Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
Köszönöm a reagálást, ami főként azért értékes számomra mert szimulátoros múlttal rendelkező írta.
Én minden autós játékban kikapcsolok minden segítséget és az általad tapasztaltakat csak megerősíteni tudom, ezért nem vettem meg pl a GRiD-et. 
Ezt viszont sajnálnám, mert nincs F1 a gyűjteményemben és a trailer-ek alapján tetszik a grafikája és csak a játékmenet, fizika ami kérdőjeles még. A mod-oknak nem vagyok a híve bár próbáltam az rFactor F1-et én is, de szeretnék egy teljes értékű csak az F1-ről szóló mai grafikával rendelkező játékot.
A hsz-od fénypont az alagút végén, köszönöm!BalaNce87: a GRiD sokszor lehetetlen kanyarsebességeket enged meg és nem szeretem mert ugyanennyiszer csal is.
Persze tud valóságos autóként is viselkedni, de keveredik nem realisztikus elemekkel, ezért nem vettem meg. A SHIFT egy fokkal jobb, de hasonlít a GRiD-re sok szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li SL 120 Wireless fekete és fehér 3as szett eladó
- Legújabb Thinkpad T14 gen6! Teljesen új és magyar! Core Ultra 7 255U 16GB 512GB NVMe 12 hó gari!
- LG OLED65G42LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Dell Latitude 7430 2-in-1 i7-1265U / 32GB / 1TB SSD Érintőkijelzős üzleti laptop 12 hó Garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.ö
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én minden autós játékban kikapcsolok minden segítséget és az általad tapasztaltakat csak megerősíteni tudom, ezért nem vettem meg pl a GRiD-et. 
Persze tud valóságos autóként is viselkedni, de keveredik nem realisztikus elemekkel, ezért nem vettem meg. A SHIFT egy fokkal jobb, de hasonlít a GRiD-re sok szempontból.