Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
Tegnap én is kipróbáltam, tökéletesen feltelepült. felbontást, stb. lehetett állítani rendben. Grafikára, hangokra szerintem nem lehet panasz, az irányítás viszont tényleg furcsa a 11-hez képest, habár az is más volt a 10 után. Online nem játszottam az előzőeket, ezzel terveztem, hogy először megveszem, de lehet hogy várok én is vele 1-2 hónapot, hogy kialakul-e valamilyen közösség akikkel lehet majd online játszani. Tegnap egy kis próba után 1:25 körüli időt mentem billentyűzettel segítségek nélkül... lesz ez még jobb is gondolom, habár a levágások tényleg durván enegdve vannak...
Azért kíváncsi leszek majd nálam profibbak véleményére is, ha kijön a teljes game, mert az online versenyek azért már piszkálják a fantáziámat

Végezetül: nekem tetszett, nem éltem meg egyáltalán csalódásként a demót, de mint mondtam nem voltam korábban sem HC gamer... hogy most az leszek-e az online "részleg" minőségétől függ

Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Byintek Love U14 Projektor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest