- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
politomi
tag
Emberek megnéztem core temp-el a hőmérsékleteket és az everest hülyeséget mutatott! C2D E4300(2,7Ghz) alapon járva 37fok és 20 perc orthos után pedig 68 fokot mutat program.A gyári hűtőpasztát használtam.Szerintetek nem sok ez egy picit? Elolvastam pár hozzászólást és más írta hogy a 3,0Ghz fölé tuningolt C2D-ja 60 fok alatt maradt(azt nem írták hogy mivel mérték). A ház oldala nincs rajta és ugy helyeztem fel a hűtőt hogy a hátsó légterelője a ház hátulja felé nézzen. A másik kérdésem,ha a linken látható hütőpasztát használom jobb eredményt kaphatok mint a gyárival? Link: http://www.titan-cd.com/eng/others/g30015.htm Valaki írhatna véleményt erről a pasztáról, ha van olyan aki használt már ilyet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest