Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Pár héttel korábban én csak Q & R multis futamokon mentem, ott az esetek jó nagy %-ában benne voltam az első kettőben időmérőn, így ha az első kanyart túléltem, akkor nem is tudtam arról, hogy mi megy mögöttem. De ez egy idő után uncsi volt, hogy körözgetek egyedül, így nemrég átszoktam a race only-kra és annak ellenére, hogy sok kolbászoló playert kell kerülgetni, ha csak nincs vmi eszméletlen nagy baleset, simán felverekedem magam az elejére.
Nem egyszer volt már, hogy kivágtak az első kanyarban soderbe, de 20 %-os táv alatt simán beértem első helyre.Persze ha sok gyökér van, aki direkt rádhúzza, akkor jobb lelépni. Nekem van pár nagyon erős barátom, akik mindig élvezetes szerót csinálnak. Ráadásul velük nem alszom be a verseny 2. körétől...

Rolly Dy07: Amint elered az eső, a gumis szabály kuka.
Onnantól nem kell kimenni. (legalábbis én így tudom, és ha a rendszer nem zárta ki őket, akkor valszeg így is van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Anime filmek és sorozatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Onnantól nem kell kimenni. (legalábbis én így tudom, és ha a rendszer nem zárta ki őket, akkor valszeg így is van.)