Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Aktív témák
-
Palika71
őstag
Azt nem értem, hogy ha 2.8 -on stabil, 3.2 -meg nem, ugyanolyan feszültségekkel, akkor az már miért lenne Orthos hiba?
Az meg nem anyira nagy gond, hogy instabil a rendszer, ha csak olyan dolgot csinálsz, amiért nem kár ha elvész. De a 3mp utáni kivágás, tuti nem programhiba.
De mondjuk BIOS -t frissíteni elég gáz, nem-orthos-stbail rendszerrel.
Nekem mondjuk 100% -osan bevált. -
nagyon nagyon szépen köszi az infót!!
mot készültem szerezni valahonnan egy ninját, de így már biztos, hogy kevés lenne az
P5W64, E6600, 2x512 Adata EE Vitesta.
Mem: 2,25V
CPU: 1,55
FSB: 1,5
MCH: 1,8
ICH: 1,2
ezen elindul 435-ön, ott stabil, de 70 fokos a proci. Most egy réz zalman van rajta. És az a gáz, hogy hiába veszem vissza drasztikusan az fsb-t, nem követi a hőmérséklet. még 3200on is 55-60 fokos
vagyis ha nálad 1,325-el 57 fokos, az kevés nekem
tényleg kell rá egy komolya vízhűtés, hogy éjjel nappal be lehessen kapcsolva a gép.
Aktív témák
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor is leall, ha keves a procifesz es akkor is, ha a magok tulmelegszenek, igaz ekkor ujraindul, a memoria instabilitasa is kozrejatszat persze!