Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Ugyan csak kb. 1 órát játszottam, de nekem ez hatalmas csalódás eddig
minden segítség ki van kapcsolva, de mégis olyan mintha valaki más vezetné helyettem az autót és továbbra is rá vagyok kényszerítve egy olyan ívre amit nem akarok autózni. Ez az ív jellemzően jóval szűkebben kezdődik mint az általam autózott és ideálisnak tartott ív. Így semmi tapadásom, és körbe se tudok érni a pályán. Sétakocsikázás szűk íveken meg nem az asztalom.Nem adom fel, de egyelőre semmi élvezetet nem találtam ebben a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- AliExpress tapasztalatok
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
minden segítség ki van kapcsolva, de mégis olyan mintha valaki más vezetné helyettem az autót és továbbra is rá vagyok kényszerítve egy olyan ívre amit nem akarok autózni. Ez az ív jellemzően jóval szűkebben kezdődik mint az általam autózott és ideálisnak tartott ív. Így semmi tapadásom, és körbe se tudok érni a pályán. Sétakocsikázás szűk íveken meg nem az asztalom.