- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12621 üzenetére
Sajna nem ismerem a játékokat, de Aggregátornak igaza lehet, Ő biztos ért hozzájuk. A q9400-es 2,66-on elég volt 4850-hez lazán, ez is elég alapon 4870 alá szerintem. (dmarkokban hiába húztam a procit (csak a procit) érdemi változás nem nagyon volt a vga pontszámban (igaz, nálam sokszor kálvária volt a dmarkok alatt).
Ha a procid 1v körül megy 3,4-3,5 Ghz-et..szerintem az 4870 alá tuti elég. Ha meg olyan a játék, hogy kevés lenne, gondolom akkor a 4870 is kevésnek bizonyulna.. Persze ezt csak gondolom, sajnos valóban fogalmam sincs...(#12624) darál0w:
Ez fájt! Először mobilbudi, utána új szemek, meg idegrendszer..Ja..és persze egy új fej is kellene majd neki, mert ha megtenné , azt meg én ütném szét
Komolyan: Bőven sok az is amit így gép előtt tölt, pénz sincs notira, s a fontossági sorrend is más... Majd menj már ki a búzára elé, vidd haza, nyaraljon már egy kicsit Nálad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bundle topik
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple MacBook
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest