- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
barnam_ #12759 üzenetére
Kicsit 40k alatt.Tudom nem éri meg de így hogy jó árba elment az e5200,és 2 részletbe ide adták az e8600ES-t,így nekem megéri.Már csak kíváncsiságból is mert nem volt még ES tesztelői procim.Ez ügye üzletbe nem kapható,és válogatott lapkás.Közel se fog úgy menni mint a 2 utolsó e8400-m,tehát nem 1.072v-on lessz 4ghz,de azért ez is 1.20 alatt viszi a 4ghz-t,nekem meg az elég.Filóztam a quad-on de ha tényleg felesleges akkor minek 4 mag.Nem dolgozok,tömörítek,stb a géppel,csak net,film,zene,játék-ra kell.Igazából ez az e5200 is jó volt mindenre tuningal,de legalább lessz megint mit tesztelni,nyúzni.Pénteken már itt lessz nálam,ha minden igaz.Na hát ez van.Mindeggy,mert úgy se birok lenyugodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest