfitty.
Szar kedvem van,asszem főzök valami vacsit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest