Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Na látom van a játéknak topic.

Várom már én is, grafika annyira nem érdekel, de hátha szebb lesz egy kicsit. A fizika gondolom ugyanarra a motorra épül, tehát realitás 0.
Majd meglátjuk...A játékot megint meg fogom venni, és akkor majd hátha lesznek megint jó versenyek, mint a 2011-nél, csak hát az meg tele volt buggal, pedig jó kis bajnokság lett volna...
Tényleg, Motion_Blur nem tudod mi lett azzal a bajnoksággal? Én akkor voltam utoljára, amikor csomószor kidobott minket a LIVE, és fel lett függesztve a bajnokság, de utána újraindulásról volt szó, csak akkor meg a ph-s topicból "kizavartak" minket, mert mindent átraktak a gocompete oldalra... Én idáig figyeltem, pedig jó volt a ph-s arcokkal gurulni, de én nem tudtam azonosulni azzal az oldallal, nekem az volt a kényelmes, amikor itt beszéltük meg a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPhone 15 128GB Pink. 148.990 Ft. HIBÁTLAN!
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- SteelSeries Apex 3 TKL Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest