Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
én olvasom a hsz-okat, de olyan érzésem van, mintha sokan, akik fikázzák, nem ugyanarról a játékról beszélnének, mint amit én próbáltam...
van összehasonlítási alapom, mert a gtr2 2008 f1 modját nagyon szeretem. az rfactor f1 sem áll távol tőlem.
tehát a simeket szeretem, az arcade-okat meg nem.idáig csak pár kör edzést mentem.
a grid egyértelműen arcade. az nfs shift is. habár ott már elérhető realisztikusnak tűnő fizikai is, de nagyon kivételes módon. pagani zonda, és intenzív (-25%) alulkormányzottság, nagy leszorítóerő, meg még 1-2 dolog, de most hosszú...
én itt az abs kivételével kikapcsoltam minden segítéget, és nagyon élvezetesen játszható. nem érzem nagyon arcade-nak. sokkal "sim-ebb", mint a grid.
de mondom: ki kell kapcsolni a segítségeket. ennyi... akkor fékezni kell a kanyar előtt, és kicsúszik az ember, stb...
és tessék használni a pillangófüles váltást, nem automatán hagyni...
ami nagyon hiányzik: a force feedback elég szegényes. a simbin játékokban, (főként race07-től), az erős féknél a kormányra intenzíven visszaüt az útegyenetlenség, ahogy az első kerékre nehezedik az autó. jó lenne érezni az abs munkáját is. és ami nagyon kéne, de nincs: a kanyarban megcsúszás, tapadásvesztés, ill. a tapadás visszajövetelét nem lehet érezni a kormányon. pedig az nagy segítég, a simbin játékoknál ez jól működik. nem értem, miért nem figyeltek erre oda...
a race07-ben ezek az effektek külön-külön állíthatóak %-osanb, és van belűlök vagy 10 db. külön a rázókő, kormány, még a motorvibráció kormányra való visszahatását is lehet állítani.
ez a feedback rész itt elég gagyi.én spéci nem fanyalgok.
+1 ujjongó....
#624 senki?
(már kérdeztem régebben is...) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Még a krampusz is a hardvereket csekkolja
- PLC programozás
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(már kérdeztem régebben is...)