- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amakoiyep
csendes tag
válasz
johniee #2618 üzenetére
Burkolat fennt volt, kivett alaplapon próbálkoztam de nem pattant be, átlósan nem ugrott fel, egyik szemközti oldal kipattant folyamat, két egymás melletti oldalas megoldással meg szó szerint erőböl erőszakoltam de sikertelenül és nem bántam vele kesztyűs kézzel, a proci sarkainak nyomai bennmaradtak a rézhűtőlapon... már nekem fájt ahogy hajlongott szerencsétlen lap, pöcökmegoldással már volt dolgom probléma nélkül de ez agyrém volt. Csavarozásnál már lekaptam a burkolatot, de ez már nem osztott-szorzott, feldobtam ügyesbe. Mindenesetre ha jól fennvan nagyon prímán teljesít, ráadásul 3500ért vettem a sajátom szal elégedett vok.
-
amakoiyep
csendes tag
válasz
amakoiyep #2612 üzenetére
Ugyan kicsit görbíti a lapot ígyis, nem tudom mennyire baj
De kimondottan meg vok vele elégedve: [link] Q6600, alapfesz 1,236V, 20% húzás, 2,88ghz 60fokon. /26fok szobahőmérséklet mellett/ Ajánlom mindenkinek, de kizárólag ha hajlandó venni hozzá csavaros felfogókat.
Szerk.: Nem tudom mennyit számít, de a hűtőpasztát egy athlon proc thermaltake hűtőjéhez kaptam, majd 5 évig egy fiókban rohadt
, nem forrong vele a proc szal gondolom nem gáz.
-
amakoiyep
csendes tag
Én is beszereztem egy TX2-őt de feltenni már nem tudtam, miután vészesen görbült a lap és ráadásul a proci sarkainak nyomai bennmaradtak a hűtő rézlapján, akk mondtam h nem kellenek ide ezek a pöckök, kapot egy kis sufnimoddingot -csavarfelfogatást.
Most tökéletesen működik, de egy biztos, h senki kedvéért le nem venném, ráment egy délutánom és kb 4 villanykapcsolót szedtem szét h legyen elegendő anyám és megfelelő méretű apám.
...és egy kósza jótanács, ne vegytek pöcöklefogatós intel hűtőt.
Egyébként tökéletesen kiszolgálja a q6600-ot, egy e8200 stock coolerjéhez képestpár napig az volt rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest