Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Pár héttel korábban én csak Q & R multis futamokon mentem, ott az esetek jó nagy %-ában benne voltam az első kettőben időmérőn, így ha az első kanyart túléltem, akkor nem is tudtam arról, hogy mi megy mögöttem. De ez egy idő után uncsi volt, hogy körözgetek egyedül, így nemrég átszoktam a race only-kra és annak ellenére, hogy sok kolbászoló playert kell kerülgetni, ha csak nincs vmi eszméletlen nagy baleset, simán felverekedem magam az elejére.
Nem egyszer volt már, hogy kivágtak az első kanyarban soderbe, de 20 %-os táv alatt simán beértem első helyre.Persze ha sok gyökér van, aki direkt rádhúzza, akkor jobb lelépni. Nekem van pár nagyon erős barátom, akik mindig élvezetes szerót csinálnak. Ráadásul velük nem alszom be a verseny 2. körétől...

Rolly Dy07: Amint elered az eső, a gumis szabály kuka.
Onnantól nem kell kimenni. (legalábbis én így tudom, és ha a rendszer nem zárta ki őket, akkor valszeg így is van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Modellvasút topic
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Formula-1
- Steam topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Onnantól nem kell kimenni. (legalábbis én így tudom, és ha a rendszer nem zárta ki őket, akkor valszeg így is van.)