Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
amakoiyep
csendes tag
Én is beszereztem egy TX2-őt de feltenni már nem tudtam, miután vészesen görbült a lap és ráadásul a proci sarkainak nyomai bennmaradtak a hűtő rézlapján, akk mondtam h nem kellenek ide ezek a pöckök, kapot egy kis sufnimoddingot -csavarfelfogatást.
Most tökéletesen működik, de egy biztos, h senki kedvéért le nem venném, ráment egy délutánom és kb 4 villanykapcsolót szedtem szét h legyen elegendő anyám és megfelelő méretű apám. 
...és egy kósza jótanács, ne vegytek pöcöklefogatós intel hűtőt.
Egyébként tökéletesen kiszolgálja a q6600-ot, egy e8200 stock coolerjéhez képest
pár napig az volt rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most tökéletesen működik, de egy biztos, h senki kedvéért le nem venném, ráment egy délutánom és kb 4 villanykapcsolót szedtem szét h legyen elegendő anyám és megfelelő méretű apám.