Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• munky

őstag

Tegnap este kipróbáltam a multit is. Bár ne tettem volna... A mikrofont alapból hangérzékenységre rakja és egyszerre 5-6 ember szuszog, beszél, böfög, röfög és zörög játék közben. Az időmérő után futamhoz nem volt szerencsém, kidobott Lost Connection hibaüzenettel. Ennyit arról, hogy a GFWL miatt lehetetlen a multi... Szerintem csak szar a netkód és ennyi a történet, mert előtte láttam, hogy másokat is dobált ki szép számmal.

Ma alig, hogy megoldódott a felbontás probléma jött a következő: a mentésem oda, nem tudok belépni a profilomba.

Ez ugyan az a hulladék mint tavaly. Mivel harmadszorra volt pofájuk ezt a szemetet kiadni PC-n normális tesztelés nélkül, ugyan azokkal a súlyos hibákkal mint az előző rész, azt hiszem ez volt az utolsó F1 játék amit megvettem. Botrányos, hogy ezt meglehet tenni 2012-ben, minden következmény nélkül. A Codemasters elvileg egy elég jelentős nagy kiadó és ha ők ezt nevezik AAA kategóriás játékfejlesztésnek, akkor bele sem merek gondolni mi lehet ez alatt.

Új hozzászólás Aktív témák