Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4137 üzenetére
Pár héttel korábban én csak Q & R multis futamokon mentem, ott az esetek jó nagy %-ában benne voltam az első kettőben időmérőn, így ha az első kanyart túléltem, akkor nem is tudtam arról, hogy mi megy mögöttem. De ez egy idő után uncsi volt, hogy körözgetek egyedül, így nemrég átszoktam a race only-kra és annak ellenére, hogy sok kolbászoló playert kell kerülgetni, ha csak nincs vmi eszméletlen nagy baleset, simán felverekedem magam az elejére.
Nem egyszer volt már, hogy kivágtak az első kanyarban soderbe, de 20 %-os táv alatt simán beértem első helyre.Persze ha sok gyökér van, aki direkt rádhúzza, akkor jobb lelépni. Nekem van pár nagyon erős barátom, akik mindig élvezetes szerót csinálnak. Ráadásul velük nem alszom be a verseny 2. körétől...
Rolly Dy07: Amint elered az eső, a gumis szabály kuka.
Onnantól nem kell kimenni. (legalábbis én így tudom, és ha a rendszer nem zárta ki őket, akkor valszeg így is van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő