Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
Tegnap este kipróbáltam a multit is. Bár ne tettem volna... A mikrofont alapból hangérzékenységre rakja és egyszerre 5-6 ember szuszog, beszél, böfög, röfög és zörög játék közben. Az időmérő után futamhoz nem volt szerencsém, kidobott Lost Connection hibaüzenettel. Ennyit arról, hogy a GFWL miatt lehetetlen a multi... Szerintem csak szar a netkód és ennyi a történet, mert előtte láttam, hogy másokat is dobált ki szép számmal.
Ma alig, hogy megoldódott a felbontás probléma jött a következő: a mentésem oda, nem tudok belépni a profilomba.
Ez ugyan az a hulladék mint tavaly. Mivel harmadszorra volt pofájuk ezt a szemetet kiadni PC-n normális tesztelés nélkül, ugyan azokkal a súlyos hibákkal mint az előző rész, azt hiszem ez volt az utolsó F1 játék amit megvettem. Botrányos, hogy ezt meglehet tenni 2012-ben, minden következmény nélkül. A Codemasters elvileg egy elég jelentős nagy kiadó és ha ők ezt nevezik AAA kategóriás játékfejlesztésnek, akkor bele sem merek gondolni mi lehet ez alatt.
Új hozzászólás Aktív témák

- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest