Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Ugyan csak kb. 1 órát játszottam, de nekem ez hatalmas csalódás eddig
minden segítség ki van kapcsolva, de mégis olyan mintha valaki más vezetné helyettem az autót és továbbra is rá vagyok kényszerítve egy olyan ívre amit nem akarok autózni. Ez az ív jellemzően jóval szűkebben kezdődik mint az általam autózott és ideálisnak tartott ív. Így semmi tapadásom, és körbe se tudok érni a pályán. Sétakocsikázás szűk íveken meg nem az asztalom.Nem adom fel, de egyelőre semmi élvezetet nem találtam ebben a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
minden segítség ki van kapcsolva, de mégis olyan mintha valaki más vezetné helyettem az autót és továbbra is rá vagyok kényszerítve egy olyan ívre amit nem akarok autózni. Ez az ív jellemzően jóval szűkebben kezdődik mint az általam autózott és ideálisnak tartott ív. Így semmi tapadásom, és körbe se tudok érni a pályán. Sétakocsikázás szűk íveken meg nem az asztalom.