Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Ugyan csak kb. 1 órát játszottam, de nekem ez hatalmas csalódás eddig
minden segítség ki van kapcsolva, de mégis olyan mintha valaki más vezetné helyettem az autót és továbbra is rá vagyok kényszerítve egy olyan ívre amit nem akarok autózni. Ez az ív jellemzően jóval szűkebben kezdődik mint az általam autózott és ideálisnak tartott ív. Így semmi tapadásom, és körbe se tudok érni a pályán. Sétakocsikázás szűk íveken meg nem az asztalom.Nem adom fel, de egyelőre semmi élvezetet nem találtam ebben a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Battlefield 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
minden segítség ki van kapcsolva, de mégis olyan mintha valaki más vezetné helyettem az autót és továbbra is rá vagyok kényszerítve egy olyan ívre amit nem akarok autózni. Ez az ív jellemzően jóval szűkebben kezdődik mint az általam autózott és ideálisnak tartott ív. Így semmi tapadásom, és körbe se tudok érni a pályán. Sétakocsikázás szűk íveken meg nem az asztalom.