Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
Tegnap este kipróbáltam a multit is. Bár ne tettem volna... A mikrofont alapból hangérzékenységre rakja és egyszerre 5-6 ember szuszog, beszél, böfög, röfög és zörög játék közben. Az időmérő után futamhoz nem volt szerencsém, kidobott Lost Connection hibaüzenettel. Ennyit arról, hogy a GFWL miatt lehetetlen a multi... Szerintem csak szar a netkód és ennyi a történet, mert előtte láttam, hogy másokat is dobált ki szép számmal.
Ma alig, hogy megoldódott a felbontás probléma jött a következő: a mentésem oda, nem tudok belépni a profilomba.
Ez ugyan az a hulladék mint tavaly. Mivel harmadszorra volt pofájuk ezt a szemetet kiadni PC-n normális tesztelés nélkül, ugyan azokkal a súlyos hibákkal mint az előző rész, azt hiszem ez volt az utolsó F1 játék amit megvettem. Botrányos, hogy ezt meglehet tenni 2012-ben, minden következmény nélkül. A Codemasters elvileg egy elég jelentős nagy kiadó és ha ők ezt nevezik AAA kategóriás játékfejlesztésnek, akkor bele sem merek gondolni mi lehet ez alatt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen SSD-t vegyek?
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest