Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67
üzenetére
Én meg a markokkal nem vagyok jóban.
Szal én meg azokról nem tudok nyilatkozni..Sztem a ~3,4Ghz meglenne akár 1V körül is, holnap majd próbálgatom, ma már nem, megyek alukálni.
Hát köszönöm a segítségeket. Majd próbálgatom még, aztán majd eldől, hogy mi lesz ebből az egészből.
Ha nem játszanék szinte semmit, akkor már eldöntöttem volna, így kicsit nehéz dönteni.
Mondjuk van abban valami amit mondasz. 3,5Ghz és a 3,9Ghz között semmi különbség nem volt DiRT2-ben... Szinte semmi, talán 1-2 Fps, ahol volt valami effect, füst vagy ilyesmi...Nah, majd holnap jelentkezem valamikor, hogy mire jutottam. Jó éjt Nektek !

Új hozzászólás Aktív témák
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Robotporszívók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Delta Force (2024)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szal én meg azokról nem tudok nyilatkozni..
Mondjuk van abban valami amit mondasz. 3,5Ghz és a 3,9Ghz között semmi különbség nem volt DiRT2-ben... Szinte semmi, talán 1-2 Fps, ahol volt valami effect, füst vagy ilyesmi...