Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
üzenetére
Megérkezett az 1600X de sajnos a vízhűtőhöz nem kaptam lefogatót így az Athlon x4 950 gyári hűtőjével használom. Szigorúan kétmagosítva és precision boost nélkül, hogy elbírja a kis borda amíg megérkezik a nagyhoz a keret utána mehet a menet.
Szóval így a Ryzen 1600X (2 mag 4 szál 3.6Ghz) és a HD6950 a benchmark pályán tök szép eredményeket ért el:
Ultra:
Átlag: 169FPS
Min: 29FPS
Max: 334FPS
Versengő beállítások:
Átlag: 197FPS
Max: 393FPS
Min: 33FPSAzokat a minimum FPS-eket a videókártya drivere okozza, kicsit rosszul reagálja le a füstöt. De versengőben még füstben sem megy 60 alá.
-
infectedmann
őstag
válasz
üzenetére
Az csak véletlen szerencse volt, hogy épp meccs közben kapta meg a "jutalmát". Több hét is lehet, mire valaki sorra kerül OW-ban és csak, akkor kapja meg ugye a büntetését, ha többen ugyan úgy döntenek vele kapcsolatban.
Javítsatok ki, de meccs közben azonnali bant csak, akkor oszt ki a VAC, ha valami illetéktelen módosítást, könnyen azonosítható szkriptet vagy csalást észlel futni a háttérben.
A VACnet minden egyéb esetben mikor csupán gyanús dolgot észlel, OW-ra küldi a játékost.
-
lemusz
addikt
válasz
üzenetére
Berakom ide, hogy lásd én se tippeltem másként. MIBR vs complexity-hez nem volt matricám korábbról, mert az eredeti koncepcióm az volt hogy budgetből elérni a bronz/ezüst pickemet, most meg a playoffban a kockázatminimalizáció az elgondolás, remélem nem fest majd sokkal másképp a végeredmény, igazából benne van a pakliban hogy a mibr vagy faze úgy összeszedi magát hogy meg is nyerik az egészet vagy éppen az astralisnak nem lesz akadály a faze, easy 2-0, utána meg nincs megállás... nehéz így előre megtippelni az egészet.

-
lemusz
addikt
válasz
üzenetére
Felül elődöntő NAVI, alul Astralis vagy Liquid (mivel Liquid biztosabb továbbjutó negyeddöntőben mint az Astralis, valamint bo1-ben amúgy is letudták már győzni Astralist, ezért én inkább Liquidet tippelnék, kockázatmentesebbnek tűnik), döntő meg passsz, valszeg úgy se jön be, de NAVI kockázatmentesebb pick, mint a többi szerintem.
-
-
bepken
veterán
válasz
üzenetére
ezt nem értem. nem egy haverhoz léptem be játszani, hanem indítottam menüből egy arms race vagy death match játékot és ezeknél tapasztaltam egymás után zsinórban vagy 4x
utána mondjuk volt 3-4 mm is, ott szerencsére nem dobott ki (bár ott nincs is pálya váltás)
egyébként hasonlót én még csak akkor tapasztaltam, amikor épp jött valami frissítés. ilyenkor nyilván ki kell lépni, ezt meg is értem
Redneck! elvileg "-scaleform" paranccsal még tudod
-
MarioAna
senior tag
válasz
üzenetére
Persze tudom...és aki pénzt is kap érte, beleöl napi 10-12 órát annak meg is éri (de ez ~.0005%-a a játékosmagnak globális szinten). Itthon talán max 1-2 focicsapat akadémiája lehet fizetett e-sportoló, többiek (mi) csak wannabe gamerek. Egy sosem megtérülő befektetés, aminek értelme (hozama) nincs, mert mi nem élünk meg a CS:GO-ból.
Persze én is PUBG miatt váltottam anno GTX660-ról 1050Ti-re, hogy legyen FPS-em. Eredménye volt, profit nem
, tehát értelme nem (racionálisan). -
Redneck
nagyúr
válasz
üzenetére
Az én esetem speciális a G-Sync miatt. Max fps mínusz 3. Nálam annyit is ir az OSD, net graph 0, engem zavar.
Amúgy igaz, havernál is 64-re raktam a gagyi gépen mikor beüzemeltük másodiknak. Úgy volt a legfolyamatosabb. Valószínűleg valami frame bufferrel kapcsolatos.
-
expander
senior tag
válasz
üzenetére
SmiTH90's elolvastam, de meg mindig nem letezik olyan, hogy minimum fps. maximalni tudod a jatek altal legeneralt kepkockak szamat, az altalam emlitett paranccsal, akar tobb modon is.
(egyebkent nalam fps_max 300 van, es 299-nel akad ki, szoval nemtudom honnan jon ez a -5)
-
ArthurShelby
addikt
válasz
üzenetére
Köszönöm!
"-console -novid -nojoy -freq 60 -preload -tickrate 128 -rate 786432"
Az indítási opciókat is elmagyarázod, hogy mit jelent?

A steam, és a csgo miért 32bites? Vagy csak én rontottam el anno valamit a telepítésnél? Kihasználnám a 16GB ramomat.
Az átfedésre nem lehet valahogy más billentyű kombinációt kiosztani, mert ez így nagyon rossz. Épp lappangok, de meg szeretném nézni, hogy még hány ellenfél maradt életben, és erre behoz mást.
Tudom, hogy ki lehet kapcsolni, csak pár funkció (pl chat) közben hasznos lenne. -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
üzenetére
Nincsen olyan, hogy gambling oldal, lévén semmi köze a nyerésnek a szerencséhez. Minden oldal figyeli az user szokásokat, a téteket és már jó előre megvan a számítások alapján az eredmény.
Talán annyi köze lehet a szerencséhez, hogy szerencséd lehet, ha pont úgy számolnak az algoritmusok, hogy téged abban a pillanatban hagynak nyerni, de hosszú távon te nem járhatsz jól. -
lemusz
addikt
válasz
üzenetére
Mondjuk ez elég szégyen, tudva hogy ők jutottak ki a két hét múlva esedékes V4-re. De gondolom a V4-ről is most hallasz először. KisTücsök kérdésére válaszolva pedig annyit tudok mondani, hogy selejtezőn ugye a svéd pdb-vel jutottak ki, aki nem volt fix tag és folyamatosan gyenge teljesítményt mutatott, így érthető, hogy mást szeretnének helyette. Megy a csere-bere fogadom flasht a csapatba nem rakom téma, láthatóan nem sok sikerrel. Emellett pedig zero is néha offon van, ő eleve azért lett GA-s, mert több időt szeretne az iskolai tanulásnak szentelni, annyit amennyit egy profi csapat berkeiben nem tudna. A V4 szabályzata ellenben azt mondja azzal kell menni lanra, akivel kijutottak. Ha jól tudom megy a párbeszéd a felek között, hogy hogyan lehetne ezt megoldani.
-
RexpecT
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem bámelyik siteon. Az online kaszinók haveri alapú osztogatását is elmeszelték már.
-
lemusz
addikt
válasz
üzenetére
cshu is meg ez a cshu2 is szépen kihalt szerintem ahogy elterjedt a csgo. legalábbis releváns és időszerű infók már előtte se nagyon voltak rajta leszámítva néhány hazai lant, coverage-et, de azóta meg végképp semmi. valami brutál nagy neandervölgyinek kell lenni, ha valaki ezeket még napi szinten megnyitogatja.
-
szebe
addikt
válasz
üzenetére
Nálam ezek vannak:
-novid: kikpacsolja az "introt"
-nojoy: "Remove joystick support, more ram free" (ér még valamit?)
-tickrate 128: ha indítasz egy szervert (pl botozni), akkor 128 ticken fog futni
-console: indításkor nyílik a console a játékban
-rate xxxxx: [link] ennek megfelelő értéket tessék beállítaniEzen kívül egyéni dolgokat lehet még. Felbontás, frissítési frekvencia, stbstb
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Vagy csak a BF leköt mindenkit.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1