Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12774 üzenetére
Amugy félre ne érts.Én nem vagyon amd ellen.Soha nem voltam semmilyen párti komolyabban.Vga-ba is volt ati is meg nvidia is,nekem mindkettő jó.Hol ezen vagyok,hol a másikon,bár vga-t nem cserélgetek olyan sűrűn,de valahogy amd még se áll hozzám közel.Nem tudom miért amugy.Ez olyan mikor nem szeretsz egy ételt,pedig még nem is kóstoltad.De valahogy nem is akarod megkóstolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen routert?
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Apple MacBook
- Suzuki topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest