Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
-
Cr00py
senior tag
válasz
Redneck #69847 üzenetére
Viszont arra figyelj majd ha launch options-be is szeretnél beiktatni akár cfg file-t, akkor ott is a + előjelet használd.
Az előzőekhez visszatérve tehát: +exec gipszjakab.cfg ( a név tetszőlegesen variálható. )Az alap config.cfg file végére is beírhatod akár, ha nem akarod külön launch options-be ( ez opcionális )
A cfg fájlokat pedig érdemes, sőt ajánlott írásvédetté tenni, illetve ha már megvan a saját configod, akkor azt kimenteni a biztonság kedvéért.
Én az egész 730 mappát ki szoktam menteni. ( Steam/userdata/ < itt az account id van - többnyire csak számok - / bentebb pedig a 730 - ez a csgo appid-je - mappa. )
Ha több fiókot használsz egy gépen, akkor itt több mappa lesz. ( Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik a tied, akkor nézd meg a tradelinkedet.. ott is az a számsor szerepel benne. )
-
vaakuum
addikt
Az nomrális, hogy ha ablak nélküli teljes képernyőn van a játék, akkor fehér színben villog néha a képernyő? Random időközönként, de 5 másodpercenként legalább egyszer. Windowed fullscreenben nem csinálja.
AMD 580-as kártya. Driver hiba lehet? -
Redneck
nagyúr
válasz
ArthurShelby #69846 üzenetére
Miután beírtad az indítási parancsokat, és a játékban is mindent beállítottál, hozz létre egy saját config fájlt, tetszőleges néven. Utána ezt is hozzáadhatod az indítási parancsokhoz.
Konzolba ezzel hozhatod létre:
host_writeconfig gipszjakabEzzel aktiválhatod, és indítási parancsba is beírhatod.
exec gipszjakab.cfgSzerk:
Elnézést, nem vettem észre, hogy megtaláltad. -
ArthurShelby
addikt
válasz
Tewe013 #69845 üzenetére
Uh, de nagy láma vagyok...Én belekattintottam, csak nem jelez semmit vissza, hogy már szerkeszthető, és nyomjak meg egy gombot. Egyébként a Home jó ötlet.
Köszi a segítséget!
Másik:
Nem találtam ilyen fájlt, hogy "autoexec.cfg", amit módosítani lehetne, és oda beírni a parancsokat. Ezt nekem kéne létre hozni?
(a steam mappában kerestem, de csak a cs1.6 mappában van ilyen fájl, amiben "exec violence.cfg" található, a violence.cfg meg üres)Szerk:
Csak google-zni kell, és megtaláltam, hogy létre kell hozni, nincs ilyen alapból. [link] -
Tewe013
őstag
válasz
ArthurShelby #69843 üzenetére
"Átfedés: Steam->Beállítások->Játékban->Átfedés"
Nálam alatta ott van egy olyan rész, hogy "Átfedés-gyorsbillentyűk" -
Redneck
nagyúr
válasz
ArthurShelby #69843 üzenetére
Pedig a beállításokban az átfedés gombja is beállítható, én Homera raktam. Ott lesz az.
SmiTH90's:
Bocs hogy hülyén fogalmaztam. A net graph 3 zavar, ezért 0, és ha akarom benyomom az OSD-t. -
ArthurShelby
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Amit akkor ez alapján használok: -novid -nojoy -freq 60 +cl_forcepreload 1
Mert:
"-rate 786432 = rate beállítás, de ez alapból ennyin van szóval nincs értelme"
-tickrate 128 = ha saját szervert csinálsz akkor az 128ticken fog futni (nem csinálok saját szervert)
-preload helyett elvileg a +cl_forcepreload 1 kell"Átfedés: Steam->Beállítások->Játékban->Átfedés"
Itt csak ki tudom kapcsolni, de én a shift+tab-ot szeretném átállítani, amit nem tudok.
-
Redneck
nagyúr
válasz
#58682368 #69840 üzenetére
Az én esetem speciális a G-Sync miatt. Max fps mínusz 3. Nálam annyit is ir az OSD, net graph 0, engem zavar.
Amúgy igaz, havernál is 64-re raktam a gagyi gépen mikor beüzemeltük másodiknak. Úgy volt a legfolyamatosabb. Valószínűleg valami frame bufferrel kapcsolatos.
-
törölt tag
válasz
Redneck #69838 üzenetére
A max. valóban annyi amekkora érték meg van adva, de a min. kevesebb. Például, ha stabil 240 FPS-t akarsz elérni, akkor 244-et kell megadni és a min. 240 lesz.
Próbáld ki azt, hogy a freq értéke + 4-et adsz meg maxfpsnek. Sokkal folyamatosabb lesz a kép. Ha a freq értékét adod meg, akkor több drop lesz.
vaakuum: Sajnos nem.
-
vaakuum
addikt
Help pls!
A távcsöves fegyvereknél be lehet azt állítani, hogy gombnyomásig nézzen a távcsőbe, ne pedig kapcsolgasson?
-
Redneck
nagyúr
Már azt hittem csináltak valamit a játékkal, azért van ennyi új hozzászólás...
Mondjuk például ezeket az indítási opciókat két kattintással berakhatnák a Beállításokba, és nem kéne manuálisan beírni.
SmiTH90's:
Nálam nem veszi le, annyi a max amit beírok, de nekem is rémlik ilyesmi. Nem külső programos limittel vesz le? -
Tewe013
őstag
válasz
Tewe013 #69831 üzenetére
A rate-hez hülyeséget írtam azt a feltöltési sebességed alapján állítsd be:
0.5 Mbps - rate 65536
1 Mbps - rate 131072
1.5 Mbps - rate 196608 (alapértelmezett érték)
2 Mbps - rate 262144
2.5 Mbps - rate 327680
3 Mbps - rate 393216
3.5 Mbps - rate 458752
4 Mbps - rate 524288
4.5 Mbps - rate 589824
5 Mbps - rate 655360
5.5 Mbps - rate 720896
6 Mbps - rate 786432Nagyobbat nem ajánlott állítani, mert csomagvesztéshez vezethet.
-
expander
senior tag
válasz
#58682368 #69830 üzenetére
SmiTH90's elolvastam, de meg mindig nem letezik olyan, hogy minimum fps. maximalni tudod a jatek altal legeneralt kepkockak szamat, az altalam emlitett paranccsal, akar tobb modon is.
(egyebkent nalam fps_max 300 van, es 299-nel akad ki, szoval nemtudom honnan jon ez a -5)
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #69829 üzenetére
-console
Engedélyezi a konzolt.
-novid
A játék eleji videót kapcsolja ki.
-nojoy
Megszünteti a joystick támogatást (egy kevés plusz fps is elérhető vele).
-freq 60
A képfrissítési frekvenciát határozza meg.
-preload
Betölti előre a pálya modelljeit.
-tickrate 128
128 tick-en futtatja a szervereket.
-rate 786432
A maximális internetsebességet teszi lehetővé. -
Tewe013
őstag
válasz
ArthurShelby #69829 üzenetére
-console = megnyitja a console-t amikor elindul a játék
-novid = egyből bejön a játék nincs előtte valve önreklám
-nojoy = 100 éve még talán volt értelme most nem csinál semmit
-freq 60 = 60-ra állítja a refresh rate-t alapból is azon van 99%-ban, úgyhogy nincs sok értelme
-preload = előre betölti a mapot, hosszabb betöltési idő, talán segít valamit az FPS-en
-tickrate 128 = ha saját szervert csinálsz akkor az 128ticken fog futni
-rate 786432 = rate beállítás, de ez alapból ennyin van szóval nincs értelmeÁtfedés: Steam->Beállítások->Játékban->Átfedés
-
ArthurShelby
addikt
válasz
#58682368 #69824 üzenetére
Köszönöm!
"-console -novid -nojoy -freq 60 -preload -tickrate 128 -rate 786432"
Az indítási opciókat is elmagyarázod, hogy mit jelent?
A steam, és a csgo miért 32bites? Vagy csak én rontottam el anno valamit a telepítésnél? Kihasználnám a 16GB ramomat.
Az átfedésre nem lehet valahogy más billentyű kombinációt kiosztani, mert ez így nagyon rossz. Épp lappangok, de meg szeretném nézni, hogy még hány ellenfél maradt életben, és erre behoz mást.
Tudom, hogy ki lehet kapcsolni, csak pár funkció (pl chat) közben hasznos lenne. -
törölt tag
válasz
ArthurShelby #69822 üzenetére
Az indítási opciókhoz ezt másold be:
-console -novid -nojoy -freq 60 -preload -tickrate 128 -rate 786432
Indítsd el a játékot, majd a consoleba írd be ezeket:
bind 0 "toggleconsole"
A nullával fogod tudni megnyitni a consolet.
bind - "toggleconsole"
A kötőjellel tudod megnyitni a consolet, amennyiben a nullával nem tudod (pl. versengőben halottként).
bind F3 "fps_max 84"
Az F3 megnyomásával a maxfps 84 lesz (a minimum FPS-ed 80 lesz, viszont ha 80-as értéket adsz meg, akkor csak 75). Minden indításnál aktiválni kell, mert a program bezárásakor visszaáll alapértékre, ami 300.
-
mepet
addikt
válasz
ArthurShelby #69822 üzenetére
konzolba
-
mepet
addikt
válasz
ArthurShelby #69820 üzenetére
fps_max 80
-
ArthurShelby
addikt
Valahogy lehet a játékban az fps-t pl 80-nál fixálni?
Fölösleges a 120-190 és fűt is miatta a laptop. -
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Gyerekkel keresnék olyan játékot, amit tudunk együtt játszani. Létezik ebben olyan lehetőség, hogy partyban vagyunk, és úgy próbálunk meg bekerülni egy tetszőleges szerverre? Főleg a Deathmatch érdekelne.
Vagy a rendszer mindenkit totál random dobál be egy adott szerveren a két csapatba, és az esetek nagyobb részében ez nem működik?Én a source változattal játszottam utoljára évekkel ezelőtt, és nem igazán emlékszem már, ezek hogy voltak.
A fegyverek minden esetben egyformák, csak a skinek mások rajta, vagy lehet is fejlesztgeteni ezzel-azzal?Illetve látom itt is van ládamizéria. Ez automatikusan gyűlik, vagy csak valódi pénzért lehet venni?
Bocsánat a primitv kérdésekért, de az összefoglalóban erre nem találtam semmi infót, gameplayeket is hiába néztem, nem találtam olyat, ami választ ad a kérdéseimre. -
SQX_Barto
addikt
válasz
shaddy1027 #69813 üzenetére
Koszi szepen!
Egyebkent jatszotarsakat keresek, akiknek nem "derogal" bevenni egy silvert a jatekba.
-
SQX_Barto
addikt
Ez az IEM Sidney ez ladadobalos lesz?
-
ArthurShelby
addikt
Ha 4-en együtt akarunk játszani egymás ellen, azt hogy lehet megcsinálni? (mind 5v5 botokkal, mind 2v2 szárnysegéd módban)
-
lemusz
addikt
-
válasz
SQX_Barto #69807 üzenetére
Vagy: r/RecruitCS
-
törölt tag
-
SQX_Barto
addikt
Van valami ertelmes community, ahonnan lehet talalni embereket MMezni?
Nem vagyok tulzottan oda a random emberekert, amikor valaki allandoan afk vagy idiota vagy stb.. -
Tewe013
őstag
D2 in, cbble out, viszlát dragon lore.[link]
-
-
SQX_Barto
addikt
Van meg ph mix?
Vagy mar mindenki overwatch pubg stb-t jatszik?
Es egy silver 3-as beugorhat esetleg neha, ha ugy jon ki a lepes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest